Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στα ΜΜΕ

ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΤ

Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση, παρά την αρχική της απόφαση, προχωρεί η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας από τις 6 το πρωί σήμερα έως τις 6 το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου 2013
Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της Ενωσης Συντακτών αναφέρονται τα εξής:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας  καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη νέα απεργιακή κινητοποίηση.
Η νέα 24ώρη απεργία αρχίζει στις 06:00, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013, μέχρι τις 6 το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου 2013 και ισχύει για τους εργαζόμενους σε εφημερίδες, περιοδικά, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, Γραφεία Τύπου, διαδικτυακά Μέσα και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας.
Η Διοίκηση της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας  αποφάσισε να προχωρήσει στη νέα κινητοποίηση, μετά  μάλιστα από την απόφαση του δικαστηρίου να κηρύξει παράνομη τη προηγούμενη απεργιακή κινητοποίηση, προτάσσοντας την ανάγκη ενότητας του κλάδου, απέναντι στη γενικότερη επίθεση που δέχεται το δημοσιογραφικό λειτούργημα και η ελευθεροτυπία.
Παρά τους προβληματισμούς και την κατανόηση της αγωνίας των συναδέλφων, λαμβάνοντας υπόψη και τις αντίθετες απόψεις, κρίνουμε επιβεβλημένη υπό τις παρούσες συνθήκες, την συνέχιση της απεργία μας.
Ο προβληματισμός μας αυτός αποφασίσθηκε να τεθεί στην ΠΟΕΣΥ, ώστε να ληφθεί υπόψιν για το μέλλον, προκειμένου να προληφθούν ατέλειες ή λάθη στη διαχείριση των απεργιακών μας κινητοποιήσεων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το