Photo Gallery, Αθλητισμός

Νέο πρόβλημα με Μαρτίν

Ο Αργεντινός υπέστη θλάση α’ βαθμού και χάνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρ.

Ο πρώτος στόχος που ήταν η άνετη παραμονή στη Σούπερ Λιγκ επιτεύχθηκε για τον Ολυμπιακό Βόλου και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στα πλέι οφ με στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει μπροστά μου μια μεγάλη πρόκληση, που δεν είναι άλλη από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Απομένουν πέντε αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της Σούπερ Λιγκ και ο Ολυμπιακός ελπίζει βάσιμα πως μπορεί να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα, αρκεί να συνεχίσει την εξαιρετική βαθμολογική συγκομιδή των τελευταίων αγωνιστικών. Η ομάδα παραμένει πέντε αγωνιστικές αήττητη, καθώς την τελευταία φορά που γνώρισε την ήττα ήταν στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Βόλο (0-1). Έκτοτε, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τέσσερις νίκες με Ατρόμητο, Πανσερραϊκό (εντός), Λάρισα, Κέρκυρα (εκτός), καθώς και μία ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό με τον Ηρακλή. Οι 13 βαθμοί στις πέντε πιο πρόσφατες αγωνιστικές σταθεροποίησαν τον Ολυμπιακό στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας, εν όψει της συνέχειας.

Μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει τρία παιχνίδια εκτός έδρας και δύο εντός. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν μακριά από το Βόλο τους Αστέρα Τρίπολης (το προσεχές Σάββατο), Καβάλα (στις 20 Μαρτίου) και τον Άρη (10/4). Στο Πανθεσσαλικό θα υποδεχθούν την Ξάνθη (3/4) και τον Παναθηναϊκό (17/4).

Όλα τα παραπάνω παιχνίδια θεωρούνται δύσκολα και καθοριστικής σημασίας, ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν από τα δύο προσεχή ματς με Αστέρα και Καβάλα. Ο Ολυμπιακός στην περίπτωση που νικήσει στην Τρίπολη θα πάει με άλλον αέρα να αγωνιστεί στην Καβάλα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει και αυτή τον ίδιο στόχο με τον Ολυμπιακό, την συμμετοχή στα πλέι οφ (οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 4η θέση με 38 βαθμούς).

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και γι’ αυτούς προέχει η αναμέτρηση με τον Αστέρα. Οι Αρκάδες παίζουν το Σάββατο ένα από τα τελευταία τους «χαρτιά» για παραμονή στην κατηγορία, καθώς αν ηττηθούν και πάλι στο γήπεδό τους, θα βρεθούν με το ένα πόδι στη Football League (B’ Εθνική).

Ο Ολυμπιακός ποντάρει στο άγχος που θα έχει η ομάδα της Τρίπολης, αλλά και στο γεγονός ότι διαθέτει καλύτερο σύνολο, σε σχέση με τον Αστέρα, ικανό να κερδίσει οποιοδήποτε ματς, όπως άλλωστε το έχει αποδείξει στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι το βολιώτικο συγκρότημα έχει τις λιγότερες εκτός έδρας ήττες από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας (δύο), τη στιγμή που οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν ηττηθεί τρεις φορές μακριά από τα γήπεδά τους.

Η προετοιμασία

Με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, με την τεχνική ηγεσία να αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο Χουάν Μαρτίν υπέστη θλάση α’ βαθμού και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για 10 περίπου μέρες, πράγμα που σημαίνει ότι όχι μόνο δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα, αλλά πιθανότατα θα χάσει και τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ο Βιθέντε Μόνχε και χθες ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και αν δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί στο ματς με τον Αστέρα, θα ενισχύσει εκτός απρόοπτου τους «ερυθρόλευκους» στο παιχνίδι της χρονιάς με τον Ατρόμητο, την προσεχή Τετάρτη 16 Μαρτίου.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Ζαραδούκας υποφέρει από γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε χθες, ενώ άρρωστος είναι και ο Κώστας Καπετάνος. Και οι δύο ποδοσφαιριστές, πάντως, αναμένεται να ταξιδέψουν κανονικά στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ο Παύλος Μητρόπουλος θα ξεκινήσει προπονήσεις την Δευτέρα, καθώς βρίσκεται και αυτός στο στάδιο της αποθεραπείας (είχε υποστεί κάκωση στο γόνατο). Το ευχάριστο είναι πως εξέτισαν την ποινή τους οι Χαβιέ Ουμπίντες και Λέαντρο Άλβαρεζ, οι οποίοι επανέρχονται στο βασικό σχήμα.

Σήμερα η βράβευση

του Μπρέσκα

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ (Best Goal) της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ θα απονεμηθεί στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου Μάριο Μπρέσκα σήμερα στις 13.30, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Π. Μελά 3 με Ιάσονος). Την απονομή θα κάνει ο κ. Εμμανουήλ Κρατήρας, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Δέκα Gold διαρκείας

από την Caminos Α.Ε

Η εταιρία Caminos A.E., στηρίζοντας τον Ολυμπιακό Βόλου και την πορεία του για τον τελικό κυπέλλου, θα χαρίσει, μέσω κλήρωσης, 10 εισιτήρια διαρκείας Gold για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση που θα γίνει θα έχουν όλοι όσοι προμηθευτούν εισιτήριο για το δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου, Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου, στις 18.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα μετά τον αγώνα, την Πέμπτη 17 Μαρτίου και ώρα 13.00, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στο Βόλο, παρουσία εκπροσώπου της εταιρίας Caminos A.E. και της ΠΑΕ.
Παρακαλούνται όλοι όσοι προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος, να κρατήσουν τα αποκόμματά τους ώστε να βρεθούν οι 10 τυχεροί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας Gold, της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το