Photo Gallery, Τοπικά

Νεκτρός Βολιώτης ηθοποιός

Ο Δημήτρης Βογιατζής

Κεραυνός εν αιθρία ο θάνατος του γνωστού ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή που το τελευταίο διάστημα διέμενε στο Βόλο. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες ο 43χρονος ηθοποιός αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του, με αποτέλεσμα να τον βρει απαγχονισμένο στο δωμάτιό του το πρωί της Κυριακής (χθες) η μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 43χρονος άντρας το τελευταίο διάστημα ζούσε με τη μητέρα του στο Βόλο, καθώς ήταν άνεργος. Η είδηση του θανάτου του, έσκασε σα βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δημήτρης Βογιατζής  αυτοκτόνησε στο διαμέρισμά του στο Βόλο το βράδυ του Σαββάτου, ενώ το άψυχο κορμί του βρήκε η μητέρα του γύρω στις 8 χθες το πρωί της Κυριακής. Ο Δημήτρης Βογιατζής αποφοίτησε από το θέατρο Τέχνης, ενώ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την πετυχημένη σειρά του «Mega» «Αέρινες Σιωπές» και συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις. Το καλοκαίρι του 2011 έπαιξε στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο. Η κηδεία του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, πότε θα γίνει.

Θρήνος για τον 25χρονο αστυνομικό

Σήμερα στις 11 το πρωί θα αποχαιρετήσουν η οικογένεια, οι φίλοι και οι συγγενείς τον άτυχο 25χρονο Βολιώτη αστυνομικό Αλέξανδρο Στύλα,  που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο την Παρασκευή το μεσημέρι. Ο 25χρονος, από τη Νέα Δημητριάδα, εδώ και έξι μήνες υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙΑΣ στην πρωτεύουσα,  ενώ την Παρασκευή το μεσημέρι έμελλε να πάρει τη μηχανή του για την τελευταία του βόλτα. Στη γέφυρα του Μοσχάτου έγινε το μοιραίο, όταν αυτοκίνητο από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, επιχείρησε να μπει στην κεντρική λωρίδα του οδοστρώματος, χωρίς όμως να ελέγξει την κίνηση. Ο άτυχος Αλέξανδρος δεν πρόλαβε να αντιδράσει με το δίκυκλό του και ο θάνατός του, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ακαριαίος. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Εξάλλου, ένας άντρας 57 ετών, ο Στέλιος Ασλάνης, σύζυγος και πατέρας, πέθανε χθες από καρδιακό επεισόδιο. Ο χαμός του βύθισε σε βαθιά θλίψη την οικογένειά του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12 μ. στον Ιερό Ναό Αγ.  Μοδέστου Μελισσατίκων.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το