Ελλάδα, Πρώτο Θέμα (old)

Με χειροπέδες στα δικαστήρια ο Μιχάλης Λιάπης

ΛΙΑΠΗΣ

“Εσφαλα και πρέπει να πληρώσω το τίμημα της απερισκεψίας μου. Ανθρώπινα τα λάθη το ομολογώ. Δεν κυκλοφόρησα ποτέ με πλαστές πινακίδες. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα. Το έκανα για να γεμίσω τις μπαταρίες. Εκανα λάθος”, είπε βγαίνοντας από την Τροχαία Αγίας Παρασκευής ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης προκειμένου να οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Ο Μιχάλης Λιάπης, κυκλοφορούσε με ανασφάλιστο τζίπ με πλαστές πινακίδες και χωρίς δίπλωμα συνελήφθη το μεσημέρι να οδηγεί στην Λεωφόρο Αρτέμιδας από άνδρες της ΔΙΑΣ και οδηγήθηκε στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής

Ο κ. Λιάπης οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων αφού αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της πλαστογραφίας, ψευδούς βεβαίωσης και ανασφάλιστου οχήματος. Επίσης του επιβλήθηκε ήδη 500 ευρώ πρόστιμο.

Ο Μιχάλης Λιάπης οδηγούσε το πολυτελές τζιπ του όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν στην λεωφόρο Αρτέμιδας γιατί είχε παραβιάσει το stop!

Ο Μιχάλης Λιάπης, πρώην υπουργός Μεταφορών και πρώην βουλευτής της ΝΔ, και ανηψιός του Κωνσταντίνου Καραμανλή, δυσανασχέτησε και στον σχετικό έλεγχο αποδείχθηκε ότι το πολυτελές τζιπ είχε πλαστές πινακίδες με το ίδιο νούμερο, μόνο που τις γνήσιες τις είχε καταθέσει στην εφορία προκειμένου να μην πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και τον φόρο πολυτελείας.

Φορώντας ένα καπέλο τύπου τζόκει και σπορ ρούχα, βγήκε από το αυτοκίνητο και σύμφωνα με τους αστυνομικούς ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος. Τότε, φέρεται να είπε στους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που κάλεσαν την τροχαία: “Εχω κάνει αυτοσχέδιες πινακίδες για να κάνω βόλτες”, αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς.

Ο Μιχάλης Λιάπης υπήρξε υπουργός Μεταφορών μέγας υπέρμαχος του Κ.Ο.Κ. και είχε … κόψει κλήση στον Π. Ψωμιάδη για… κράνος!

Από τον έλεγχο προέκυψε επίσης ότι ο πρώην υπουργός δεν διέθετε δίπλωμα, ενώ το αυτοκίνητο ήταν και ανασφάλιστο. Όλα αυτά μαζί οδήγησαν στην σύλληψη του…

Τελικά, ο κ. Λιάπης προσκόμισε το δίπλωμα και την ταυτότητά του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το