Photo Gallery, Αθλητισμός

Με πάθος για τη νίκη ο Ρήγας

Ο Δ. Χατζηαθανασίου

Τον δεύτερο φετινό αγώνα έδρας δίνει αύριο στις 3 μ.μ. στο στάδιο του Βελεστίνου ο Ρήγας Φεραίος. Το συγκρότημα του Λάκη Μπακάλη θα κοντραριστεί με τον Ανδρούτσο Γραβιάς για την 5η ημέρα του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι «κυανόλευκοι» είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ευελπιστούν ότι θα φέρουν εις πέρας την αποστολή τους ικανοποιώντας και τους φιλάθλους τους που αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών».

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Για να έχει καλή πορεία μία ομάδα στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, πρωτίστως πρέπει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και αυτό σίγουρο το γνωρίζουν στον Ρήγα Φεραίο. Οι «κυανόλευκοι» στο προηγούμενο ματς που έδωσαν μπροστά στο κοινό τους τα πήγαν περίφημα κερδίζοντας σχετικά άνετα την Α.Ε. Λεονταρίου και φιλοδοξούν να πάρουν το «τρίποντο» και στο αυριανό παιχνίδι με τον Ανδρούτσο Γραβιάς. Εξάλλου, χρειάζονται τη νίκη διότι με το ρεπό που έκαναν την περασμένη Κυριακή οπισθοχώρησαν στην βαθμολογία.

Η ομάδα προετοιμάστηκε με εντατικούς ρυθμούς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και στις τάξεις της επικρατεί αισιοδοξία, χωρίς όμως να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι ο αντίπαλος διαθέτει αξιόλογο σύνολο με μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία. Αυτό επεσήμανε στη «Θ» και ο προπονητής του Ρήγα Λάκης Μπακάλης:

«Το παιχνίδι με τον Ανδρούτσο δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Γνωρίζουμε πως πρόκειται για μία καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες που έπαιζαν στον Αγρότη Λιανοκλαδίου και άλλες ομάδες της Δ’ Εθνικής. Παράλληλα είναι πιθανό ο αγωνιστικός χώρος να είναι βαρύς, κάτι που ενδέχεται να δυσκολέψει το έργο μας διότι διαθέτουμε τεχνική ομάδα.

Όμως είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Απλά, επειδή το ματς ενδέχεται να πάει στη δύναμη οφείλουμε να είμαστε πιο δυνατοί από τους αντιπάλους μας και να έχουμε πάθος για τη νίκη. Από κει και πέρα αν το γήπεδο είναι στεγνό τότε θα μας δοθεί η δυνατότητα να δείξουμε και τα ποιοτικά μας χαρακτηριστικά».

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, για μία ακόμη φορά εκτός αποστολής θα μείνουν οι προερχόμενοι από τραυματισμό Βογιατζής και Μπλέτσας. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έχουν ανεβάσει ρυθμούς και εκτός απροόπτου θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Πυργετό Λάρισας. Αντίθετα, ο στρατευμένος Δημήτρης Χατζηαθανασίου υπολογίζεται κανονικά για το αυριανό ματς, καθώς έχει άδεια από την μονάδα του και προπονήθηκε όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Ο κ. Μπακάλης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων θα αποκλείσει δύο λίγο πριν την έναρξη της συνάντησης. Αυτοί είναι οι: Τσουμπέκος, Μπουρίτας, Βουραζέρης, Γάρος, Γκουντόλος, Γουτούλης, Γούτσος, Κόκκας, Κουντούρης, Μιχολίτσης, Σ. Μπακάλης, Μπίκας, Πάσχος, Ρέβης, Ρηγίνος, Ρουκάς, Σπαθής, Τσουκάλης, Χατζηαθανασίου και Χατζής. 

 

Τον αυριανό αγώνα θα διευθύνει ο Λαρισαίος κ. Αγγελούλης με βοηθούς τους συντοπίτες του κ.κ. Ζάχο και Γρηγοριάδη. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Κόκκαλης της ΕΠΣ Τρικάλων.

Το πρόγραμμα

Για την 5η αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής θα πραγματοποιηθούν αύριο οι εξής αγώνες:

Ελασσόνα-Α.Ο. Καρδίτσας
Αχιλλέας Δομ.-Πυργετός
Αμπελωνιακός-Δωτιέας Αγιάς
Ρήγας Φεραίος-Ανδρούτσος Γρ.
Α.Ε. Λεονταρίου-Λαμία
Ρεπό: Αίολος Καρπ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το