Αθλητισμός

Με Χαραλαμπίδη στον πάγκο

Η Νίκη υποδέχεται σήμερα στις 15.00 τον Οδυσσέα Αναγέννησης στο «Π. Μαγουλάς»

* «Ήρθα σε ομάδα με βαριά φανέλα» δήλωσε ο 42χρονος τεχνικός

Με νέο πρόσωπο στον πάγκο η Νίκη δίνει τον πρώτο της αγώνα για το 2011. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα κοουτσάρει σήμερα τη βολιώτικη ομάδα, με σκοπό να την επαναφέρει στις επιτυχίες. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται σήμερα στις 15.00 τον Οδυσσέα Αναγέννησης στο «Παντελής Μαγουλάς» και με τη βοήθεια του κόσμου θέλουν να σπάσουν την κακή παράδοση που έχει δημιουργηθεί σε βάρος τους, προκειμένου να πάρουν τη νίκη που θα μειώσει την απόσταση από την κορυφή.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Ανοίγει η αυλαία των επίσημων υποχρεώσεων του 2011 για τη Νίκη, η οποία σήμερα στις 3 μ.μ. φιλοξενεί τον Οδυσσέα Αναγέννησης στο «Παντελής Μαγουλάς». Η συνάντηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της Football League 2 και αρχικά είχε οριστεί για την περασμένη Τετάρτη. Ωστόσο επειδή την ίδια ημέρα αγωνιζόταν στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Βόλου ενάντια στον Πανιώνιο, για λόγους ασφαλείας η αναμέτρηση της Νίκης μετατέθηκε για σήμερα Σάββατο.

Το κεντρικό πρόσωπο ασφαλώς θα είναι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο 42χρονος προπονητής παρακολούθησε την προπόνηση των «κυανολεύκων» ανήμερα τα Φώτα και στη συνέχεια συζήτησε με τον Στράτο Γιδόπουλο τις λεπτομέρειες για την έναρξη της συνεργασίας. Παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων και οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια για να πορευτούν μαζί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης γεννήθηκε πριν 42 χρόνια στην Καστοριά και έχει εργαστεί με επιτυχία σε γνωστές ομάδες, όπως τα Τρίκαλα, τον Εορδαϊκό και τον Φωκικό. Το προηγούμενο καλοκαίρι έκανε το άλμα στη Β’ Εθνική αναλαμβάνοντας τη Βέροια, αλλά δεν «στέριωσε» στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Πρόσφατα ανέλαβε τον Ιωνικό, αλλά εξαιτίας της βαθιάς κρίσης που ταλανίζει τον σύλλογο της Νίκαιας, αποχώρησε μόλις μετά από δύο ημέρες.

Στη Νίκη ο κ. Χαραλαμπίδης έρχεται με μεγάλη όρεξη για δουλειά. Είναι εργατικός και φιλόδοξος και οι στόχοι του είναι υψηλοί και ταυτίζονται με αυτούς της νέας του ομάδας. Βέβαια στο Βόλο έχει κάνει μόνο μία προπόνηση και σήμερα το έργο του θα είναι πολύ δύσκολο. Ωστόσο στο «κυανόλευκο στρατόπεδο» κυριαρχεί η πεποίθηση ότι ο 42χρονος προπονητής θα κάνει επιτυχημένο ντεμπούτο και διαθέτει τα εφόδια για να την οδηγήσει ψηλά.

Στον αγωνιστικό τομέα κάθε πρόβλεψη για την ενδεκάδα σίγουρα είναι παρακινδυνευμένη, καθώς ο κ. Χαραλαμπίδης τώρα μαθαίνει τους παίκτες του. Πάντως γι’ αυτό προτίμησε να μην βγάλει αποστολή, αλλά να πάρει και τους 21 διαθέσιμους παίκτες κοντά του, προκειμένου να τους ντοπάρει ψυχολογικά. Σίγουρα απών θα είναι ο τιμωρημένος Άντε Ντάνισιτς και μια πιθανή ενδεκάδα (4-5-1) είναι η εξής: Τερματοφύλακας ο Κόσογλου, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα βρίσκονται οι Καρακώστας, Παπαδήμας, Μαϊστρέλλης, Τσικνίδης, στο χώρο του κέντρου θα τοποθετηθούν οι Νάστος, Στουρνάρας (στον άξονα), Πετράς (δεξιά) και Βλάχος (αριστερά), με τον Βλαχοκυριάκο να βρίσκεται λίγο πίσω από τον Γραμματικόπουλο, που θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος».

Χαραλαμπίδης: Θα δώσω

και την ψυχή μου για τη Νίκη

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής της Νίκης. Ασφαλώς δεν ξέρει ακόμη καλά το έμψυχο υλικό, αλλά δεν δίστασε να βάλει ψηλά τον πήχυ για τη φετινή ομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, πριν τη χθεσινή προπόνηση, ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν να έρθει στο βολιώτικο συγκρότημα: «Ο λόγος που ήρθα στη Νίκη Βόλου είναι ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με «βαριά» φανέλα. Έχει μεγάλη ιστορία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κατά τη γνώμη μου αδικείται που βρίσκεται στη Γ’ Εθνική. Επιθυμία μου είναι να βοηθήσω τη Νίκη να «ξεκολλήσει» από τη Γ’ Εθνική και να βρεθεί στη Β’ κατηγορία» για να συμπληρώσει:

Επίσης μου αρέσει που η Νίκη έχει πολύ κόσμο. Έχω έρθει στο «Παντελής Μαγουλάς» ως αντίπαλος και γνωρίζω τη βοήθεια που της δίνουν οι φίλαθλοι. Γεμίζει το γήπεδο, αγαπάει την ομάδα και το δείχνει με πάθος. Ήταν κι αυτός ένας βασικός λόγος για τον οποίο ανέλαβα τη Νίκη».

