Photo Gallery, Αθλητισμός

Μόνοι έμειναν οι παίκτες της Νίκης

 

Μόνοι έχουν μείνει να προσπαθούν για την άνοδο στη Β’ Εθνική οι ποδοσφαιριστές της Νίκης με τον προπονητή Κώστα Γρηγοριάδη, αφού η ΠΑΕ παραμένει «ακέφαλη» διοικητικά. Ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Ιωαννίδης συνεχίζει τις επαφές με παράγοντες επιδιώκοντας να τους πείσει να ασχοληθούν με την ομάδα, αλλά οι μέχρι τώρα προσπάθειές του είναι άκαρπες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Μπορεί η Νίκη να κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία το αγωνιστικό εμπόδιο του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, αλλά το μέλλον της παραμένει αβέβαιο από τη στιγμή που δεν βρίσκεται λύση στο τεράστιο διοικητικό πρόβλημα της ΠΑΕ. Ο Γιώργος Δαλούκας έριξε …μαύρη πέτρα πίσω του και παρέδωσε τα «ηνία» στον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Ιωαννίδη που με τη σειρά του κάνει ότι περνά από το χέρι του για να πείσει κάποιους παράγοντες να βοηθήσουν τη Νίκη, αλλά χωρίς επιτυχία μέχρι τώρα.

Παράλληλα ούτε οι μέτοχοι που είχαν παραδώσει τα μερίδιά τους στον Γιώργο Δαλούκα φαίνονται διατεθειμένοι να συνδράμουν για να βγει η Νίκη από το αδιέξοδο. Μάλιστα προ ημερών είχε κάνει σχετικές δηλώσεις και ο Στράτος Γιδόπουλος που ξεκαθάρισε ότι αφενός μεν δεν βρίσκεται πίσω από τον Δημήτρη Ιωαννίδη, αφετέρου δε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη Νίκη.

Γενικά η οικονομική συγκυρία αποτελεί τροχοπέδη στην όλη προσπάθεια του Δημήτρη Ιωαννίδη και όπως είναι λογικό η ανησυχία είναι διάχυτη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και στους φιλάθλους τις ιστορικής ομάδας, αφού κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση.

Οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι, αλλά επιδεικνύοντας επαγγελματισμό προπονήθηκαν κανονικά και χθες υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του Κώστα Γρηγοριάδη που αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι ο μόνος που κρατά ενωμένη την ομάδα. Ο μοναδικός που δεν γυμνάστηκε ήταν ο Παντελής Ριζογιάννης που αισθανόταν ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Μέσα σε αυτό το κλίμα υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι για τους «κυανόλευκους» με τον Τύρναβο να τους περιμένει στο θεσσαλικό ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Γ’ Εθνικής που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή. Η αποστολή της Νίκης δεν θα είναι εύκολη, αλλά αν οι παίκτες της μπουν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να σκέφτονται τα προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο τότε είναι ικανοί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Εν όψει του κυριακάτικου αγώνα ο κ. Γρηγοριάδης θα παραχωρήσει σήμερα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που θα αρχίσει στις 13.30.

Ο Τερετίδης «σφυρίζει» την Κυριακή

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι διαιτητικές τριάδες για τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής που θα διεξαχθούν την Κυριακή. Στην αναμέτρηση του Τυρνάβου με τη Νίκη θα «σφυρίξει» ο κ. Φώτης Τερετίδης της ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Μπακλατζή της ίδιας Ένωσης και Χρήστο Καραμπούλα της ΕΠΣ Πιερίας. Ως τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Κωνσταντίνος Τσετσίλας από τα Γρεβενά, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Γιώργος Σαράφογλου από την Πρέβεζα.

Επιτυχίες του κολυμβητικού τμήματος

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου στο κολυμβητήριο της Λάρισας, έγιναν οι Χειμερινοί αγώνες κολύμβησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για αθλητές 10,11 και 12 ετών. Στους αγώνες συμμετείχαν όλα τα σωματεία της Θεσσαλίας ξεπερνώντας πολλά και δύσκολα εμπόδια που ταλανίζουν αυτή τη χρονιά την Ελληνική κολύμβηση.

