Photo Gallery, Αθλητισμός

Νέες μεταγραφές στα …σκαριά η Νίκη

Η προσπάθεια για τη μεταγραφική «θωράκιση» της Νίκης συνεχίζεται με τον Ανδρέα Πάτση να βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς παίκτες που βρίσκονται στην «κυανόλευκη» λίστα. Την ίδια στιγμή η ομάδα προετοιμάζεται στο Καρπενήσι κάνοντας διπλές προπονήσεις.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση και άλλων παικτών εκ μέρους της Νίκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Πάτσης και οι συνεργάτες του κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση μιλώντας με αρκετούς ικανούς ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με πληροφορίες πιο κοντά στη Νίκη φαίνεται να βρίσκεται ο μέσος Λούκας Φαβάλι που αποδεσμεύτηκε από τον Λεβαδειακό, ενώ κυκλοφόρησε και το όνομα του μέσου Χρήστου Μουστόγιαννη. Στο στόχαστρο βρίσκεται και ο επιθετικός της Ξάνθης Βλάσης Καζάκης, αλλά δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η απόκτηση παίκτη που το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο ως τώρα. Αντίθετα, φαίνεται πως «χάλασε» η μεταγραφή του Στέλιου Μαστρογιάννη, αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. Ο 29χρονος επιθετικός συζητά πλέον με τον Ηρακλή Ψαχνών και τη Γλυφάδα.

Όσον αφορά την προετοιμασία της Νίκης, συνεχίζεται στο Καρπενήσι με εντατικούς ρυθμούς, υπό τις οδηγίες του κ. Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του, που είναι ο Σήφης Μωυσίδης και ο Κώστας Γρηγοριάδης. Η τεχνική ηγεσία εμφανίζεται ευχαριστημένη από την  προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές, ενώ άπαντες είναι ικανοποιημένοι τόσο για τις ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η ομάδα, όσο και για τις αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδο, γυμναστήριο).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που τηρείται κατά γράμμα, το πρωί το βάρος πέφτει στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα η προσοχή στρέφεται στην τακτική και την τεχνική και γι’ αυτό γίνονται και πολλές ασκήσεις με μπάλα. Οι «κυανόλευκοι» θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας μέχρι την επόμενη Δευτέρα 13 Αυγούστου. Δύο ημέρες νωρίτερα θα δώσουν και ένα χρήσιμο τεστ προετοιμασίας με αντίπαλο την ομάδα της Καλλονής, αφού το φιλικό με τον Πλατανιά ως γνωστόν αναβλήθηκε.

Στο παιχνίδι με την Καλλονή θα φανούν τα πρώτα δείγματα της νέας Νίκης, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θα εξαχθούν και ασφαλή συμπεράσματα. Εξάλλου, η ομάδα θα χρειαστεί πίστωση χρόνου μέχρι οι ποδοσφαιριστές να «δέσουν» μεταξύ τους. Δεν χωρά αμφιβολία ότι στη Νίκη ήρθαν καλοί παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ωστόσο, χρειάζεται να δουλέψουν σκληρά κατά της περίοδο της προετοιμασίας προκειμένου να καταλάβουν τη φιλοσοφία του προπονητή τους και να μπουν στο κλίμα της ομάδας. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές που έμειναν από το περσινό ρόστερ, που με τη σειρά τους θα πρέπει να μάθουν τον τρόπο σκέψης των νέων τους συμπαικτών.

Τα φιλικά θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση και σίγουρα θα γίνουν αρκετά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι εκτός του παιχνιδιού με την Καλλονή στο Καρπενήσι κλείστηκαν ήδη ακόμη δύο φιλικά ματς. Το ένα θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα στις 22 Αυγούστου με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση και το άλλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο κόντρα στον Πιερικό στις 26 Αυγούστου. Επίσης η Νίκη ενδέχεται να αντιμετωπίσει και τον Ρήγα Φεραίο τρεις ημέρες αργότερα, κάτι που δεν έχει επισημοποιηθεί.

 

Η διάθεση των

εισιτηρίων διαρκείας

Με την ΠΑΕ να έχει θέσει ως στόχο την πώληση 2.000 εισιτηρίων διαρκείας ξεκινά από τις 30 Ιουλίου η διάθεσή τους για τους φίλους της Νίκης. Τα νέα μπλοκ είναι τα Gold στα 400 ευρώ, τα Silver στα 250 ευρώ, τα Basic στα 200 ευρώ, τα Blue στα 120 ευρώ και τα Economy που ορίστηκαν στα 80 και 50 ευρώ κατά περίπτωση. Επίσης θα υπάρχουν 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ και Οικογενειακό εισιτήριο.

Αιτήσεις για εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» καθημερινά 09.00-15.00 και 18.-21.00, καθώς και το Σάββατο από 09.00-14.00. Υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Μ. Κουρίδης.

Αναλυτικά οι τιμές και ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες:

-400 ευρώ (Gold) για τις θύρες 21, 22 (VIP), ενώ προβλέπεται και δωρεάν πάρκινγκ.

