Κατηγορίες: Photo GalleryΤοπικά

Νέος στόχος από ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία

Συνεδρίασε προχθές η γραμματεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης


Ποσοστά μεγαλύτερα από τα εθνικά στοχεύει να πετύχει και πάλι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία, όπως ανακοινώθηκε από τη γραμματεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης, η οποία συγκλήθηκε προχθές Τρίτη.

Όπως αναφέρεται, «η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας προχώρησε στον προγραμματισμό της εκλογικής μάχης εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.  Επεκράτησε κλίμα αισιοδοξίας και με βάση το ποσοστό 18% στη Μαγνησία στις 6 Μάη δηλαδή πάνω από το πανελλαδικό ποσοστό 17% του ΣΥΡΙΖΑ, τέθηκε στόχος και πάλι η Μαγνησία να είναι πάνω από το πανελλαδικό  ποσοστό. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δίνουν πανελλαδικά στο ΣΥΡΙΖΑ 28% και πρώτο κόμμα.

Η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας αποφάσισε σειρά περιοδειών και συγκεντρώσεων στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου – Ν. Ιωνίας και στο σύνολο του Νομού. Συστηματική παρέμβαση στα μέσα επικοινωνίας (εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο) για να αποκρουστεί η κακόβουλη επίθεση που γίνεται στο ΣΥΡΙΖΑ ιδιαίτερα από το κόμμα του κ. Σαμαρά, αλλά και να αναλυθούν καλύτερα οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο λαό. Ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει κοντά στο λαό και ιδιαίτερα σε κείνα τα λαϊκά στρώματα που χτυπήθηκαν περισσότερο από τη βάρβαρη νεοφιλελεύθερη πολιτική των μνημονίων.

Ευνόητο είναι ότι η λίστα του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας θα καταρτιστεί με τη σειρά που οι πολίτες της Μαγνησίας με την ψήφο τους κατέταξαν τους υποψήφιους. Τούτο αποτελεί απόφαση της γραμματείας  του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας αλλά και πανελλαδική κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η προγραμματισμένη συνέλευση – συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Ν. Ιωνία , θα γίνει σήμερα Πέμπτη 24 Μαΐου στο (πρώην) Δημαρχείο Ν. Ιωνίας και ώρα 20.30.

Καλούμε τους φίλους και τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Νέα Ιωνία να συμμετέχουν στη συνέλευση.

Σκοπός της συγκεκριμένης συνέλευσης, αλλά και όλων των συνελεύσεων που συγκαλούνται πανελλαδικά, είναι να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση πάνω σε όλες τις πρόσφατες εξελίξεις και στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τη «συγκρότηση της κυβέρνησης της Αριστεράς και την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις».

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ζητούν μονιμοποίηση 29 εκπαιδευτικών στη Μαγνησία

Την άμεση μονιμοποίηση εκπαιδευτικών, οι οποίοι ενώ συμπληρώθηκε η διετία μετά τον διορισμό τους, ωστόσο…

10 Σεπτεμβρίου 2024

Μαρουσάκης για κακοκαιρία ATENA: Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες – Πιθανές οι πλημμύρες

Σε εξέλιξη είναι η κακοκαιρία ATENA, με το 112 να έχει ήδη ηχήσει από το…

10 Σεπτεμβρίου 2024

Δυνάμωσε με Σούντγκρεν ο Βόλος

Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίστηκαν για τον Βόλο με την απόκτηση του Σουηδού δεξιού οπισθοφύλακα Ντάνιελ…

10 Σεπτεμβρίου 2024

Αγιασμός στα πρότυπα σχολεία του Βόλου

Η τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2024-25 στα Πρότυπα…

10 Σεπτεμβρίου 2024

Συνάντηση εργασίας μεταξύ της ΟΛΘ Α.Ε. και της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων

Συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων (Ρ.Α.Λ.) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024,…

10 Σεπτεμβρίου 2024

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Τρίτης 10/9

ALPHA 21.45 Ιρλανδία-Ελλάδα -Ζ- (Nations League) NOVASPORTS PREMIER LEAGUE 21.45 Αγγλία-Φινλανδία -Ζ- (Nations League) NOVASPORTS…

10 Σεπτεμβρίου 2024