Αθλητισμός

Με το ίδιο σχήμα στην Άμφισσα ο Ολυμπιακός Β.

 

Για την Άμφισσα αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Φωκικό, για την 24η αγωνιστική το πρωταθλήματος της Football League. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από τον OTE TV. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να σημειώσουν την τρίτη νίκη τους μακριά από το Βόλο, απέναντι σε μια ομάδα που δεν κερδίζει εύκολα στο γήπεδό της (τρεις νίκες σε δέκα ματς), αλλά που δύσκολα δέχεται γκολ εντός έδρας (μόλις έξι τέρματα παθητικό).

Το ματς σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από πλευράς «ερυθρολεύκων» για να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Βόλο ο Φωκικός είχε καταφέρει να πάρει «λευκή» ισοπαλία από τον Ολυμπιακό, παίζοντας με διπλή ζώνη άμυνας και κλείνοντας όλους τους διαδρόμους για την εστία του.

Θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό στην αυριανή αναμέτρηση να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, που θα του δώσει τη δυνατότητα να φέρει το ματς στα μέτρα του και να εκμεταλλευτεί την εμπειρία των παικτών που διαθέτει.

Ο Σάββας Παντελίδης δούλεψε τις δύο τελευταίες μέρες με τους παίκτες του, πάνω στην τακτική που θα εφαρμόσει η ομάδα. Σημαντικές αλλαγές δεν αναμένονται στο βασικό σχήμα, καθώς οι περισσότεροι παίκτες που θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα θα είναι αυτοί που έπαιξαν και στο ματς με τον Βύζαντα.
Την «ερυθρόλευκη» εστία αναμένεται να υπερασπιστεί ο Γκίτκος, ενώ οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες θα είναι οι Πετκάκης και Κατσιαρός (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα). Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν ο Παλαιολόγος και ένας εκ των Γόγολου, Κωστούλα. Ο τελευταίος ξεκουράστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Βύζαντα και είναι θέμα τεχνικής ηγεσίας αν θα τον επαναφέρει στην ενδεκάδα ή θα διατηρήσει το δίδυμο που έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Βύζαντα (Παλαιολόγο-Γόγολο).

Στη μεσαία γραμμή οι δύο αμυντικοί χαφ θα είναι οι Εγκούτου Ολίσε και Δημήτρης Τσιάτσιος. Ο τελευταίος, ο οποίος στο ματς της περασμένης Τετάρτης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με τη Λάρισα (εντός) και την Καλλιθέα εκτός έδρας. Ο Μπρέσκα θα αγωνιστεί στη δεξιά πτέρυγα, ενώ «παίζεται» ποιος θα καλύψει τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού. Στην περίπτωση που διατηρηθεί στην ενδεκάδα ο Γενγκά, τότε το επιθετικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν οι Σολάκης, Ανιέτε, οι οποίοι σκόραραν στο ματς με τον Βύζαντα. Εάν ο Σάββας Παντελίδης επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Ογκουνσότο, το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Γενγκά και ο Ανιέτε να παίξει στην αριστερή πλευρά. Θα πρέπει, πάντως, να τονίσουμε  πως θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Κώστας Καπετάνος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη. Τιμωρημένος είναι ο Θανάσης Πινδώνης (εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του), ενώ εκτός αποστολής θα μείνει ο Ματίας Μπολάτι. Ο Αργεντινός μέσος συνεχίζει να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει (κοιλιακούς-προσαγωγούς) και τις προσεχείς μέρες θα φανεί αν θα ξεπεράσει το πρόβλημα με αγωγή ή θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

 

Τρεις απουσίες

θα έχει ο Φωκικός

Τρεις απουσίες μετράει ο Πέτρος Δημητρίου, προπονητής του Φωκικού, για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Σκαρίμπα και Θέο, καθώς και τον τιμωρημένο Ευσταθίου. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του στρατευμένου Θωμόπουλου, ο οποίος μετατέθηκε στο Λιτόχωρο και γίνεται προσπάθεια να εξασφαλιστεί άδεια. Αντίθετα, επιστρέφει από τιμωρία ο Λίτσος.

 

«Εκστρατεία»

των φιλάθλων

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί στην Άμφισσα ο Ολυμπιακός, καθώς θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση Βολιωτών φιλάθλων στην πρωτεύουσα της Φωκίδας. Μετά από επαφές που είχαν οι διοικήσεις των δύο ΠΑΕ, ο Φωκικός θα παραχωρήσει ένα μέρος της κερκίδας του γηπέδου για τις ανάγκες των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ το εισιτήριο θα έχει 12 ευρώ.

Ήδη οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζουν μεγάλη εκστρατεία στην Άμφισσα και καλούν τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο.

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Austrian Boys και Vatos Locos αναφέρονται τα εξής:

«Την Κυριακή στις 18.00 στην Άμφισσα, ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει ένα ακόμα πολύ σημαντικό αγώνα με αντίπαλο το Φωκικό, στο δρόμο προς την κορυφή και την άνοδο στη Super League. O κόσμος της ομάδας πρέπει και θα είναι και σε αυτό το γήπεδο.

Η συμμετοχή στην εκδρομή που διοργανώνουμε για την Άμφισσα την Κυριακή είναι δωρεάν για συγκεκριμένες θέσεις και το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 12 ευρώ. Όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην εκδρομή απαιτείται προεγγραφή που θα γίνεται στα γραφεία των Austrian Boys στην Αγίου Δημητρίου μέχρι το Σάββατο το απόγευμα.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία των Austrian Boys, στην Αγίου Δημητρίου σήμερα Σάββατο από τις 10 το πρωί μέχρι το απόγευμα».

Στην Άμφισσα αναμένεται να μεταβούν και αρκετοί Βολιώτες φίλαθλοι με δικά τους Ι.Χ. προκειμένου να συμπαρασταθούν στον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

 

Ανακοίνωση

του ΣΦΟΒ 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Καλούμε τα μέλη μας και όλους του οπαδούς μας να εκστρατεύσουν στην Άμφισσα, αύριο Κυριακή για τον αγώνα της ομάδας μας. Να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στο Club των Austrian Boys-Vatos Locos.

Ευχαριστούμε το φίλαθλο και οπαδό της ομάδας μας, κ. Γιάννη Τσιπανίτη, για την προσφορά του στη μεγάλη εκδρομή που διοργανώνεται.

Ένας άλλος τελικός μας περιμένει την Κυριακή και φιλοδοξούμε και μπορούμε να βγούμε νικητές.

Με τη δύναμη του κόσμου, θα βοηθήσουμε την ομάδα μας για μια ακόμη επιτυχία.

Ο δρόμος για την κορυφή είναι μακρύς και δύσκολος. Προσγειωμένοι και αποφασισμένοι θα κάνουμε βήμα- βήμα  αγώνα για την κατάκτηση της κορυφής.

Όλοι αύριο στην Άμφισσα. Να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το