Κατηγορίες: Photo GalleryΑθλητισμός

Μυστικότητα στη Νίκη

Άκρα μυστικότητα επικρατεί στη Νίκη σχετικά με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, αλλά άνθρωποι της ΠΑΕ κινούνται αθόρυβα προκειμένου πρώτα να «κλείσουν» τους παίκτες και έπειτα να ανακοινωθεί η απόκτησή τους. Όσο για την ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Οριστικά το Σάββατο θα γίνει το φιλικό παιχνίδι με την Καλλονή. Αγωγή κατά του Φλάμου κατέθεσε η ΠΑΕ Νίκη.

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Ο πρόεδρος της Νίκης Ανδρέας Πάτσης και οι συνεργάτες του εντείνουν τις προσπάθειες για την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της Νίκης. Ωστόσο, δεν βγαίνει τίποτε προς τα έξω όσον αφορά με ποιους παίκτες διαπραγματεύονται υπό το φόβο να μπουν «σφήνα» άλλες ομάδες και φυσικά να ανεβάσουν τα κασέ των ποδοσφαιριστών.

Από κει και πέρα, η προετοιμασία της Νίκης στο Καρπενήσι συνεχίζεται κανονικά με τον τεχνικό Περικλή Αμανατίδη να εμφανίζεται ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες. Ο Έλληνας προπονητής προσπαθεί να τους περάσει την φιλοσοφία του και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, αν και η ομάδα θα χρειαστεί πολλή δουλειά ακόμη, αφού έχει αρκετούς νέους παίκτες.

Το ζητούμενο κατά την περίοδο της προετοιμασίας είναι φυσικά το να «δέσουν» αρμονικά οι παλαιοί με τους νέους παίκτες της ομάδας και προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσουν τα φιλικά που θα δοθούν μέχρι την επίσημη έναρξη της περιόδου.

Μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιηθεί τα πρώτα πέντε τεστ. Συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σάββατο 11/8  η Νίκη θα αντιμετωπίσει την Καλλονή στο Καρπενήσι. Το συγκεκριμένο ματς μάλλον θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα. Στις 22 Αυγούστου οι «κυανόλευκοι» θα ταξιδέψουν στην Καρδίτσα για να κοντραριστούν με την Αναγέννηση, ενώ μία εβδομάδα αργότερα (29/8) θα δώσουν το πρώτο φιλικό εντός των ορίων του νομού Μαγνησίας μια και θα αναμετρηθούν στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο. Θα ακολουθήσει το πολύ δυνατό τεστ με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στις 2 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ενώ στις 6 Σεπτεμβρίου η Νίκη θα παίξει στον Τύρναβο με την τοπική ομάδα. Μένει επίσης να οριστικοποιηθεί ημερομηνία για το φιλικό με τον Πιερικό.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας  για τους φίλους της Νίκης. Τα νέα μπλοκ είναι τα Gold στα 400 ευρώ, τα Silver στα 250 ευρώ, τα Basic στα 200 ευρώ, τα Blue στα 120 ευρώ και τα Economy που ορίστηκαν στα 80 και 50 ευρώ κατά περίπτωση. Επίσης θα υπάρχουν 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ και Οικογενειακό εισιτήριο.

Αιτήσεις για εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» καθημερινά 09.00-15.00 και 18.-21.00, καθώς και το Σάββατο από 09.00-14.00. Υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Μ. Κουρίδης.

Αναλυτικά οι τιμές και ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες:

-400 ευρώ (Gold) για τις θύρες 21, 22 (VIP), ενώ προβλέπεται και δωρεάν πάρκινγκ.

-250 ευρώ (Silver) για τις θύρες 18, 19 και 24, 25.

-200 ευρώ (Basic) για τις θύρες 13-16 και 27-30.

-120 ευρώ (Blue) για τις θύρες 43-56.

-80 ευρώ για φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και συνταξιούχους για τις θύρες 1-12.

-50 ευρώ για μαθητές από 12 έως 18 ετών για τις θύρες 1-12.

Οι 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας για τις θύρες 13-16, 18, 19, 24, 25, 27-30.

Επίσης θα ισχύσουν και Οικογενειακά εισιτήρια που χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες ως εξής:

Α. 1 αντρικό + 1 παιδικό: -50% για παιδιά έως 12 ετών.

Β. 1 αντρικό + 1 γυναικείο: -30% στο γυναικείο.

Γ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 1 παιδικό: το παιδικό δωρεάν.