Οι κολυμβητές της Νίκης καθοδηγούμενοι από τους προπονητές Γιώργο Μαντά και Κωνσταντίνα Δεληγιάννη έκαναν σπουδαία εμφάνιση και κατέκτησαν 24 μετάλλια συνοδευόμενα από πολλές ατομικές επιδόσεις.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης: «Γενική διαπίστωση είναι ότι με σταθερά βήματα ο σύλλογός μας καθιερώνεται  στις συνειδήσεις των φιλάθλων της κολύμβησης και αποτελεί σημείο αναφοράς στα δρώμενα της Θεσσαλίας.

Σημαντική βοήθεια στο έργο των προπονητών και της εφορίας του τμήματος με πρωτεργάτες τον κ. Παρασκευόπουλο και την κ. Παπαγιάννη, οι γονείς των αθλητών, που είναι πάντα δίπλα και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και την προσπάθεια με πολλές αγωνιστικές δραστηριότητες από τον Απρίλιο μέχρι και τους Θερινούς αγώνες το καλοκαίρι. Η διοίκηση συγχαίρει τους αθλητές και προπονητές του ομίλου μας και εύχεται καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους».

Τα μετάλλια για τη Νίκη κατέκτησαν οι:

– Γλούμης Δημήτρης δύο χρυσά σε 400 και 800 ελεύθερο.

– Μεντεκίδη Αναστασία χρυσό.

– Κανάκης Γιάννης ένα αργυρό στα 50 πρόσθιο και δύο χάλκινα 100 και 200 πρόσθιο.

– Παρίση Χαρίκλεια αργυρό 50 στα πεταλούδα και χάλκινο στα 200 μικτής.

– Πούλιος Στέλιος αργυρό 100 ελεύθερο και χάλκινο 50 πεταλούδα.

– Καλαμπούκας Κων/νος αργυρό 100 πρόσθιο, χάλκινο 50 πρόσθιο.

– Νικοβιώτη Κων/να χάλκινο στα 50 πρόσθιο.

– Νικολόπουλος Θανάσης αργυρό στα 200 ελεύθερο.

– Νικολοπούλου Μαρία χάλκινο στα 100 ελεύθερο.

– Αγιώτης Αλέξανδρος αργυρό στα 100 ύπτιο.

– Στριμπάκος Στράτος αργυρό στα 100 ελεύθερο.

– Κιόσια Αλεξία αργυρό στα 200 μικτή.

– 4Χ100 ελεύθερο αγόρια 12 ετών αργυρό (Κανάκης, Καραγκούνης, Αγιώτης, Γλούμης).

– 4Χ100 μικτή ομαδική αγόρια 12 ετών χάλκινο (Αγιώτης, Καραγκούνης, Κανάκης, Γλούμης).

– 4Χ100 ελεύθερο κορίτσια 10 ετών  αργυρό (Νικοβιώτη, Παρίση, Μεντεκίδη, Κιόσια).

– 4Χ50 μικτή ομαδική κορίτσια 10 ετών χάλκινο (Παρασκευοπούλου, Ευθυμιοπούλου, Νικολοπούλου, Μεντεκίδη).

– 4Χ50 μικτή ομαδική αγόρια 10 ετών χάλκινο (Τσάτσης, Καλαμπούκας, Πούλιος, Νικολόπουλος).

Συμμετείχαν με πολύ καλή παρουσία και σημαντικές επιδόσεις και οι Κουσιαρής Νίκος, Μπουρσουβάνας Κων/νος, Μουστάκα Γαρυφαλιά, Παπακάωστα Ελευθερία, Γκατζούνας Μανόλης, Λουμπάκη Κυριακή, Λουκάκη Αθανασία, Αλεξανδρίδου Δήμητρα, Γκάγκα Αναστασία, Κοβίνης Παναγιώτης.

Κάλεσμα του τμήματος στίβου

Το τμήμα στίβου της Νίκης καλεί τους γονείς, τους αθλητές και της αθλήτριες του τμήματος, όπως και επίσης και τους προπονητές και τους αθλητές/τριες του συλλόγου να παραβρεθούν την Κυριακή 1 Απριλίου και ώρα 12.00 στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού σταδίου στην κλειστή αίθουσα ώστε να παρακολουθήσουν από το ΕΚΑΒ το σεμινάριο πρώτων βοηθειών.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το