Photo Gallery, Αθλητισμός

Νέα φανέλα, νέοι στόχοι για τη Νίκη

 

Τις εμφανίσεις της φετινής περιόδου παρουσίασε η ΠΑΕ Νίκη σε εκδήλωση που έγινε χθες στο ξενοδοχείο «Volos Palace». Παράλληλα ο εκτελεστικός διευθυντής της «κυανόλευκης» ΠΑΕ Γιώργος Δαλούκας ενημέρωσε τους φιλάθλους, που έδωσαν δυναμικό «παρών», για θέματα που αφορούν την ομάδα, ενώ προανήγγειλε και τη επανασύσταση της Λέσχης Φίλων Νίκης.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Νέα φανέλα, νέοι στόχοι για τη φετινή Νίκη. Χθες η ΠΑΕ παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις, που άρεσαν σε όλους τους φιλάθλους που γέμισαν την αίθουσα του ξενοδοχείου «Volos Palace». Σε ρόλο …μοντέλων εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές Μιχάλης Ψωμιάδης, Παντελής Ριζογιάννης, Ηλίας Βούρας, Παναγιώτης Αναστασίου, Γιάννης Πεχλιβανόπουλος, Περικλής Μπουσινάκης και Κώστας Κυπτίου, οι οποίοι έγιναν δεκτοί με θερμό χειροκρότημα.

Φέτος η πρώτη εμφάνιση της Νίκης θα είναι με μπλε και άσπρες ρίγες, η δεύτερη λευκή και η τρίτη πορτοκαλί. Επίσης οι τερματοφύλακες θα είναι ντυμένοι στα γκρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φανέλες είναι συλλεκτικές, καθώς κάθε μια θα αναγράφει ονόματα ανθρώπων που έχουν προσφέρει στη Νίκη, αλλά δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας. Η ριγέ φανέλα θα αναγράφει το όνομα του Παναγιώτη Ντοκούζη, ιδρυτικού μέλους του Blue Club που σκοτώθηκε σε τροχαίο το 1997, η λευκή φανέλα το όνομα του παλιού προέδρου του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Φίλιππου Κουτσερή και η τρίτη το όνομα του Βασίλη Σελανίκη που έχασε τη ζωή του παρακολουθώντας αγώνα των «κυανολεύκων» στο Πανθεσσαλικό. Επίσης η ΠΑΕ σε κάθε εντός έδρας αγώνα θα τιμά παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, που έχουν τιμήσει τον ιστορικό σύλλογο, κάνοντας αρχή με τον Λευτέρη Καλλιοντζή.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, ο Αλέξης Αλεξίου και τα μέλη του προπονητικού τιμ, καθώς και οι ποδοσφαιριστές. Στο πάνελ βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Δημήτρης Ιωαννίδης, ο εκτελεστικός διευθυντής Γιώργος Δαλούκας και ο μάνατζερ της Nike Ελλάς Θεόφιλος Χριστοφορίδης

 

Δαλούκας: Αυτό

είναι μόνο η αρχή

Πρώτος μίλησε ο Γιώργος Δαλούκας και αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τόνισε: «Με πολύ κόπο καταφέραμε τόσο εγώ, όσο και το διοικητικό συμβούλιο να φτάσουμε σε συμφωνία με τη Nike, η οποία ταυτίζεται πλήρως με τη Νίκη, καθώς το όνομά της σημαίνει νίκη. Μαζί με τους κ.κ. Θεόφιλο Χριστοφορίδη και Μάρκο Λαγό, τους οποίους ευχαριστώ, επετεύχθη αυτή η συμφωνία».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι θα τηρηθούν όλες οι υποσχέσεις από την ΠΑΕ. «Επειδή τον τελευταίο καιρό μερικά «παπαγαλάκια» του χώρου διαδίδουν ότι δεν θα τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας, έχω να απαντήσω ότι και τις υποσχέσεις μας θα τηρήσουμε μέχρι το έπακρο και όλοι μαζί θα πάμε τη Νίκη εκεί που της αξίζει. Ουδέποτε δεν ζητήσαμε υπομονή. Όσοι εργαζόμαστε γι’ αυτή την ομάδα γνωρίζουμε ότι είναι ομάδα απαιτήσεων, στόχων και προσδοκιών. Απλά δεν μπορούν να αλλάξουν όλα σε δύο μήνες. Αυτό που γίνεται τώρα εδώ είναι μόνο η αρχή» υπογράμμισε ο κ. Δαλούκας που ευχαρίστησε τους χορηγούς και την ιδιοκτήτρια του «Volos Palace» κ. Σακελλαρίου για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας (για τους χορηγούς θα γίνει ειδική εκδήλωση λίγο πριν τα Χριστούγεννα), καθώς και την ιδιοκτησία του εστιατορίου «Παραλία» όπου σιτίζονται δωρεάν οι ποδοσφαιριστές. Επίσης έκανε ειδική αναφορά σε έναν άνθρωπο που βοηθά ενεργά τη Νίκη, αλλά θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, γεγονός που έχει συγκινήσει όλους στην ΠΑΕ. Ο «κυανόλευκος» παράγοντας ενημέρωσε τους φιλάθλους και για θέματα της Νίκης.

Για την μπουτίκ: «Θα βρίσκεται διαγώνια απέναντι από το γήπεδο, όπου ουσιαστικά θα είναι ένας πολυχώρος με παράλληλη λειτουργία καφέ με την επωνυμία «Blue Café»και πρακτορείου ΠΡΟΠΟ».

