Photo Gallery, Αθλητισμός

Με Πιερίδες Μούσες αύριο ο Μαγνησιακός για τη Β’ Εθνική γυναικών

Πρεμιέρα έχουμε αύριο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας των γυναικών με τον Μαγνησιακό να αγωνίζεται στο γήπεδο «Γ. Ασλανίδης» της Κατερίνης με αντίπαλο τις Πιερίδες Μούσες. Το ματς θα αρχίσει στις 3 μ.μ. και οι «κυανόλευκες» του Βόλου θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως δήλωσε στη «Θ» ο προπονητής τους Θόδωρος Κατσαμόρας:

«Αναμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα στις Πιερίδες Μούσες. Εμείς θέλουμε να κάνουμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά ότι αποτέλεσμα και να έλθει είναι καλοδεχούμενο μια από το πρώτο παιχνίδι δεν θα κριθεί τίποτα. Στο παιχνίδι μας δεν θα υπάρχει σκοπιμότητα. Θα αγωνιστούμε επιθετικά με στόχο τη νίκη και από κει και πέρα ότι βγει».

Στον Μαγνησιακό υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς δεν θα παίξουν οι τραυματίες Ραφαέλα Σανχαζαριάν, Άννα-Μαρία Κατσαβριά, Αγγέλα Φέγγερ και Αθηνά Μακεδών καθώς και οι Δήμητρα Κουλοχέρη και Έλενα Γιαννακοπούλου που έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Επίσης αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή της Ελευθερίας Καλουδάκη λόγω εργασίας και Ιωάννας Χαραλάμπου, Ανδριάνας Μακρή εξ αιτίας μαθητικών υποχρεώσεων.  

Σίγουρα στη διάθεση του κ. Κατσαμόρα και του συνεργάτη του κ. Μακρή θα είναι οι: Χριστίνα Μαργαρίτη, Γιώτα Μεγαγιάννη, Ζωγραφιά Καλαπαναγιώτου, Ζαφειρία Παπασακελλαρίου, Άννα Γαγάρα, Δάφνη Κουτσαδημούδη, Εμμανουέλλα Κοντούλη, Ελένη Πατέτσιου, Χριστίνα Γιαμαλή, Μαρία Ντοκούζη, Ευαγγελία Παπασακελλαρίου, Μυρσίνη Μήτα, Ελένη Κοσμοπούλου, Πέρσα Σιδεροπούλου, Άννα-Μαρία Τρόκε, Νίκη Γιουρέλη, Ειρήνη Κέκου, Όλια Κέκου, Νικόλ Λιάκου, Κωνσταντίνα Χαρίση και Δάφνη Κωνσταντέλια.

Το διαιτητικό τρίο θα είναι από την Ημαθία και αποτελείται από τους κ.κ. Γιώργο Βρέσκα, Μιχαήλ Κελεσίδη και Χρήστο Μαλούτα.

Τέλος, μία ακόμη διάκριση για τις παίκτριες του Μαγνησιακού Μυρσίνη Μήτα και Άννα Γαγάρα, που κλήθηκαν εκ νέου στην Εθνική Κορασίδων προκειμένου να συμμετάσχουν στους προκριματικούς αγώνες για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθούν από 27/10 έως 3/11 στη Θεσσαλονίκη.

 

Το πρόγραμμα

Το αυριανό πρόγραμμα των αγώνων του βορείου ομίλου της Β’ γυναικών είναι το εξής:

Πιερ. Μούσες-Μαγνησιακός

Φιλυριακός-Μέντεκας Καλ.

Τρίκαλα 2011-Πανσερραϊκή

Γ.Π. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το