Αθλητισμός

Νέος μπελάς για Νίκη

Κινδυνεύει με τιμωρία από τον αγώνα με τους Πόντιους για οφειλή προς τον Β. Κωστή


Ακόμη δεν πρόλαβαν να ανακουφιστούν στη Νίκη από την αποπληρωμή της δόσης για τέσσερις ποδοσφαιριστές, νέος μπελάς προέκυψε χθες. Η ΕΠΟ αποφάσισε να μηδενιστεί η βολιώτικη ομάδα από τον αγώνα με τους Πόντιους Κατερίνης και να της αφαιρεθούν δύο βαθμοί, εφόσον δεν καταβάλλει το ποσό των 8.500 ευρώ στον παλιό παίκτη της, Βαγγέλη Κωστή. Αποδέχθηκε την πρόταση της Ερασιτεχνικής ο Στράτος Γιδόπουλος για συνάντηση των μετόχων, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους.


Νέος μπελάς προέκυψε στη Νίκη με παλιότερες οφειλές. Χθες το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να τιμωρήσει τη βολιώτικη ομάδα με μηδενισμό από το παιχνίδι με τους Πόντιους Κατερίνης και αφαίρεση δύο βαθμών σε περίπτωση που δεν καταβληθούν 8.500 ευρώ στο παλιό ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Κωστή. Η οφειλή ήταν γνωστή στην ΠΑΕ, αλλά τώρα τελεσιδίκισε με τον νομικό εκπρόσωπο του παίκτη να κάνει χρήση του δικαιώματος για αφαίρεση βαθμών σε περίπτωση που δεν πληρωθεί το χρέος.

Επομένως οι «κυανόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να βάλουν πάλι το χέρι στην τσέπη για να μην τιμωρηθούν στην τελευταία αγωνιστική. Την Τρίτη ο Στράτος Γιδόπουλος κατέθεσε χρήματα για την οφειλή προς τέσσερις ποδοσφαιριστές, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αφαιρούνταν οκτώ βαθμοί από το βολιώτικο συγκρότημα, που αντιστοιχούν δύο για κάθε παίκτη. Έτσι ο ιστορικός σύλλογος θα οδηγούνταν άμεσα στη Δ’ Εθνική. Το «πατατράκ» αποφεύχθηκε και η Νίκη θα παίξει κανονικά την Κυριακή. Τώρα, όμως, προκύπτει νέο πρόβλημα και κανείς δεν ξέρει αν αυτή τη φορά ο κ. Γιδόπουλος θα είναι εκείνος που θα πληρώσει, χωρίς φυσικά να υπάρχει κανείς άλλος να συνδράμει οικονομικά.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αποδέχθηκε την πρόταση της Ερασιτεχνικής για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι μέτοχοι και να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους για το μέλλον. «Εγώ θα βρίσκομαι στο Βόλο, γιατί θέλω πολύ να γίνει αυτή η συνάντηση. Περιμένω ενημέρωση από την Ερασιτεχνική για το πότε θα πραγματοποιηθεί. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Οι άλλοι, όμως, θα έρθουν;» δήλωσε με νόημα στη «Θ» ο Στράτος Γιδόπουλος.

«Πονοκέφαλος» υπάρχει και στον αγωνιστικό τομέα. Τα προβλήματα είναι πολλά, αφού εκτός από τις τιμωρίες υπάρχουν και τραυματισμοί. Ο Γιάννης Τσάγγαρης αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Επίσης ο Δημήτρης Τσερκέζος ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς και μάλλον δεν θα παίξει την Κυριακή. Χθες δεν προπονήθηκε ούτε ο Κώστας Καρακώστας, εξαιτίας ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα. Πάντως ο Βολιώτης αμυντικός έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Οδυσσέα, αφού είναι τιμωρημένος.

Χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Γιάννης Χρυσοχοΐδης, Κώστας Τσικνίδης και Περικλής Μπουσινάκης, ενώ απόντες παραμένουν ο Ηλίας Μακράκης για οικογενειακούς λόγους και ο Κώστας Κυπτίου, που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αλβανία για προσωπική του υπόθεση.

 

Ο Μηλιάδης διαιτητής

στο Οδυσσέας-Νίκη

Ο κ. Μηλιάδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει τη συνάντηση της Νίκης με τον Οδυσσέα. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Παπακύπης (Μακεδονίας) και Χαμαλίδης (Θράκης), με τέταρτο διαιτητή τον κ. Κιπτζή από τη Λάρισα. Χρέη παρατηρητή θα εκτελέσει ο κ. Μιχαηλίδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

 

Οι Blue Angels

κοντά στο μπάσκετ

Κοντά στην ομάδα μπάσκετ της Νίκης, που την Κυριακή δίνει κρίσιμο αγώνα στο Κιλκίς κόντρα στον Αετό, θα βρίσκονται οι Blue Angels. Για το λόγο αυτό εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Μετά από πολλά χρόνια η άνοδος στο μπάσκετ είναι πολύ κοντά. Όλα αυτά τα χρόνια το στηρίξαμε και παλέψαμε γι’ αυτή τη στιγμή της ανόδου. Γι’ αυτό, λοιπόν, αυτή την Κυριακή θα βρισκόμαστε δίπλα στην ομάδα στο Κιλκίς. Δηλώσεις και συμμετοχές για την εκδρομή στο Κιλκίς θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του συνδέσμου, Αναπαύσεως 24, μέχρι την Παρασκευή το βράδυ. Τιμή συμμετοχής στην εκδρομή ορίστηκε στα 10 ευρώ».

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το