Για το γήπεδο: «Η Grapheteria βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με χορηγό, που ουσιαστικά θα αλλάξει όλη την πρόσοψη του γηπέδου. Από βδομάδα θα αρχίσουν εργασίες, που θα διαρκέσουν περίπου 10 με 12 ημέρες».

Για τα νέα γραφεία της ΠΑΕ: «Είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι η Νίκη θα αποκτήσει γραφεία στο κέντρο του Βόλου. Πλέον πνέει άλλος αέρας στη Ν. Ιωνία κι αυτός είναι αέρας επαγγελματισμού. Πρώτη φορά είδα ποδοσφαιριστές να είναι τόσο στεναχωρημένοι που έχασαν σ’ ένα φιλικό. Αυτό σημαίνει ευθιξία και ότι υπενθυμίζουν σε όλους πού βρίσκονται».

Για τα υπόλοιπα τμήματα: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις ώστε τόσο οι ακαδημίες ποδοσφαίρου, όσο και οι ομάδες των υπόλοιπων τμημάτων που καλλιεργεί η Νίκη να αποκτήσουν αθλητικό υλικό από τη Nike».

Για τα διαρκείας: «Πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για τα εισιτήρια διαρκείας. Πρόκειται για προσωπικό στοίχημα. Φέτος στο «Παντελής Μαγουλάς» δεν πρέπει να πέφτει …καρφίτσα. Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Για τη φυγή του Αμπντουραχμάνι: «Τέτοια περιστατικά με ποδοσφαιριστές μου δίνουν την ευκαιρία να δείξουμε στους υπόλοιπους παίκτες που ανήκουν στη Νίκη και την τιμούν με το να είναι στο δυναμικό της ότι δεν θα ανεχθούμε στο παραμικρό κρούσματα απειθαρχίας. Όποιος αντιμιλάει, φεύγει».

Κλείνοντας ο κ. Δαλούκας αποκάλυψε ότι δικηγόροι σε Βόλο και Αθήνα έχουν αρχίσει διεργασίες για την επανίδρυση της Λέσχης Φίλων Νίκης. «Η Νίκη πρέπει να λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο, γιατί η δύναμή της είναι ο κόσμος της. Θα γίνει ειδική εκδήλωση όπου θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα. Μέλη της Λέσχης Φίλων θα είναι από τον πρώτο ποδοσφαιριστή μέχρι και τον πιο μικρό φίλαθλο. Μόνο έτσι μπορούμε να γιγαντώσουμε τη Νίκη σε όλα τα επίπεδα».

 

Χριστοφορίδης: Σε γερές

βάσεις η συνεργασία

Από την πλευρά του ο Θεόφιλος Χριστοφορίδης εξήγησε τον λόγο για τον οποίο η Nike απείχε από το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, αλλά και γιατί δέχθηκε να γίνει χορηγός της Νίκης: «Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, κοινωνικά και οικονομικά, το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ένα κοινωνικό αγαθό προσιτό σε όλους, που θα προσφέρει χαρές, συγκινήσεις και ευχάριστα διαλείμματα από τη δύσκολη πραγματικότητα. Τα τελευταία η Nike απείχε συνειδητά από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Φέτος, όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Η κάθαρση που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της και δύσκολα βήματα. Για εμάς, όμως, αποτέλεσε την έναρξη για την επιστροφή μας στο χώρο».

«Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα στον φίλαθλο κόσμο και σε ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το ποδόσφαιρο» πρόσθεσε ο κ. Χριστοφορίδης. «Το ήθος των ανθρώπων της Νίκης, ο άψογος επαγγελματισμός τους και το σπουδαίο όραμα που έχουν γι’ αυτή την ομάδα με την τόσο μεγάλη ιστορία, σε συνδυασμό με την ισχυρότερη αθλητική εταιρεία στον κόσμο, τη Nike, με τα άριστα προϊόντα σχεδιασμένα για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαιριστή, δημιούργησε μια στενή σχέση και συμφωνία, που πιστεύουμε να κρατήσει πολλά χρόνια. Ξεκινάμε με τριετή συνεργασία σε πολύ γερές βάσεις. Στηρίζουμε τη Νίκη με όλες μας τις δυνάμεις στην προσπάθειά της να πετύχει τους στόχους της. Σκοπό έχουμε την επέκταση της συνεργασίας μας σ’ όλα τα τμήματα της Νίκης πέρα από αυτό του ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ τον κ. Δαλούκα και το ΔΣ της ΠΑΕ Νίκη για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν».

Ο κ. Χριστοφορίδης είπε ότι η φανέλα της Νίκης είναι βασισμένη σ’ εκείνη της φημισμένης Ίντερ. Δηλαδή είναι κατασκευασμένη με την τεχνολογία dryfeet για να απορροφά γρήγορα τον ιδρώτα και παράλληλα να έχει ελάχιστο βάρος και ελαστικότητα, ώστε να βοηθούν τα μέγιστα για να έχει ο ποδοσφαιριστής την καλύτερη απόδοση μέσα στο παιχνίδι.

 

Φιλικό με Βατανιακό

Φιλικό παιχνίδι με τον Βατανιακό θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη στο «Παντελής Μαγουλάς». Επίσης ενδέχεται να αντιμετωπίσει αύριο και τον Πύρασο, κάτι που θα οριστικοποιηθεί σήμερα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το