Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Νέα σεμινάρια στο ΙΕΚ Δήμου Βόλου

ΔΙΕΚ

Στα πλαίσια του 4ου κύκλου των σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου, τον Απρίλιο 2013, δύο νέα σεμινάρια θα ξεκινήσουν στην ειδικότητα Ειδικός Ενδυματολογίας και Σχεδίασης Μόδας.

Όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν δημιουργικά και ευχάριστα τον ελεύθερο τους χρόνο πάνω στο αντικείμενο της ενδυματολογίας, μπορούν  να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στα παρακάτω σεμινάρια:

Κοπτική – Ραπτική (για αρχάριους)

Σεμινάριο όπου οι εκπαιδευόμενοι θα διδαχτούν το patron και τον τρόπο ραφής για 1-2 απλές φούστες και 1-2 απλές μπλούζες-φορέματα.

Διάρκεια σεμιναρίου 24 ώρες, 3 ώρες/εβδομάδα

Κόστος συμμετοχής: 60 €

 

Τεχνικές Κοπτικής για Βραδινά και Νυφικά

Σεμινάριο όπου οι εκπαιδευόμενοι θα διδαχτούν τεχνικές κοπής patron και moulage – για τη δημιουργία βραδινών ή νυφικών ρούχων.

Διάρκεια σεμιναρίου 27 ώρες, 3 ώρες/εβδομάδα

Κόστος συμμετοχής: 80 €

 

Σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος να συμμετέχει και στα δύο σεμινάρια, το κόστος συμμετοχής του ανέρχεται στα 110€. Οι σπουδαστές του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου, που επιθυμούν να συμμετέχουν σε κάποιο σεμινάριο έχουν 50% έκπτωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εγγραφές και το πρόγραμμα των σεμιναρίων του 4ου κύκλου που θα ξεκινήσουν μέσα Απριλίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή) με τη γραμματεία του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Δήμου Βόλου από τις 10.00π.μ. έως τις 15.00μ.μ. στα τηλέφωνα 2421056446 ή 2421056389

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το