Photo Gallery, Αθλητισμός

Με στόχο τη νίκη ο Ρήγας υποδέχεται το Λεοντάρι

Συναγερμός επικρατεί στο Βελεστίνο μια και ο ποδοσφαιρικός εκπρόσωπος της περιοχής, ο ιστορικός Ρήγας Φεραίος ρίχνεται στη μάχη των μπαράζ για την άνοδο στη Δ’ Εθνική, υποδεχόμενος την Α.Ε. Λεονταρίου. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα και αναμένεται να το παρακολουθήσουν εκατοντάδες θεατές που θα σταθούν στο πλευρό του Λάκη Μπακάλη και των παικτών του.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Όπως αποφάσισε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, από τη φετινή σεζόν οι πρωταθλητές των Ενώσεων δεν ανεβαίνουν απ’ ευθείας στη Δ’ Εθνική, αλλά μέσω αγώνων μπαράζ. Η Ομοσπονδία συγκρότησε 14 γκρουπ των τεσσάρων ομάδων που θα δώσουν έξι ματς σε τρεις εβδομάδες και στο τέλος, οι δύο πρώτοι θα πανηγυρίσουν την άνοδο.

Ο Ρήγας Φεραίος τοποθετήθηκε στον 6ο όμιλο μαζί με την σημερινή του αντίπαλο, την Α.Ε. Λεονταρίου και τους πρωταθλητές Λάρισας και Πιερίας που είναι αντίστοιχα ο Δωτιέας Αγιάς και ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, που σήμερα «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο γήπεδο της Αγιάς.

Η ομάδα του Βελεστίνου, που φέτος εντυπωσίασε κατακτώντας τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο της ΕΠΣΘ, θέλει να κλείσει τη χρονιά πανηγυρίζοντας και την άνοδο στη Δ’ Εθνική, κάτι δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο. Πολλά θα εξαρτηθούν από το σημερινό πρώτο παιχνίδι με τον Ρήγα να επιδιώκει τη νίκη που θα του δώσει άλλο «αέρα» γα τη συνέχεια. Η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη, αλλά αν παίξει δυνατά και με πάθος τότε μπορεί να τα καταφέρει.

Λογικά οι Βελεστινιώτες θα επιδιώξουν ένα γρήγορο γκολ που θα «λύσει» τα πόδια τους. Όμως ακόμη και αν αυτό δεν έλθει θα πρέπει να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους μέχρι να δικαιωθούν. «Όπλα» τους θα είναι η καλή φυσική κατάσταση και η άριστη ψυχολογία, απόρροια της φετινής τους επιτυχίας να κατακτήσουν το νταμπλ, που είναι και το πρώτο για τον σύλλογο μετά από 31 χρόνια. Επίσης στο πλευρό τους θα βρεθούν εκατοντάδες φίλοι της ομάδας που αναμένεται να δημιουργήσουν ωραία ατμόσφαιρα στις κερκίδες.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο τεχνικός του Ρήγα Λάκης Μπακάλης άφησε εκτός αποστολής τέσσερις παίκτες. Πρόκειται για τους στρατευμένους Χατζηαθανασίου και Γάρο, καθώς και τους τραυματίες Βογιατζή και Πάσχο.

Στη διάθεσή του είναι 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι κάτωθι: Σφυρής, Τσουμπέκος, Βουραζέρης, Γούτσιος, Κλώθος, Κουντούρης, Μιχολίτσης, Σ. Μπακάλης, Μπίκας, Ποτόμι, Ρέβης, Ρηγίνος, Σπαθής, Τριχόπουλος, Τσιαντής, Χατζής, Γουτούλης, Μπλέτσας, Ν. Ντόντος.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Απόστολος Αμπάρκιολης της ΕΠΣ Μακεδονίας με συνεργάτες τους κ.κ. Αθανάσιο Θανασακούδη και Πέτρο Πάτρα της ίδιας Ένωσης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Γεώργιος Παπαμίχος από τη Φθιώτιδα.

Το πρόγραμμα

Συνοπτικά το πρόγραμμα της σημερινής 1ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο ανόδου είναι το παρακάτω:

Στάδιο Βελεστίνου, 17.00, Ρήγας-Α.Ε. Λεονταρίου

Γηπ. Αγιάς, 17.00, Δωτιέας-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το