Κατηγορίες: Αθλητισμός

Νέα συνάντηση θα έχουν Μπρέσκα και Ολυμπιακός Β.

Μετά από ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο, όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, ούτε χθες υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου, για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει πως στον Ολυμπιακό δεν συνεχίζουν τις επαφές και τις συζητήσεις με παίκτες που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά. Συνάντηση είχε χθες ο Μάριο Μπρέσκα με τους διοικούντες την ΠΑΕ, με το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό να παραμένει ανοιχτό.

Είναι γνωστή η επιθυμία του Μάριο Μπρέσκα να συνεχίσει να φορά την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς έχει «δεθεί» με την ομάδα και τους φιλάθλους και θέλει να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέψουν στη Σούπερ Λιγκ. Ο Σλοβάκος επιθετικός επέστρεψε από την πατρίδα του το περασμένο Σάββατο και χθες είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ηλία Σολάκη, στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό, όπου και συζητήθηκε το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας (το συμβόλαιο του Μάριο Μπρέσκα με τον Ολυμπιακό έχει λήξει τον Ιούνιο).

Ο έμπειρος επιθετικός έκανε γνωστές στη διοίκηση της ΠΑΕ τις οικονομικές του απαιτήσεις, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές, καθώς θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και να κλείσει την καριέρα του στο βολιώτικο συγκρότημα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν κάποιες διαφορές για τον τρόπο καταβολής των περσινών δεδουλευμένων, οι οποίες και θα πρέπει να ξεπεραστούν.

Επίκειται νέα συνάντηση των δύο πλευρών αύριο Τετάρτη, όπου και η ΠΑΕ θα απαντήσει στον ποδοσφαιριστή αν είναι διατεθειμένη να του δώσει τα χρήματα τα οποία ζητεί, προκειμένου να  επιτευχθεί συμφωνία και να… πέσουν οι υπογραφές. Από τη στιγμή που υπάρχει καλή διάθεση, τόσο από πλευράς Ολυμπιακού, όσο και από πλευράς ποδοσφαιριστή, μπορεί να επέλθει συμφωνία και η υπόθεση να έχει αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό. Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Μάριο Μπρέσκα έγραψε σχετικά με το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας  του με τον Ολυμπιακό: «Δεν έκανα ανακοίνωση ακόμη πουθενά. Αν συμφωνήσω θα μιλήσω. Ακόμη δεν έχω να πω τίποτα».

 

Κινήσεις στην

ξένη αγορά

Μέχρι την προσεχή Δευτέρα 22 Ιουλίου, όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», θα έχουν πραγματοποιηθεί οι περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού Βόλου, όπως τόνισε πρόσφατα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δημήτρης Καραγιάννης. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είχε τονίσει πως στην ομάδα θα έρθουν οκτώ παίκτες από τη Σούπερ Λιγκ, ενώ υποστήριξε πως οι ξένοι της ομάδας θα είναι συνολικά επτά. Συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έχουν οι Γενγκά και Ολίσε και αν υποθέσουμε πως θα παραμείνει και ο Μάριο Μπρέσκα, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να αποκτήσουν άλλους τέσσερις ξένους ποδοσφαιριστές.

Ένας είναι πολύ πιθανό να είναι κεντρικός αμυντικός, καθώς οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν έρθει σε επαφή με ξένο στόπερ, ενώ ξένοι θα είναι και οι δύο παίκτες που θα αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, ως επιθετικά χαφ. Θα έχουν τη δυνατότητα και να οργανώνουν το παιχνίδι, αλλά παράλληλα και να βοηθούν την επίθεση της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν οι κινήσεις που γίνονται για την απόκτηση ικανού επιθετικού, Ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να κινηθεί για ξένο σέντερ φορ, είτε από την Ισπανία, είτε από τη Λατινική Αμερική (Αργεντινή).

 

Εν αναμονή

της ανακοίνωσης

για Γκέσιο και

Μπουκουβάλα

Ούτε χθες υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ Ολυμπιακού για τους δύο παίκτες που έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται το τυπικό κλείσιμο των μεταγραφών με την ανακοίνωση απόκτησή τους. Ο λόγος για τους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Γιάννη Γκέσιο, οι οποίοι πέρυσι αγωνίστηκαν στην Κέρκυρα και θα αποτελέσουν σύντομα μέλη της οικογένειας το Ολυμπιακού, εν όψει της νέας χρονιάς. Ο Γκέσιος δεν έχει αποκτήσει ακόμη την ελευθερία του από την Κέρκυρα και μόλις αυτό γίνει (έχει καταθέσει ως γνωστόν προσφυγή), τότε θα ανακοινωθεί και από την ΠΑΕ η απόκτησή του.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο των «ερυθρολεύκων βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες και ο Νέστωρας Στεφανίδης. Ο 29χρονος επιθετικός πέρυσι ήταν βασικό  στέλεχος του Ηρακλή, έχοντας να επιδείξει 35 συμμετοχές και εννέα γκολ. Ο Στεφανίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ηρακλή και επιθυμία του είναι να το λύσει. Για τον έμπειρο επιθετικό ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες της Football League, προκειμένου να τον εντάξουν στη δύναμή τους. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Κιλκισιακού, του Ακράτητου, του Πολύκαστρου, της Καστοριάς, του Αγροτικού Αστέρα και του Πανσερραϊκού, πριν πάρει μεταγραφή πέρυσι το καλοκαίρι για τον Ηρακλή.

 

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ο Χάρης Δούκας είναι έτοιμος να κάνει το άλμα και τη διαφορά για το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη

Του Γιάννη Αναστασίου*   Το ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα της εσωκομματικής του εκλογικής διαδικασίας, οφείλει να πρωταγωνιστήσει…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Αιμοδοσία

Μια ακόμη αιμοδοσία έγινε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Βελεστίνο. Οι διοργανωτές ευχαριστούν όσους ανταποκρίθηκαν…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Καραμπερόπουλου

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και η Επιστημονική Εταιρεία Μελέτης Φερών-Βελεστίνου-Ρήγα προσκαλούν στην παρουσίαση του πρόσφατου…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Τα βλέμματα στο Βελεστίνο για τον αυριανό αγώνα Ρήγας-Σαρακηνός

Στο Βελεστίνο διεξάγεται αύριο Κυριακή στις 4 μ.μ. το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α’…

28 Σεπτεμβρίου 2024

«Αζήτητοι» στις προβολές του CineDoc Βόλου

Για την πρεμιέρα της κινηματογραφικής περιόδου 2024-2025 το CineDoc Βόλου παρουσιάζει το καινούριο και βραβευμένο…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Με άλλο αέρα ο Βόλος υποδέχεται την Καλλιθέα στο ντεμπούτο Πουρσαϊτίδη

Με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο Βόλος υποδέχεται σήμερα στις 5 το…

28 Σεπτεμβρίου 2024