Τοπικά

Νέος γραμματέας στη ΝΕ Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ

Μετά από προσπάθειες 20 και πλέον ημερών η τοπική κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ απέκτησε, επιτέλους γραμματέα και συγκεκριμένα τον κ. Λάμπρο Νούση, υποπτέραρχο ε.α.

Χθες το βράδυ στη συνεδρίαση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής που κλήθηκε να εκλέξει το νέο γραμματέα και τον αναπληρωτή του, από τα πρόσωπα που είχαν εκλεγεί στη διάρκεια των τελευταίων εκλογών, μοναδική υποψηφιότητα, υπέβαλε ο κ. Νούσης, ο οποίος και εξελέγη.

Για τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα, υποψηφιότητα κατέθεσαν η Μαρία Γίτση (πλειοψηφούσα) και ο Βαγγέλης Ζαχαρόπουλος, ωστόσο από την ψηφοφορία, εξελέγη η κα Μαρία Γίτση. Δεν υπέβαλε τελικά υποψηφιότητα ο εκπαιδευτικός κ. Σάκης Σκρίμπας που, μολονότι θεωρείτο ως το απόλυτο φαβορί στις εκλογές, υπέστη δεινή ήττα και βρέθηκε σε αντιπαράθεση με τους πρώην συνεργάτες του.

Υπενθυμίζεται ότι στις πρόσφατες εκλογές, οι ψήφοι που έλαβαν οι υποψήφιοι για την Ν.Ε. ήταν: Μαρία Γίτση 405, Σάκης Σκρίμπας 171, Απόστολος Παπατόλιας 163, Βαγγέλης Ζαχαρόπουλος 158, Βίκυ Τσεκούρα 157, Δημήτρης Λουφόπουλος 116, Λάμπρος Νούσης 109, Θανάσης Κούντριας 105, Θωμάς Πλιάκας 89, Αντώνης Πολίτης 79, Ζαχαρίας Χάνος 77.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το