Τοπικά

Νέα Ιωνία: Κουκουλοφόροι λήστεψαν περιπτερού

ΛΗΣΤΕΣ

Μετά τα ηλικιωμένα μοναχικά άτομα, στόχος κουκουλοφόρων ληστών φαίνεται να γίνονται επαγγελματίες που… διανυκτερεύουν. Τα περιστατικά έως τώρα – κατά διαστήματα – είναι αρκετά και δεν είναι λίγοι εκείνοι, οι οποίοι με το φόβο της επίθεσης ληστών κατεβάζουν ρολά πριν τα μεσάνυχτα.

Κλοπές και διαρρήξεις έχουν σημειωθεί σε περίπτερα στο πολεοδομικό συγκρότημα ουκ ολίγες, αλλά ληστείες και μάλιστα με κουκουλοφόρους ελάχιστες. Μία γυναίκα που διατηρεί περίπτερο στη Νέα Ιωνία έζησε τον εφιάλτη της ληστείας και τη βία των αγνώστων δραστών, οι οποίοι την ανάγκασαν να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο της.

Συγκεκριμένα θύμα κουκουλοφόρων ληστών έπεσε τα ξημερώματα χθες μία 38χρονη γυναίκα μέσα στο περίπτερό της στη Νέα Ιωνία. Οι δράστες, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ήταν δύο άντρες, φορούσαν ολοπρόσωπες κουκούλες και με την απειλή μαχαιριού πήραν τις εισπράξεις της ημέρας και πακέτα τσιγάρων.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής αντρών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε περίπτερο στη Νέα Ιωνία και με την απειλή μαχαιριού έκλεψαν ποσό 200 ευρώ και 10 πακέτα τσιγάρα.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με ολοπρόσωπες κουκούλες, τύπου «full face», μετέβησαν σε περίπτερο 38χρονης ημεδαπής. Εκεί, με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν την 38χρονη και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και δέκα πακέτα τσιγάρων.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το