Photo Gallery, Αθλητισμός

Με τον αέρα του φαβορί

Ο Ολυμπιακός Β. υποδέχεται στις 17.15 τον Πανσερραϊκό για τη Σούπερ Λιγκ

Την ένατη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα και την τέταρτη στο Βόλο θα επιδιώξει να αποσπάσει ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανσεραϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 17.15 (Νοvasports 2) και οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να ξεπεράσουν πέρα από την κούραση που υπάρχει από τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο και τις απουσίες των τριών Αργεντινών, Μόνχε, Ουμπίντες και Άλβαρεζ.

Ύστερα από 24 παιχνίδια πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ (ισοβαθμεί με την Καβάλα) και ο στόχος της συμμετοχής στα πλέι οφ είναι εφικτός, αρκεί η ομάδα να συνεχίσει τις θετικές της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, αξιοποιώντας την έδρα και συνεχίζοντας να αποσπά βαθμούς μακριά από το Βόλο.

Στο σημερινό παιχνίδι, η νίκη είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει συμβιβαστεί με τον υποβιβασμό στη Football League. Αυτά τα παιχνίδια, ωστόσο, κρύβουν «παγίδες» από τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός θα έρθει στο Βόλο να αγωνιστεί χωρίς άγχος, καθώς δεν έχει να χάσει τίποτα.

Ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του αντιμετωπίζει δυσκολίες σε όλα τα παιχνίδια και αυτό αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» στο Πανθεσσαλικό έχουν μόλις τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Συν τοις άλλοις, στο σημερινό ματς το βολιώτικο συγκρότημα θα στερηθεί των υπηρεσιών τριών από τους πρωτεργάτες της εξαιρετικής φετινής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ο Βιθέντε Μόνχε δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει (υποφέρει από θλάση στον δικέφαλο) και θα δει το ματς από την κερκίδα, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Χαβιέ Ουμπίντες και Λέαντρο Άλβαρεζ (εκτίουν σήμερα την ποινή τους).

Ο Μάκης Κατσαβάκης αναζητά τους αντικαταστάτες τους στη μεσαία γραμμή και περιμένει από τους παίκτες που θα κληθούν να αγωνιστούν, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου η ομάδα να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η ενδεκάδα εκ των πραγμάτων θα έχει αρκετές αλλαγές, λόγω των απουσιών που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιακούποβιτς, ενώ οι Σέλεζι και Ζαραδούκας θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), με τους Σανκαρέ και Ντολεζάι να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ρόκας και Μπερτόλντι «Τικάο», με τους Μπρέσκα και Καπετάνο στις δύο πτέρυγες (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα). Οι Σολάκης και Μαρτίν θα είναι πιθανότατα οι δύο επιθετικοί (4-4-2). Πάντως, ο Μάκης Κατσαβάκης ούτε χθες άνοιξε τα «χαρτιά» του, καθώς δε δοκίμασε το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Ρόκα, Ψυχογιός, Ακόστα, Ροντρίγκες, Νέμεθ, Τομάς και Γκότοβος.

Εκτός των Μόνχε, Ουμπίντες και Άλβαρεζ, εκτός αποστολής έμεινε και ο τραυματίας Παύλος Μητρόπουλος.

* Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την ποινή της επίπληξης με υποχρέωση ανάκλησης εντός 20 ημερών από την δημοσίευση της παρούσας, για δυσμενείς κρίσεις στον αγώνα της Σούπερ Λίγκας Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου.

Πολλά τα προβλήματα

στον Πανσερραϊκό

Στο Βόλο βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή του Πανσερραϊκού, εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου. Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής των «λιονταριών», Μομσίλο Βούκοτιτς, ο οποίος βρίσκεται υπ’ ατμόν από την μακεδονική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Λεοζίνιο αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Σουμπίνιο στον αχίλλειο τένοντα, με αποτέλεσμα και οι δύο να μείνουν εκτός αποστολής. Στις Σέρρες έμειναν επίσης, ο διεθνής επιθετικός Γιώργος Γεωργιάδης, καθώς και ο Παντελιάδης, Άλβαρεζ. Θυμίζουμε πως μέσα στην εβδομάδα έλυσαν την συνεργασία τους με τον Πανσερραϊκό οι Άμο και Μαβενέ, οι οποίοι και αποτελούν παρελθόν. Ο Βοσκόπουλος αποθεραπεύτηκε και ταξίδεψε κανονικά στο Βόλο.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ράντμαν, Φερναντές, Μουσικάκη, Κις, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Πάρκερ, Μπέλιτς, Νταλέ, Σίντιτς, Τριανταφύλλου, Κέρλα, Βοσκόπουλο, Κάστρο, Γιαννόπουλο, Κόντο, Ντιόγκο και Μάρκοβιτς.

Σήμερα παίζουν

οι Νέοι, αύριο

οι Παίδες

Το πρωτάθλημα Κ-20 της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται το σαββατοκύριακο με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται στις 12 το μεσημέρι στο ΕΑΚ την αντίστοιχη ομάδα του Πανσερραϊκού, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. O προπονητής του Ολυμπιακού, Αντώνης Μάνδαλος, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Aβδελάς, Θεοδωρίδης, Αναστασίου, Βαλωτής, Γιαννόπουλος, Ζενούνι, Ζέρης, Ζυγκερίδης, Κολημήτρας, Κόμνος, Κοτζαθανάσης, Λέτσος, Μακανίκας, Μαρμαρινός, Νάκας, Ναουμίδης, Νικογιάννης, Ποζιόπουλος, Σφάκας, Τρίμμης, Τσίπη και Χολέβας. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Κολιαμήτρας καθώς και οι Δημητριάδης,  Καράτσαλος

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Θανάσης Μπλούνας, με βοηθούς τους κ.κ. Ανέστη Δουδούμη και Χρήστο Δόσκορη (όλοι από ΕΠΣ Φθιώτιδας). Παρατηρητής θα είναι  ο κ. Θωμάς Σακαρίκος Θωμάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

Αύριο Κυριακή στις 13.30 η ομάδα παίδων του Ολυμπιακού Βόλου υποδέχεται στο ΕΑΚ την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή για το πρωτάθλημα Κ-17 της Σούπερ Λιγκ, για την 23η αγωνιστική.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Χρήστος Καϊδής, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Τσιγγινέ Χρήστο Δημήτριο Θεοχάρη. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Γιώργος Παγωνόπουλος (όλοι από την ΕΠΣ Θεσσαλίας).

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Ώρα: 17.15

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.

1. Γιακούποβιτς

25. Σέλεζι

31. Ζαραδούκας

3. Ντολεζάι

19. Σανκαρέ

21. Ρόκας

50. Τικάο

11. Καπετάνος

10. Μπρέσκα

77. Σολάκης

9. Μαρτίν

Προπονητής:

Μ. Κατσαβάκης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

66. Φερνάντες

6. Τριανταφύλλου

14. Ντιόγκο

22. Ανάκογλου

23. Παπάζογλου

29. Κέρλα

5. Κάστρο

22. Ανάκογλου

10. Κις

8. Μπέλιτς

37. Πάρκερ

18. Νταλέ

Προπονητής:

Μ. Βούκοτιτς

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Δημητριάδης (ΕΠΣ Κοζάνης)

Τέταρτος διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το