Photo Gallery, Αθλητισμός

Νέα απειλή με προσφυγές

Παλιότερες οφειλές βάζουν σε κίνδυνο τον πρώτο επίσημο αγώνα της Νίκης

 


 

* Φιλικό σήμερα με Εθνικό Γαζώρου

 

Νέα απειλή με προσφυγές έρχεται στο προσκήνιο για τη Νίκη και η διοίκηση της ΠΑΕ οφείλει να κινηθεί έγκαιρα για να μην υπάρξει πρόβλημα με τον πρώτο επίσημο αγώνα. Φιλικό με τον Εθνικό Γαζώρου δίνει σήμερα στις 15.00 στο «Παντελής Μαγουλάς» η βολιώτικη ομάδα.

 


 

Νέος «πονοκέφαλος» για τη Νίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει οκτώ προσφυγές από παίκτες παλιότερων ετών. Δύο από αυτές, εκείνες του Βαγγέλη Κωστή και του Θανάση Μάγγου είναι κατ’ επείγουσες, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δε θα οριστεί ο πρώτος επίσημος αγώνας της βολιώτικης ομάδας. Μέσα στους παίκτες οι προσφυγές των οποίων έφτασαν τώρα στα γραφεία των «κυανολεύκων» είναι και οι Αντώνης Σωτρίνης, Δημήτρης Μοράλες και Αλέξανδρος Κακαζούκης.

Η εξέλιξη αυτή προβληματίζει έντονα τους διοικούντες, οι οποίοι καλούνται να βρουν λύση. Το πρώτο που θα πράξουν είναι να προσφύγουν στο Πρωτοδικείο Βόλου ζητώντας να φύγει ο χαρακτηρισμός «κατ’ επείγουσες» από τις προσφυγές των Κωστή και Μάγγου, ώστε να κερδίσουν χρόνο. Με τις υπόλοιπες προσφυγές θα προσπαθήσουν να κάνουν διακανονισμό.

Το κακό είναι ότι οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν πολλά περιθώρια στη διάθεσή τους, καθώς στις 9 Νοεμβρίου αρχίζει το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ η Football League 2 ίσως ξεκινήσει στις 6 του ίδιου μήνα, ενώ κάποιες άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 12 Νοεμβρίου. Αυτό είναι πιθανό να ανακοινωθεί επίσημα από τη διοργανώτρια αρχή αύριο Δευτέρα, ώστε να ξέρουν οριστικά όλες οι ομάδες πότε θα γίνει η σέντρα.

Πάντως στις τάξεις της βολιώτικης ομάδας επικρατεί αισιοδοξία ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί και ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τους επίσημους αγώνες της.

 

Φιλικό με Εθνικό Γαζ.

Τα τεστ συνεχίζονται για τη Νίκη. Αφού το πρωτάθλημα της Football League 2 δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, η βολιώτικη ομάδα είναι υποχρεωμένη να δίνει φιλικούς αγώνες, προκειμένου να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα, όποτε αυτή οριστεί από τη διοργανώτρια αρχή.

Οι «κυανόλευκοι» τις προηγούμενες ημέρες άφησαν τον Βόλο και ταξίδεψαν σε Ελασσόνα και Κορδελιό όπου έδωσαν φιλικά παιχνίδια. Και τα δύο έληξαν ισόπαλα (2-2 και 0-0 αντίστοιχα) επιτρέποντας στον Αλέξη Αλεξίου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Μέχρι το περασμένο Σάββατο η Νίκη είχε δώσει όλα τα φιλικά της εντός των …τειχών. Εκεί είδε αυτά που ήθελε η τεχνική ηγεσία, αλλά σίγουρα θα έπρεπε να παρακολουθήσει και την εικόνα της ομάδας του και μακριά από τη Ν. Ιωνία, όπου οι συνθήκες είναι σίγουρα διαφορετικές. Γι’ αυτόν τον σκοπό ορίστηκαν και οι δύο συγκεκριμένοι αγώνες και ο 48χρονος προπονητής εντόπισε προτερήματα και αδυναμίες, όπου θα δουλέψει με τους παίκτες του για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η απόδοση.

