Αθλητισμός

Να ανέβει πιο ψηλά

Επιδιώκει η Νίκη που στις 15.00 υποδέχεται τον Ναυπακτιακό στο «Παντελής Μαγουλάς»

Να ανέβει ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία επιδιώκει η Νίκη. Σήμερα στις 15.00 στο «Παντελής Μαγουλάς» οι «κυανόλευκοι» φιλοξενούν τον Ναυπακτιακό Αστέρα και θέλουν να αφήσουν πίσω τις προ λίγων ημερών διοικητικές αναταράξεις, κοιτώντας αποκλειστικά το αγωνιστικό κομμάτι. Άλλωστε πολυτέλεια για απώλεια βαθμών δεν υπάρχει και η βολιώτικη ομάδα δείχνει αποφασισμένη να πάρει σήμερα τη νίκη με «όπλο» την «καυτή» της έδρα.

Μετά από μια …ταραχώδη εβδομάδα η Νίκη σήμερα επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τον βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στις 15.00 υποδέχεται τον Ναυπακτιακό Αστέρα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και φυσικά θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει τον ανηφορικό της δρόμο προς την κορυφή.

Το «διπλό» στη Νεάπολη επί του Μακεδονικού, σε συνδυασμό με τις συνεχόμενες «γκέλες» των υπολοίπων διεκδικητών της ανόδου, έχουν αναπτερώσει τις ελπίδες των «κυανολεύκων» και τους έχει κάνει να πιστέψουν ότι παρά τα δικά τους στραβοπατήματα, έχουν τις ικανότητες να ανατρέψουν την κατάσταση.

Βέβαια η εβδομάδα που μεσολάβησε δεν ήταν και η πιο ευχάριστη στο «κυανόλευκο στρατόπεδο», καθώς προέκυψε η παραίτηση του Δημήτρη Ιωαννίδη, για να δοθεί η λύση την ύστατη στιγμή από τον Στράτο Γιδόπουλο, που πλήρωσε τη δόση των 10.000 ευρώ που αναλογούσε σε εξόφληση παλιότερων οφειλών και η ομάδα συνεχίζει κανονικά στο πρωτάθλημα..

Μάλιστα ο «ισχυρός άνδρας» της βολιώτικης ΠΑΕ σήμερα αναμένεται να δώσει το «παρών» και στην αναμέτρηση με τον Ναυπακτιακό. Σίγουρα αυτό το γεγονός χαροποίησε τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι για κάποιες μέρες βίωσαν έντονα την αβεβαιότητα και μάλιστα στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον όλοι έχουν στραφεί στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς αυτό που προέχει σήμερα στη Νίκη είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς και να «σκαρφαλώσει» ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ο Βέλικο Ντόβενταν θα παρατάξει την ομάδα με επιθετικό πνεύμα και δείχνει να εμπιστεύεται το σχήμα που παρέταξε στο νικηφόρο ματς με τον Μακεδονικό. Βέβαια από την ενδεκάδα θα λείπουν αναγκαστικά δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο Παναγιώτης Πετράς ο οποίος αποβλήθηκε στη Νεάπολη με δύο κίτρινες κάρτες και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, ενώ ο δεύτερος είναι ο Γιάννης Τσάγγαρης, ο οποίος στον ίδιο αγώνα τραυματίστηκε στο γόνατο.

Ο Σέρβος τεχνικός ψάχνει να βρει τους αντικαταστάτες τους και ήδη υπάρχουν αρκετές σκέψεις στο μυαλό του. Η πρώτη είναι να τοποθετηθεί στον άξονα ο Κώστας Καρακώστας, έχοντας δίπλα του τον Ματίας Ναβαρέτε, με τον Αργεντινό να θεωρείται σίγουρο ότι θα επιστρέψει. Από την άλλη μεριά εξετάζεται το ενδεχόμενο ένας από τους Αντώνη Σωτρίνη ή Σταμάτη Καλαμιώτη να παίξει μπροστά από τα σέντερ μπακ και ο Ανέστης Νάστος να προωθηθεί ως επιθετικός μέσος.

Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρίες, με τον Βέλικο Ντόβενταν να παίρνει την απόφασή του την τελευταία στιγμή. Το θετικό είναι ότι πλην του Τσάγγαρη δεν υπάρχουν άλλοι τραυματισμοί, καθώς ο Καλαμιώτης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Η πιθανή ενδεκάδα της Νίκης έχει ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πέτρος Μπαϊμάκης, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Βαγγέλης Στουρνάρας (δεξιά), Δημήτρης Τσερκέζος (αριστερά), Ηλίας Μακράκης και Βαγγέλης Μαϊστρέλλης (σέντερ μπακ). Στο χώρο του κέντρου θα παίξουν οι Ανέστης Νάστος, Κώστας Καρακώστας και Ματίας Ναβαρέτε, με τους Περικλή Μπουσινάκη (δεξιά), Κώστα Κυπτίου (αριστερά) και Άντε Ντάνισιτς (σέντερ φορ).

Επίσης στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι: Τάσσος, Καλαμιώτης, Τσικνίδης, Παπαδήμας, Σωτρίνης, Χρυσοχοΐδης, Βλάχος, Βλαχοκυριάκος και Όλιβερ.

ΠΑΕ Νίκη: Περιφρουρείστε

το γήπεδό μας

Να στηρίξουν την ομάδα αλλά με κόσμιο τρόπο ζητεί η ΠΑΕ Νίκη με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες. Ο ιστορικός σύλλογος είναι υπότροπος και το παραμικρό παρατράγουδο που τυχόν συμβεί ίσως προκαλέσει την τιμωρία της έδρας. Μάλιστα για το σημερινό ματς δεν θα λειτουργήσει η εξέδρα της Μαιάνδρου, αφού τα προστατευτικά που είχε τοποθετήσει η διοίκηση της ΠΑΕ καταστράφηκαν και η αστυνομία δεν επιτρέπει τη λειτουργία της χωρίς αυτά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη αναφέρει τα εξής: «Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν από τους τελικούς για την άνοδο στην Β’ Εθνική. Μέσα από τα λάθη μας και προσπερνώντας τις αντίξοες συνθήκες , είμαστε ακόμη ζωντανοί. Οι στόχοι μπορούν να υλοποιηθούν και τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα, γιατί έχουμε το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας και τους δυναμικότερους οπαδούς.

Την Κυριακή η Νίκη στο «Παντελής Μαγουλάς» θα κάνει ακόμη ένα βήμα , έχοντας κοντά τον λαό της.  Όμως θα πρέπει ο υπέροχος κόσμος μας να γνωρίζει πως το θρυλικό γήπεδό μας αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της τιμωρίας από την αρμόδια αθλητική αρχή και γι’ αυτό τον λόγο, θα πρέπει να το περιφρουρήσει.

Κανένα αντικείμενο δεν θα πέσει στον αγωνιστικό χώρο, παρά μόνο η φωνή μας, που θα ακουσθεί σ’ όλη την πόλη, σ’ όλη την Ελλάδα, για να την ακούσουν όσοι επιβουλεύονται και αμφισβητούν την ιστορία και την δυναμική, της μίας και μοναδικής «ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924».

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

«Π. ΜΑΓΟΥΛΑΣ»

Ώρα: 15.00

ΝΙΚΗ

1. Μπαϊμάκης

72. Στουρνάρας

77. Τσερκέζος

16. Μακράκης

55. Μαϊστρέλλης

20. Νάστος

13. Καρακώστας

19. Ναβαρέτε

30. Μπουσινάκης

17. Κυπτίου

7. Ντάνισιτς

Προπονητής:

Β. Ντόβενταν

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ

1. Σταματέλος

35. Παπαποστόλου

93. Παπαχρήστος

27. Ζαρογιάννης

5. Κώτσου

89. Χ. Στάμος

88. Τερόλης

99. Μαχαιρούδης

7. Καραγιάννης

95. Κοντοχρήστος

10. Ν. Στάμος

Προπονητής:

Δ. Τομπάζης

Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας)

Βοηθοί: Καράμπουλας, Ατματζίδης (Πιερίας)

4ος διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το