-250 ευρώ (Silver) για τις θύρες 18, 19 και 24, 25.

-200 ευρώ (Basic) για τις θύρες 13-16 και 27-30.

-120 ευρώ (Blue) για τις θύρες 43-56.

-80 ευρώ για φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και συνταξιούχους για τις θύρες 1-12.

-50 ευρώ για μαθητές από 12 έως 18 ετών για τις θύρες 1-12.

Οι 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας για τις θύρες 13-16, 18, 19, 24, 25, 27-30.

Επίσης θα ισχύσουν και Οικογενειακά εισιτήρια που χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες ως εξής:

Α. 1 αντρικό + 1 παιδικό: -50% για παιδιά έως 12 ετών.

Β. 1 αντρικό + 1 γυναικείο: -30% στο γυναικείο.

Γ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 1 παιδικό: το παιδικό δωρεάν.

Δ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 2 παιδικά: το 1ο παιδικό δωρεάν, το 2ο -50%.

Επίσης από την ΠΑΕ επισημαίνονται τα κάτωθι:

1.Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Football League και τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος

2.Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους απαιτείται η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας

3.Για την έκδοση φοιτητικού εισιτηρίου διαρκείας, απαιτείται η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο

4.Για την έκδοση στρατιωτικού εισιτηρίου διαρκείας, απαιτείται η προσκόμιση της στρατιωτικής ταυτότητας

5.Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας για ανέργους, απαιτείται η προσκόμιση θεωρημένης κάρτας ανεργίας

6.Τα εισιτήρια διαρκείας για συνταξιούχους αφορούν στις ηλικίες 65 και άνω (γεννηθέντες/είσες από την 01/09/1947 και έπειτα), και για την έκδοσή τους απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας

7.Δικαίωμα έκδοσης μαθητικού εισιτηρίου διαρκείας έχουν οι γεννηθέντες/είσες από την 01/09/1994 έως την 31/08/2000. Για την έκδοσή του απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης ή αστυνομικής ταυτότητας

8.Η έκπτωση -50% στο παιδικό εισιτήριο διαρκείας αφορά στην κανονική τιμή του εισιτηρίου και για την έκδοσή του απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης. Δικαίωμα έκδοσης παιδικού εισιτηρίου διαρκείας έχουν οι γεννηθέντες/είσες από την 01/09/2000 κι έπειτα. Για την έκδοση παιδικού εισιτηρίου απαιτείται η ταυτόχρονη αγορά ενός τουλάχιστον κανονικού εισιτηρίου για την ίδια θύρα

9.Η έκπτωση -30% στο γυναικείο εισιτήριο διαρκείας αφορά στην κανονική τιμή του εισιτηρίου, και για την έκδοσή του απαιτείται η ταυτόχρονη αγορά ενός κανονικού εισιτηρίου για την ίδια θύρα

 

Ανακοίνωση του Blue Club

Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Αδέρφια Νικιώτες, τόσα χρόνια, παρόλα τα προβλήματα, δεν λυγίσαμε ,ούτε εγκαταλείψαμε την προσπάθεια να κρατήσουμε τη σπίθα της Νικιώτικης ιδέας ζωντανή. Αντέξαμε την απαξίωση και την αβεβαιότητα, είδαμε τον ιστορικό μας σύλλογο να διασύρεται στα χωράφια της «πρωτόγονης» Γ’ Εθνικής, αντισταθήκαμε σε μόδες που κάποιοι προσπάθησαν να μας πλασάρουν ή και κατά περίπτωση να μας επιβάλουν να ακολουθήσουμε.

Πλέον η αυθεντική δύναμη του νομού, η Νίκη Βόλου που κοσμεί την όμορφη πόλη μας από το 1924, έχει αλλάξει διοικητική και ιδιοκτησιακή σελίδα και ανακτά την χαμένη της αίγλη. Η νέα προσπάθεια πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους τους Βολιώτες, για να διαδραματίσει η Νίκη, και κατ’ επέκταση η πόλη μας, πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε αυτές τις ομολογουμένως δύσκολες εποχές για όλους μας , καλούμε τον κόσμο της Νίκης να δείξει έμπρακτα την αγάπη και την συμπαράστασή του στην νέα μεγάλη ομάδα που χτίζεται, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Η δυναμική του κόσμου μας δεν αρκεί να υπάρχει, πρέπει και να φαίνεται, είναι πολύ μεγάλο στοίχημα για όλους μας, ο αριθμός των διαρκείας να είναι αντάξιος του λαϊκού ερείσματος μιας ομάδας όπως είναι η  Νίκη Βόλου.

Είμαστε σίγουροι ότι η φιλότιμη και επίπονη προσπάθεια της νέας διοίκησης, θα πλαισιωθεί δυναμικά από τον ισόβιο «μέγα χορηγό» της ομάδας, που είμαστε όλοι εμείς. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον αδερφό μας, Στέφανο Κουστσούκη για την πολύτιμη προσφορά του στην δημιουργία του νέου μας site στη διεύθυνση www.blueclub1985.org». 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το