Δ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 2 παιδικά: το 1ο παιδικό δωρεάν, το 2ο -50%.

Αγωγή κατά του Φλάμου

Αγωγή κατά του πρώην ποδοσφαιριστή της Γιάννη Φλάμου κατέθεσε η ΠΑΕ Νίκη, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Το κείμενο είναι το εξής:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου γνωστοποιεί ότι κατέθεσε αγωγή κατά του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας,  Ιωάννη Φλάμου διεκδικώντας αποζημίωση 60.000 ευρώ. Η εκδίκαση της έχει οριστεί για τις 12 Μαΐου του 2014 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου». 

Συνάντηση για το

αθλητικό κολέγιο

Προσκαλούνται οι γονείς, οι προπονητές και τα μέλη του κολεγίου ποδοσφαίρου της Νίκης σήμερα Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012 και ώρα 19.00 στο χώρο των εγκαταστάσεων του κολεγίου για μια συζήτηση γύρω από τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του τμήματος.

Στο μεταξύ, έγινε γνωστό ότι σήμερα στις 13.30 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης σχετικά με την επιτυχία της ομάδας πόλο που ανέβηκε στη Β’ Εθνική. Επίσης, ότι υπεύθυνος Τύπου της Ερασιτεχνικής Νίκης ορίστηκε ο κ. Άκης Μπούκλας.

Η Μ. Χρυσοβελώνη

για την επιτυχία

στην υδατοσφαίριση 

Η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την ομάδα πόλο της Νίκης: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές, προπονητή και διοίκηση της ομάδας υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου για την άνοδό στη Β΄ Εθνική κατηγορία, ευχόμενη μια νέα αγωνιστική περίοδο γεμάτη επιτυχίες».

Ο Π. Ηλιόπουλος

συγχαίρει

την ομάδα πόλο

Ο βουλευτής Μαγνησίας του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επιτυχία που σημείωσε η ομάδα υδατοσφαίρισης της Νίκης, η οποία ανήλθε στη Β’ Εθνική. Το κείμενο είναι το εξής:

«Συγχαρητήρια στο τμήμα πόλο της Νίκης που φέτος ήταν το 4ο τμήμα της που πέτυχε την άνοδο σε κατηγορία. Το πόλο είναι ένα άθλημα το οποίο έχει παραμείνει καθαρό και συμβάλει στην ανάπτυξη υγιών νέων που τόσο έχει ανάγκη η Πατρίδα μας. Η Νίκη φέτος τίμησε την πόλη μας στο έπακρο με τις συνεχείς επιτυχίες της σε όλα τα αθλήματα. Προσωπικά θα σταθώ δίπλα της με όλες μου τις δυνάμεις και στα επαγγελματικά αλλά κυρίως στα ερασιτεχνικά της τμήματα».

Share
Ετικέτες: Νίκη

Πρόσφατα άρθρα

Σχολείο φροντιστών ατόμων με άνοια της ΕΕΝΑΣΔ Βόλου

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ 2024, η ΕΕΝΑΣΔ Βόλου πραγματοποιεί «Σχολείο…

7 Οκτωβρίου 2024

Θλίψη στον Βόλο – Έφυγε από τη ζωή συνταξιούχος τελωνειακός

Θλίψη στην τοπική κοινωνία από τον θάνατο του Αλκιβιάδη Καραχάλιου, συνταξιούχου τελωνειακού σε ηλικία 78…

7 Οκτωβρίου 2024

Το μέλλον της γεωργίας και αλιείας στη Θεσσαλία, οι επιπτώσεις της θεομηνίας DANIEL

Το EUROPE DIRECT Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργάνωσε διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Το μέλλον της γεωργίας και…

7 Οκτωβρίου 2024

Υπέροχη πρωτοβουλία από την Αγία Άννα για τα αδέσποτα σκυλάκια (pics)

Μία υπέροχη πρωτοβουλία πήρε η Αγία Άννα θέλοντας να ευαισθητοποιήσει γονείς και παιδιά για τα…

7 Οκτωβρίου 2024

Δυο παιδιά έπεσαν θύματα ληστείας από ανήλικο

Τρόμο και φόβο για την σωματική τους ακεραιότητα προκάλεσε σε δύο ανήλικα παιδιά ένας επίσης…

7 Οκτωβρίου 2024

Ο Κένταυρος Βόλου στο Ultra Pelion Trail και σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο γεμάτο από αγώνες τόσο σε ορεινό αλλά και ασφάλτινο τερέν ήταν στις …

7 Οκτωβρίου 2024