Κατηγορίες: Photo GalleryΠολιτική

Νέα Δημοκρατία εναντίον κυβέρνησης

Καταγγέλλει ότι η χώρα είναι απούσα από τις συζητήσεις για το ελληνικό χρέος

«Δεν διαπραγματεύεται, ακόμη δε και τα στελέχη της ζητούν και δεν έχουν ενημέρωση»

 

 

Επίθεση στην κυβέρνηση για την στάση της στο θέμα των συζητήσεων για περαιτέρω «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, κατηγορώντας την ότι «είναι απούσα από τις εξελίξεις, δεν διαπραγματεύεται, ακόμη δε και τα στελέχη της ζητούν και δεν έχουν ενημέρωση».

 

«Έφτασαν στο σημείο ο κ. Βενιζέλος να διαψεύδει τον κ. Μόσιαλο» είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει «ποιος από τους δύο λέει ψέματα: Ο κ. Βενιζέλος που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τις συζητήσεις για ‘κούρεμα’ του χρέους, ή ο κ. Μόσιαλος που δηλώνει κατηγορηματικά ότι τέτοιο θέμα δεν τέθηκε στην κυβέρνηση;».

 

Ερωτηθείς για τη θέση της ΝΔ, ο κ. Μιχελάκης δήλωσε ότι το ιδανικό θα ήταν να εφαρμοστεί η απόφαση της 21ης Ιουλίου και πρόσθεσε ότι οποιαδήποτε άλλη συζήτηση θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη της το θέμα των τραπεζών και το θέμα των ασφαλιστικών ταμείων.

 

Σημείωσε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να τοποθετηθεί περαιτέρω, εφόσον δεν έχει ενημέρωση καθώς επίσης ότι η συζήτηση αυτή κάνει ζημιά.

 

Σε ερώτηση για το ποια είναι η θέση της ΝΔ για το πολυνομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση προς ψήφιση στην Βουλή, ο κ. Μιχελάκης απάντησε ότι η ΝΔ θα τοποθετηθεί ολοκληρωμένα στην Βουλή για όλα τα επιμέρους θέματα που περιέχει το πολυνομοσχέδιο.

 

Νωρίτερα ο αναπληρωτής τομεάρχης της ΝΔ Γ. Βρούτσης είχε δηλώσει στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ότι η Νέα Δημοκρατία δεν διστάζει να δώσει στήριξη σε θέματα τα οποία έρχονται προς αναπτυξιακή κατεύθυνση.

 

«Ψηφίζουμε νομοσχέδια. Και δεν εμποδίζουμε την κυβέρνηση, ούτε νομοσχέδια να φέρει, ούτε να κυβερνήσει. Κινούμαστε σε άλλο μήκος κύματος, από ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα και αυτό είναι στάση εθνική. Αυτό εννοεί ο κ. Σαμαράς.»

 

Ωστόσο, επέμεινε στη θέση της ΝΔ για επίσπευση των εκλογών και πρόσθεσε: «Σήμερα τα πάντα τελματώνονται, οδηγούνται από το κακό στο χειρότερο, δεν υπάρχει ελπίδα, ο κόσμος βρίσκεται σε απόγνωση και χρειάζεται να ακουμπήσει πάνω σε μια κυβέρνηση ισχυρή, η οποία να μπορέσει, με την ανανεωμένη εντολή, να διαπραγματευτεί κάτι καινούργιο, γιατί αυτό που είναι μέχρι σήμερα έχει αποτύχει.»

 

* Επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανασφάλεια που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, κατέθεσε χθες για δεύτερη φορά, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

 

Αναφερόμενος στο θέμα, ο κ. Μιχελάκης δήλωσε ότι είναι σε όλους γνωστό ότι η εγκληματικότητα έχει προσλάβει πρωτόγνωρες διαστάσεις, οι ένοπλες ληστείες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, έχουμε δολοφονίες για λίγα ευρώ, έχουμε εισβολές ενόπλων στα σπίτια, ακόμη και αποτρόπαια εγκλήματα. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες και ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να σιωπά.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Διαδηλωτής επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί μπροστά από τον Λευκό Οίκο

Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί έξω από τον Λευκό Οίκο. Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο σε…

6 Οκτωβρίου 2024

ΠΑΕ ΑΕΚ: “Δεν θα επιτρέψουμε να επιστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε εποχές… Παράγκας”

Τα παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία του Πουλικίδη, αλλά και του VARίστα Τσακαλίδη για…

6 Οκτωβρίου 2024

Mariah Carey: Απαντάει με βίντεο σε όσους βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα

Με ένα χιουμοριστικό βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η «βασίλισσα των Χριστουγέννων» Μαράια…

6 Οκτωβρίου 2024

Al Pacino: Αποκάλυψε ότι παραλίγο να πεθάνει από κορονοϊό

Ο Αλ Πατσίνο (Al Pacino) αποκάλυψε πόσο ταλαιπωρήθηκε, όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο διάσημος…

6 Οκτωβρίου 2024

Η 2η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ και η 1η της Γ’ ΕΠΣΘ

Πέντε αγώνες διεξήχθησαν σήμερα Κυριακή για την 2η ημέρα της Β’ τοπικής κατηγορίας. Ξεχώρισε η…

6 Οκτωβρίου 2024

Σάμι Μπάσο: Πέθανε ο μακροβιότερος ασθενής με προγηρία

Πέθανε σε ηλικία 28 ετών ο Σάμι Μπάσο, ο άνδρας ο οποίος έζησε περισσότερο από…

6 Οκτωβρίου 2024