Photo Gallery, Τοπικά

Νοσοκομείο: Κύκλωμα διακομιδής ασθενών καταγγέλλει ο διοικητής

Νέες καταγγελίες του Διοικητή Νοσοκομείου Βόλου

Με την έγκριση του Διοικητή κ. Αριστείδη Ζαχαρόπουλου γίνονται πλέον οι διακομιδές των ασθενών από το νοσοκομείο στις ιδιωτικές κλινικές για τη συνέχιση της θεραπείας. Η διοίκηση του Νοσοκομείου προχώρησε σε αυτή την κίνηση, προκειμένου, όπως τόνισε ο κ. Ζαχαρόπουλος, «να σταματήσει το φαινόμενο κάποιοι να μεταφέρουν τους ασθενείς με αμοιβή».

Ο ίδιος κατήγγειλε «κύκλωμα μέσω του οποίου τα μέλη του έλεγαν στους ασθενείς και τους συνοδούς τους ότι δεν επιτρέπεται η μεταφορά τους στις κλινικές με το ασθενοφόρο του Νοσοκομείου και έτσι αναλάμβαναν αυτοί τη διακομιδή του με αμοιβή».

Ο Διοικητής πρόσθεσε πως όλες οι διακομιδές γίνονται πλέον με τη δική του σφραγίδα, ώστε να υπάρχει άμεση γνώση.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος αναφέρθηκε και σε ένα άλλο περιστατικό που συνέβη χθες.

Συγκεκριμένα τόνισε πως κάλεσε την Αστυνομία στην οδό Δημητριάδος για να εντοπιστεί το όχημα εργαζόμενου του Νοσοκομείου που σύμφωνα με το Διοικητή μετέφερε ασθενή σε ιδιωτική κλινική με δικό του όχημα χωρίς να επιτρέπεται. Το όχημα της Αστυνομίας έφτασε την ώρα που το Ι.Χ. του εργαζόμενου είχε απομακρυνθεί. Ο κ. Ζαχαρόπουλος ανέφερε πως έχει ενημερώσει επανειλημμένα τον εργαζόμενο να μην προβαίνει σε τέτοιες πράξεις.

Πάντως ο κ. Ζαχαρόπουλος με αφορμή το χθεσινό συμβάν κατέθεσε στην Αστυνομία.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το