Σήμερα η Νίκη επιστρέφει …σπίτι της. Πιο συγκεκριμένα σήμερα στις 3 μ.μ. στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Γαζώρου. Μπορεί σε αρκετούς να είναι άγνωστη ομάδα, αλλά δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη. Φέτος ανέβηκε για πρώτη φορά στις εθνικές κατηγορίες και θα είναι ένας από τους αντιπάλους του βολιώτικου συγκροτήματος, εφόσον τελικά αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Ο Αλέξης Αλεξίου έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του με μοναδική εξαίρεση τον Απόστολο Αναστασίου. Ο νεαποκτηθείς επιθετικός συνεχίζει τη θεραπεία του και ακόμη δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Εξάλλου από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνεται ότι συνεχίζονται οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας εν όψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012. Έτσι, τα εισιτήρια διαρκείας στη σκεπαστή κερκίδα κοστίζουν 200 ευρώ (χρυσή κάρτα), ενώ αυτά για τις κερκίδες της θύρας 3 και της οδού Μαιάνδρου κοστίζουν τα μισά χρήματα, δηλαδή 100 ευρώ (μπλε-ασημένια κάρτα). Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν τα «Gold» διαρκείας, τότε θα διατεθούν μπλε-ασημένιες κάρτες και για τις δύο άκρες της σκεπαστής κερκίδας.

Οι προεγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από τα γραφεία της «Grapheteria», η οποία συνεργάζεται στενά με την ΠΑΕ Νίκη. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη διεύθυνση Μητροπολίτου Γρηγορίου 87 στα Παλιά Βόλου. Εκεί θα καταγράφονται τα εισιτήρια των ενδιαφερομένων, οι οποίο εντός λίγων ημερών μετά την εγγραφή τους θα ειδοποιούνται για να παραλάβουν τα διαρκείας τους.

 

Εγγραφές στο τμήμα

πόλο της Νίκης          

Όπως συμβαίνει και στα υπόλοιπα τμήματα που καλλιεργεί η Ερασιτεχνική Νίκη, έτσι και σ’ αυτό της υδατοσφαίρισης δίνεται μεγάλο βάρος και στην υποδομή, ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις, προκειμένου ο σύλλογος να γίνει μια ανερχόμενη δύναμη και στο συγκεκριμένο άθλημα με το πέρασμα του χρόνου.

Στο τμήμα υδατοσφαίρισης υπάρχουν δύο έφοροι, οι οποίοι διαθέτουν πείρα στο χώρο και έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να φέρουν νέα παιδιά στο πόλο της Νίκης. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο εν λόγω τμήμα μπορούν να απευθύνονται στους εφόρους κ.κ. Κώστα Τσαρνά (τηλ. 6944303862) και Πέτρο Μπλάνα (τηλ. 6944275742) ή στον προπονητή της ανδρικής ομάδας του συλλόγου Δημήτρη Μπλάνα (τηλ. 6944623757), προκειμένου να πάρουν περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης μπορούν να εγγράφονται και παιδιά 10 έως 13 ετών που γνωρίζουν κολύμπι, ώστε να εντάσσονται απευθείας στο τμήμα υδατοσφαίρισης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις της υποδομής πόλο της Νίκης διεξάγονται καθημερινά από τις 9 έως τις 11 μ.μ. και το Σάββατο από 10 το πρωί έως 12.30 το μεσημέρι στο κλειστό κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος» στη Ν. Ιωνία.

Τέλος, η εφορεία υδατοσφαίρισης της Νίκης κάνει γνωστό ότι όσα αγόρια θέλουν να ασχοληθούν με την κολύμβηση και το πόλο (ηλικίας 6-9 ετών) αλλά δεν έχουν προηγούμενη κολυμβητική εμπειρία, μπορούν να εντάσσονται στο τμήμα κολύμβησης του συλλόγου. Πληροφορίες δίνονται από τον υπεύθυνο έφορο κ. Πέτρο Παρασκευόπουλο (τηλ. 6936274020).

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το