Αθλητισμός

Νέοι μπελάδες για Νίκη

Η ΕΠΟ τιμώρησε την βολιώτικη ΠΑΕ για το χρέος της προς τον Σταμάτη Σαπαλίδη

 

 

Νέα τιμωρία επέβαλε χθες στη Νίκη το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Έτσι οι «κυανόλευκοι» δεν θα μπορούν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα αν δεν εξοφληθεί ο πρώην ποδοσφαιριστής τους Σταμάτης Σαπαλίδης. Παράλληλα προσφυγή κατέθεσε ο Παναγιώτης Πετράς, ενώ έγινε γνωστό πως δεν έχει το δικαίωμα να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο ο Ηλίας Μακράκης. Με δηλώσεις του ο Στράτος Γιδόπουλος τόνισε πως δεν του έχει γίνει καμία πρόταση για το πακέτο των μετοχών που κατέχει.

 

 

 

Νέοι μπελάδες για τη Νίκη, αφού το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την τιμώρησε με αποκλεισμό από οποιοδήποτε αγώνα και αφαίρεση δύο βαθμών μέχρι να εξοφληθεί το χρέος προς τον Σταμάτη Σαπαλίδη που ανέρχεται στα 12.232 ευρώ, συν τα δικαστικά έξοδα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στους «κυανόλευκους» τη σεζόν 2009-10 και φυσικά η συγκεκριμένη ποινή θα ενεργοποιηθεί τη νέα περίοδο, εφόσον δεν του καταβληθεί το προαναφερόμενο ποσό. Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι υπάρχουν δύο ακόμη καταδίκες για τη Νίκη από το ίδιο Δικαστήριο και αφορούν τις οφειλές προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Βαγγέλη Κωστή, καθώς και τον προπονητή Σούλη Κατσικαδάμο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Σαπαλίδη κατά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στην οποία επιβάλει: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει από 21/06/2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 12.232 ευρώ, με το νόμιμο τόκο, καθώς και του ποσού των 300 ευρώ για τη δικαστική δαπάνη του και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.

Παράλληλα, όπως αναμενόταν ο Παναγιώτης Πετράς κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Νίκη ζητώντας τα δεδουλευμένα της χρονιάς, κάτι που είχαν ήδη κάνει και οι Άγγελος Διγκόζης και Αντώνης Σωτρίνης. Την ίδια πρόθεση έχει εκδηλώσει και ο Ανέστης Νάστος, ενώ χθες έγινε γνωστό ότι δεν μπορεί να κάνει το ίδιο ο Ηλίας Μακράκης. Η Ένωση των ΠΑΕ Β’ και Γ’ Εθνικής τον ενημέρωσε πως το ποσό που του οφείλεται δεν δικαιολογεί προσφυγή. Βέβαια ούτως ή άλλως ο παίκτης θα είναι ελεύθερος μετά τις 30 Ιουνίου μια και λήγει το συμβόλαιό του.

 

Γιδόπουλος: Καμία

πρόταση για τις μετοχές

Διέψευσε οποιαδήποτε συμφωνία για την παραχώρηση των μετοχών της Νίκης ο Στράτος Γιδόπουλος. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal» ο έμπειρος παράγοντας επεσήμανε ότι δεν του έγινε καμία πρόταση για παραχώρηση του μεριδίου του, ενώ ουσιαστικά επιβεβαίωσε και τις δηλώσεις του κ. Κώστα Χρόνη στη «Θ», σύμφωνα με τις οποίες οι δύο άνδρες δεν έχουν μιλήσει για το μέλλον της Νίκης.

«Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση, αλλά αυτήν τη στιγμή κανείς δεν μου έχει χτυπήσει την πόρτα για τις μετοχές. Δεν θα ήθελα καν να σχολιάσω τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τον κ. Χρόνη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γιδόπουλος.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το