Ο Καστοριανός προπονητής υποστήριξε ότι «δεν είμαστε πολύ πίσω από την κορυφή. Αν όλα πάνε καλά το Σάββατο και κερδίσουμε τον Οδυσσέα Αναγέννησης θα μειώσουμε τη διαφορά στους έξι βαθμούς. Η απόσταση είναι μικρή, καθώς απομένει ακόμη ένας ολόκληρος γύρος. Τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν την ομάδα σιγά-σιγά τελειώνουν, απ’ ό,τι έχω μάθει, η Νίκη θα μπει σ’ ένα σωστό δρόμο και μπορεί να κάνει νέο ξεκίνημα. Πιστεύω ότι και με την ενίσχυση που θα γίνει στο έμψυχο δυναμικό, να καταφέρουμε αυτό που ονειρεύεται ο κόσμος της Νίκης, δηλαδή να πετύχει την άνοδο».

Ερωτηθείς για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Οδυσσέα Αναγέννησης ο κ. Χαραλαμπίδης απάντησε: «Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, που γίνεται ακόμη δυσκολότερο επειδή ακόμη δεν γνωρίζω τα παιδιά. Θέλει χρόνο για να μάθω όλους τους ποδοσφαιριστές. Όσο μπορώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω κι εγώ μιλώντας στους παίκτες δίνοντας βάση κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Ξέρω πολύ καλά τη Γ’ Εθνική, καθώς έχω διατελέσει προπονητής σε συλλόγους της κατηγορίας, ενώ έχω γνώμη και για την ομάδα της Αναγέννησης, επειδή την αντιμετώπισα σ’ ένα φιλικό ως τεχνικός της Βέροιας. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να βοηθήσω τους παίκτες μου, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να βρεθούμε πιο κοντά στην κορυφή».

Κλείνοντας, ο 42χρονος προπονητής έκανε ειδική μνεία στους φιλάθλους: «Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από τη Νίκη, τη θέλει να βρίσκεται πρώτη. Προσωπικά θα κάνω το παν, προκειμένου να τον ικανοποιήσω. Θα δώσω και την ψυχή μου για να φέρω την ομάδα στην κορυφή, ώστε να αλλάξει κατηγορία».

Ο Μολιχτούδης διαιτητής

στο Πόντιοι Κατ.-Νίκη

Ο κ. Μολιχτούδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει τη συνάντηση Πόντιοι Κατερίνης-Νίκης την ερχόμενη Τετάρτη. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Σπυριδωνίδης (Μακεδονίας) και Δημητριάδης (Χαλκιδικής), με τέταρτο διαιτητή τον κ. Οικονόμου (Χαλκιδικής).

Με ΑΕΛ σήμερα

η Νίκη στο βόλεϊ

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την χριστουγεννιάτικη ανάπαυλα για τις ομάδες βόλεϊ κορασίδων και γυναικών της Νίκης.

Η γυναικεία ομάδα υποδέχεται το Σάββατο στις 16:00, στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, την Α.Ε. Λάρισας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής.

Ο τεχνικός της ομάδας κ. Κουτσογιάννης Μαρίνος επέλεξε για το συγκεκριμένο παιχνίδι τις: Ντινοπούλου Ερατώ, Τριπύλα Γλυκερία, Τσουρέα Ειρήνη, Αφέντου Ναυσικά, Μπουσδούκου Αντωνία, Ευγενία Κιλιντάρη, Τσαντοπούλου Φωτεινή, Γιαγκουνίδου Κατερίνα, Βλαχάκη Ιωάννα, Αντωνοπούλου Μαρία, Κολοβού Μαρίνα και Αντωνίου Ελένη.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

«Π. ΜΑΓΟΥΛΑΣ»

Ώρα 15.00

ΝΙΚΗ

31. Κόσογλου

13. Καρακώστας

3. Τσικνίδης

4. Παπαδήμας

55. Μαϊστρέλλης

20. Νάστος

72. Στουρνάρας

14. Πετράς

6. Βλάχος

8. Βλαχοκυριάκος

9. Γραμματικόπουλος

Προπονητής:

Α. Χαραλαμπίδης

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝ.

22. Χουρουζίδης

3. Μαγκανάς

4. Παϊζάνος

33. Γκάγκας

20. Λαμπερνάκης

18. Μαυραγγελίδης

6. Κεφαλάς

8. Ζαγοριανός

11. Κυριακίδης

21. Κιουρτζίδης

10. Τριανταφυλλάκος

Προπονητής:

Α, Παντζιαράς

Διαιτητής: Ζαραβινός (Αθηνών)

Βοηθοί: Υψηλάντης, Χαλιάσος (Αθηνών)

4ος διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το