Αθλητισμός

Νίκη Βόλου: Τέλος Παππάς και Καρατζάς

ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΣ 

Ο Χάρης Παππάς αποτελεί παρελθόν από τη Νίκη αφού δεν τα βρήκε με τον Ανδρέα Πάτση, ο οποίος θα έχει σήμερα το βράδυ συνάντηση και με τον Μανώλη Σκούφαλη. Αποχωρεί και ο Βασίλης Καρατζάς για οικογενειακούς λόγους. Αλλαγή πλεύσης από τον Λαλίν που δήλωσε ότι δίνει προτεραιότητα στη βολιώτικη ομάδα. Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Football League/Football League 2, που αφορά άμεσα και τη Νίκη.

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν να φορούν τα κυανόλευκα. Ο Χάρης Παππάς δεν τα βρήκε με τη διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη και αποχωρεί. Ο βραχύσωμος μέσος ήρθε τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό Βόλου και με 23 συμμετοχές και τρία γκολ βοήθησε τους «κυανόλευκους» στην πορεία που πραγματοποίησαν. Ωστόσο διαφώνησε με τον Ανδρέα Πάτση και προτίμησε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Επίσης παρελθόν θεωρείται και ο Βασίλης Καρατζάς αλλά για διαφορετικό λόγο. Ο 31χρονος αμυντικός πρόσφερε στο βολιώτικο συγκρότημα, αλλά επιθυμεί να επιστρέψει στην Εύβοια για οικογενειακούς λόγους. Μάλιστα αν δεν αγωνιστεί στην τοπική Κύμη, τότε προτίθεται ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Επομένως οι «κυανόλευκοι» δεν είχαν παρά να σεβαστούν την επιθυμία του.

Από κει και πέρα αλλαγή πλεύσης έκανε ο Άλαν Λαλίν. Ο 32χρονος σέντερ φορ διαφώνησε με τον Ανδρέα Πάτση στο ποσό που θα λαμβάνει ως μισθό, ενώ ο μεγαλομέτοχος του έδινε υψηλό πριμ. Ωστόσο χθες το πρωί φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Blue Star FM «Και τα μυαλά στα κάγκελα», όπου δήλωσε ότι βάζει προτεραιότητά του τη Νίκη.

Ο διεθνής άσος από την Ονδούρα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη βολιώτικη ομάδα και τους φιλάθλους της και υποστήριξε ότι δεν έχει ξαναδεί τόσο πιστό και φανατικό κοινό. Εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στη Νίκη, αφού του αρέσει και η ομάδα, αλλά και η πόλη του Βόλου.

Πάντως από την πλευρά του ο Ανδρέας Πάτσης δείχνει ανυποχώρητος στην πρόταση που υπέβαλε στον Λαλίν. Έτσι αυτό που πρέπει να γίνει για να φτάσουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία είναι βάλει «νερό στο κρασί» του ο υψηλόσωμος στράικερ, κάτι που αν γίνει θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ σήμερα το βράδυ θα γίνει η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη και τον Μανώλη Σκούφαλη. Ο 35χρονος εξτρέμ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, αλλά είναι πιθανό να του προταθεί μείωση των αποδοχών, χωρίς να γνωρίζουμε το ακριβές ποσό. Εφόσον ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποδεχθεί τη μείωση, τότε θα παραμείνει στο βολιώτικο συγκρότημα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα λυθεί η συνεργασία.

 

Κρίσιμη συνεδρίαση

και για τη Νίκη

Σήμερα στις 14.30 συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της Football League/Football League 2. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι α) ανασυγκρότηση του Δ.Σ., β) τηλεοπτικά δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2013-14 και γ) διάφορα θέματα.

Ασφαλώς το δεύτερο θέμα είναι αυτό που «καίει» όλους τους συλλόγους, συμπεριλαμβανομένης και της Νίκης. Υπάρχει ανησυχία ότι μπορεί τη νέα χρονιά τα έσοδα από την τηλεόραση να είναι μειωμένα γεγονός που σίγουρα θα προβληματίσει έντονα τον Ανδρέα Πάτση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη αυτές τις ημέρες προσπαθεί να δει αν με κάποιον στάνταρ προϋπολογισμό μπορεί να δημιουργήσει αξιόμαχη ομάδα. Σήμερα θα γίνει γνωστό το ύψος του ποσού που θα λάβουν οι ομάδες για τη νέα σεζόν και είναι πιθανό να παίξει ρόλο στην τελική απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι στη Νίκη.

 

Σε απολογία

η ΠΑΕ Νίκη

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ Νίκη εξαιτίας παράβασης ορισμένων άρθρων στους αγώνες με τον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό Βόλου στα πλέι οφ. Οι «κυανόλευκοι» θα βρεθούν ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής σήμερα στις 10.30 το πρωί.

 

Προπώληση εισιτηρίων

για τη συναυλία

της Ερασιτεχνικής

Ξεκίνησε από το Σάββατο η προπώληση εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» με τους γνωστούς τραγουδοποιούς Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Φίλιππο Πλιάτσικα και Νίκο Πορτοκάλογλου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (6/7) και γι’ αυτό το λόγο οι διοργανωτές εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού είναι γεγονός. Οι τρεις αγαπημένοι Έλληνες τραγουδιστές μαζί στη σκηνή:

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: 40 Χρόνια έφηβος έρχεται να μας ροκάρει

Φίλιππος Πλιάτσικας: Η ψυχή των Πυξ Λαξ και συνθέτης δεκάδων επιτυχιών

Νίκος Πορτοκάλογλου: Ο Άσωτος Υιός των Φατμέ επιστρέφει σε μια συνεργασία έκπληξη.

Τρία ονόματα, τρεις γενιές ροκ παράδοσης, μια ιστορική συναυλία, ένα εισιτήριο… Το συναυλιακό γεγονός της πόλης του Βόλου και ολόκληρης της περιφέρειας. Μη χάσετε μια ανεπανάληπτη καλοκαιρινή βραδιά που διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος της Νίκης Βόλου.

Το μεγάλο μουσικό ραντεβού είναι το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» (οδός Μαιάνδρου 14, Νέα Ιωνία). Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 ενώ η έναρξη είναι στις 20:30. Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 13 ευρώ ενώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 15 ευρώ.

Σημεία προπώλησης είναι τα εξής:

– Seven Spots (Πολυμέρη 77, Κ. Καρτάλη 222 και Λεωφόρος Ειρήνης 25 στη Νέα Ιωνία)

– Παπασωτηρίου Βιβλιοπωλείο (Κουμουνδούρου με Δημητριάδος)

– Flocafe (παραλία Βόλου)

– Κώστας Τσαρνάς Φαρμακείο (Αναπαύσεως 33)

– Καφέ Υδροχόος (Μαιάνδρου-Σμύρνης)

– Blue Club-Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» (Γήπεδο Νίκης)

– Γραφεία  Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» (Γήπεδο Νίκης)

Η προπώληση έχει ξεκινήσει. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421060320».

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το