Photo Gallery, Αθλητισμός

Με σύμμαχο την παράδοση ο Ρήγας

Κρίσιμο παιχνίδι για την περαιτέρω πορεία του στη Δ’ Εθνική δίνει αύριο Κυριακή ο Ρήγας Φεραίος. Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου το συγκρότημα του Λάκη Μπακάλη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Α.Ε. Λεονταρίου και θα επιδιώξει να κατακτήσει το πρώτο του «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα. Σύμμαχος της ομάδας του Βελεστίνου είναι η παράδοση, αφού όποτε αντιμετώπισε την αυριανή του αντίπαλο κατέκτησε τους τρεις βαθμούς.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Στον προηγούμενο αγώνα του ο Ρήγας Φεραίος απώλεσε ιδανική ευκαιρία να κάνει βήμα ανόδου στη νέα Γ’ Εθνική. Αν και γηπεδούχος παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Αμπελωνιακό και μπορεί να παρέμεινε στην 7η προνομιούχο θέση (σε περίπτωση νίκης θα ήταν τώρα πέμπτος), αλλά τίποτε δεν είναι δεδομένο.

Οι ισορροπίες στο φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ λεπτές και από τη στιγμή που ο Ρήγας έχει να δώσει ακόμη μόνο τρία ματς στο Βελεστίνο και πέντε εκτός γίνεται κατανοητό ότι χρειάζεται βαθμούς και σε παιχνίδια όπου θα είναι φιλοξενούμενος. 

Έτσι, και στο αυριανό απέναντι στην Α.Ε. Λεονταρίου θα επιδιώξει τη νίκη. Όμως για να έλθει αυτή θα πρέπει ο Ρήγας να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του και αυτή τη φορά να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει. Το σκοράρισμα έχει αποδειχθεί η «αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας φέτος και είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία τέσσερα ματς έμεινε «άσφαιρη».

Πάντως, ο Ρήγας θα έχει σύμμαχο την παράδοση στο αυριανό ματς, αφού θα τεθεί αντιμέτωπος με μία ομάδα με την οποία έχει αποκτήσει …πελατειακές σχέσεις. Στους περσινούς αγώνες μπαράζ για την άνοδο οι «κυανόλευκοι» της Μαγνησίας έκαναν το «δύο στα δύο». Εντός έδρας επιβλήθηκαν 2-0 με τέρματα των Μιχολίτση και Τριχόπουλου, ενώ μέσα στο Λεοντάρι κέρδισαν με 3-1 έχοντας ως σκόρερ τους Ρηγίνο, Μιχολίτση και Τριχόπουλο. Όσον αφορά τον αγώνα του α’ γύρου στο φετινό πρωτάθλημα πάλι ο Ρήγας ήταν ο νικητής με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Μιχολίτσης και Ρηγίνος.

«Σίγουρα έχουμε ένα ψυχολογικό αβαντάζ απέναντι στην Α.Ε. Λεονταρίου μια και την κερδίζουμε συνέχεια από πέρυσι. Ωστόσο, το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο. Οι αντίπαλοί μας προέρχονται από μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Αχιλλέα Δομοκού και φαίνονται ανεβασμένοι. Περιμένω να γίνει ένας αγώνας που θα κριθεί στη δύναμη και γι’ αυτό αν θέλουμε να κερδίσουμε οφείλουμε να φανούμε πιο δυνατοί από τους αντιπάλους μας».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον προπονητή του Ρήγα Λάκη Μπακάλη που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Χατζή, ενώ επιστρέφει ο Μπλέτσας που εξέτισε την ποινή του. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι οι: Τσουμπέκος, Κεφαλάς, Γουτούλης, Σπαθής, Βουραζέρης, Γούτσος, Κόκκας, Μπλέτσας, Σ. Μπακάλης, Μπίκας, Χατζηαθανασίου, Βογιατζής, Κλώθος, Ρέβης, Μιχολίτσης, Τσουκάλης, Ρηγίνος, Γάρος, Γκοντόλος και Πάσχος.

Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Γιώργος Λάμπρου της ΕΠΣ Εύβοιας με βοηθούς τους κ.κ. Γιώργο Κοντόπουλο και Νίκο Παντελάκη της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Μιλτιάδης Θεοχάρης από τα Τρίκαλα.

Το πρόγραμμα

Για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή τα κάτωθι παιχνίδια:

Δωτιέας Αγιάς-Ελασσόνα
Ανδρούτσος Γρ.-Πυργετός
Λαμία-Α.Ο. Καρδίτσας
Αίολος Καρπ.-Αμπελωνιακός
Α.Ε. Λεονταρίου-Ρήγας

Ρεπό: Αχιλλέας Δομ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το