Photo Gallery, Αθλητισμός

Μια γροθιά στη Νίκη

Στη Νίκη αποφάσισαν να αφήσουν πίσω το παρελθόν με τις δύο ήττες από Καβάλα και Βύζαντα και να χαράξουν ανοδική πορεία, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Φωκικό Άμφισσας που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Football League. Οι «κυανόλευκοι» θα έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Στέλιο Μανωλά που φιλοδοξεί να δει τη νέα του ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ιβάν Τάσιτς. Πρεμιέρα αύριο Σάββατο για τους Νέους της Νίκης που παίζουν εκτός έδρας με την ΑΕΛ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Οι ήττες από την Καβάλα στο Πανθεσσαλικό και τον ουραγό Βύζαντα στα Μέγαρα, κλόνισαν την εμπιστοσύνη μερίδας φιλάθλων της Νίκης στην ομάδα τους. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι «κυανόλευκοι» ξέχασαν τη μπάλα που ξέρουν και είναι αποφασισμένοι να το αποδείξουν στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Φωκικό Άμφισσας. 

Άπαντες γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών μέσα στο Πανθεσσαλικό στάδιο και είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του «τριπόντου». Επιπλέον θέλουν να δείξουν στο νέο προπονητή της ομάδας Στέλιο Μανωλά την αγωνιστική τους αξία.

Ο πρώην διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ και προπονητής της Εθνικής Ελπίδων θα κάνει το ντεμπούτο του ως τεχνικός της Νίκης την Κυριακή και σίγουρα θα ήθελε αυτό να συνοδευτεί με ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν μπορεί να αλλάξει πολλά στην ομάδα μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά μαζί με τον συνεργάτη του Λεωνίδα Μπίλη προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών καταστρώνοντας παράλληλα και τα πλάνα του για το παιχνίδι.

Πάντως, ο κ. Μανωλάς ίσως να μην έχει στη διάθεσή του τον Ιβάν Τάσιτς που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Ο Σέρβος μέσος θα δοκιμάσει σήμερα να προπονηθεί και το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή θα εξαρτηθεί από το αν θα αισθανθεί ενοχλήσεις ή όχι.

Στο μεταξύ, την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό θα διατίθενται στους φιλάθλους ορισμένα προϊόντα της ομάδας όπως γνωστοποίησε χθες η ΠΑΕ. Η ανακοίνωση είναι η κάτωθι:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ανταποκρινόμενη στο αίτημα των φιλάθλων της και στη μεγάλη ζήτηση που εκδηλώνεται για την αγορά προϊόντων και αθλητικών ειδών της ομάδας, καθώς και στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τη λειτουργία της μπουτίκ της, ξεκινά την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Φωκικό τη διάθεση ορισμένων προϊόντων της.

Από δυο σημεία στο Πανθεσσαλικό στάδιο και σε ειδικά διαμορφωμένα σταντ, που θα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του σταδίου, θα μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται προϊόντα με τα διακριτικά και το σήμα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. 

Οι προετοιμασίες για την μπουτίκ έχουν ήδη ξεκινήσει και σύντομα η ΠΑΕ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει στους φιλάθλους της, την έναρξη λειτουργίας της, καθώς και όλα τα προϊόντα που θα διαθέτει. Όπως είναι φυσικό σε αυτή την πρώτη φάση θα διατεθούν ορισμένα από αυτά, ενώ η μπουτίκ θα εξοπλιστεί με όλα τα αθλητικά είδη της ομάδας μας και με μια μεγάλη γκάμα αναμνηστικών και άλλων προϊόντων. 

Πολύ σύντομα τα πρώτα προϊόντα θα καταχωρηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας στην ειδική κατηγορία του μενού «Blue Store» για να ενημερώνονται οι φίλαθλοι».  

 

Οι ημερομηνίες με Πανθρακικό

για το Κύπελλο

Όπως είναι γνωστό η Νίκη έχει προκριθεί στη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδος και θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Πανθρακικό. Χθες ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ ότι το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα, ενώ ο επαναληπτικός προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στο Πανθεσσαλικό στάδιο με ώρα έναρξης την ίδια.

Αύριο η πρεμιέρα

για την ομάδα Νέων

Αρχίζει αύριο Σάββατο το πρωτάθλημα Νέων της Football League στο οποίο μετέχει και η αντίστοιχη ομάδα της Νίκης, που φιλοδοξεί να κάνει μία καλή πορεία και κυρίως να αναδείξει νέα ταλέντα που μελλοντικά θα προωθηθούν στην επαγγελματική ομάδα.

Η Νίκη έχει τοποθετηθεί στον 2ο όμιλο και στην αυριανή πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ εκτός έδρας. Το ματς θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και θα διεξαχθεί στο ιδιόκτητο γήπεδο Δένδρα που βρίσκεται στον Τύρναβο.

Ο προπονητής των «κυανολεύκων» Παναγιώτης Παπαρρίζος και ο συνεργάτης του Σωτήρης Πετσιμέρης έχουν στη διάθεσή τους το ακόλουθο ρόστερ: Νίκος Γρηγοριάδης, Αντώνης Βλαχόπουλος, Βαγγέλης Αγγελής, Στέλιος Αλεξανδρής, Νίκος Αναστασίου, Κωνσταντίνος Βουρδάκης, Ηλίας Γιαγκουνίδης, Βασίλης Ζαρίφης, Θανάσης Καρακώστας, Χρήστος Κελεσίδης, Φάνης Μαλακασιώτης, Χρήστος Μπλούχος, Νέτι Μέτσε, Βαγγέλης Ντόντης, Κωνσταντίνος Παπαναγιώτου, Κωνσταντίνος Παπάζογλου, Κλαούντιο Ποτόμι, Βαγγέλης Σαραφίδης, Κωνσταντίνος Στατήρας, Αρντίντ Φέζο, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στάθης Χασιώτης, Γιώργος Σπυριδάκης και Άνταμ Τζανετόπουλος.

Τμήμα πυγμαχίας

ιδρύει η Ερασιτεχνική      

Ο Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» στο πλαίσιο της ανάπτυξης νέων τμημάτων ανακοινώνει ότι ιδρύει τμήμα πυγμαχίας. Το Ολυμπιακό άθλημα της πυγμαχίας είναι ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα και Έλληνες αθλητές έχουν καταφέρει να πετύχουν μεγάλες νίκες σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα καθώς και σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Για το σκοπό αυτό η Ερασιτεχνική Νίκη αρχίζει να δέχεται εγγραφές νέων αθλητών για την στελέχωση των τμημάτων υποδομής του αθλήματος της πυγμαχίας.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου (Μαιάνδρου 14 – γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς») και ώρες 11.00-13.00 και 19.00-21.00 με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2421060320. Εγγραφές γίνονται επίσης στην αίθουσα πυγμαχίας στο Πανθεσσαλικό στάδιο και τις ώρες 17.00-18.30.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο – προπονητήριο πυγμαχίας στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού σταδίου υπό την επίβλεψη του ικανού και έμπειρου προπονητή του αθλήματος Μάριου Ρηγάκη, αποφοίτου ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα την πυγμαχία.

Παρακαλούνται οι γονείς και τα μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου όπως για ακόμη μία φορά στηρίξουν μια προσπάθεια για την ανάδειξη ενός ακόμη αθλήματος μέσα από τις τάξεις του συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 6942647675 με τον κ. Μάριος Ρηγάκη.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το