Αθλητισμός

Με κενά στην άμυνα ο Ολυμπιακός Β. ηττήθηκε με 4-0 από τον Λεβαδειακό σε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν κενά στην άμυνα και έδειξαν ότι χρειάζονται πολλή δουλειά ακόμη για να είναι έτοιμοι στο πρωτάθλημα της Football League. Δύο γκολ σημείωσε ο Μαχαίρας και από ένα οι Μάντζιος και Βασιλείου.

 Ο Λεβαδειακός αποδείχθηκε πολύ δυνατός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό Βόλου τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μέχρι ενός σημείου αυτό είναι λογικό, καθώς οι Βοιωτοί ανήκουν στη Σούπερ Λιγκ  και την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Το επίπεδο της προετοιμασίας τους είναι αρκετά πιο προχωρημένο από αυτό του Ολυμπιακού, ο οποίος προετοιμάζεται για τη δική του συμμετοχή στη Football League και χθες έδωσε μόλις το δεύτερο φιλικό του.

Από τους «ερυθρόλευκους» δεν έλειψε η αγωνιστική διάθεση, ενώ κατά διαστήματα έδειξαν κάποια καλά στοιχεία. Ωστόσο, υπέπεσαν σε λάθη στην άμυνα και γι’ αυτό το σκορ πήρε αυτές τις διαστάσεις. Για να φτάσουν στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο χρειάζονται ακόμη πολλή δουλειά, ενώ το μοντάρισμα της ομάδας θα γίνει μέσω των επόμενων φιλικών αγώνων.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Βαζάκας παρέταξε την ομάδα με διάταξη 4-1-4-1. Μάλιστα χρησιμοποίησε σε όλο τον πρώτο μέρος τον Μανού Μπούστο, θέλοντας έτσι να του δώσει μία τελευταία ευκαιρία για να αποδείξει την αξία του. Ο Ισπανός δεν φάνηκε ιδιαίτερα και το μέλλον του στην ομάδα φαντάζει εξαιρετικά αβέβαιο.

Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Γκίτκος. Στα άκρα της άμυνας τοποθετήθηκαν οι Γιαλούσης (δεξιά) και Κόμνος (αριστερά), ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Κωστούλας και Γκότοβος. Αμυντικό χαφ ήταν ο Ρόκας, ενώ μπροστά του στον άξονα έπαιξαν οι Ολίσε και Μούστο. Από τις πτέρυγες επιχειρούσαν οι Μουτέρο (δεξιά) και Δεινόπαπας (αριστερά), ενώ ο νεαρός Ντινόπουλος ήταν η αιχμή του δόρατος.

Στο β’ ημίχρονο ο προπονητής του Ολυμπιακού άλλαξε όλη την ομάδα, διατηρώντας όμως το 4-1-4-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Γεωργίου, δεξί μπακ ο Καρράς και αριστερό ο Κατσιαρός, ενώ ο Αρβανίτης με τον Μελίσση ήταν οι δύο στόπερ. «Κόφτης» στη μεσαία γραμμή ήταν ο Πινδώνης. Μπροστά του στον άξονα έπαιξαν οι Πόνσε και Καπετάνος, ενώ από τα αριστερά κινούταν ο Γενγκά και από τα δεξιά ο Κατσίκης. Τέλος, ο Γκέσιος αγωνίστηκε στη θέση του σέντερ φορ.

Να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής έμεινε ο Μάριο Μπρέσκα που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις. Ο Σλοβάκος επιθετικός δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, αλλά προτιμήθηκε να μην ταξιδέψει στη Λειβαδιά για προληπτικούς λόγους.

Ο Λεβαδειακός είχε την εδαφική υπεροχή και την κατοχή της μπάλας για περισσότερη ώρα, ενώ ο Ολυμπιακός αρχικά προσπαθούσε να διατηρήσει το «μηδέν» στην άμυνα και να κυνηγήσει το γκολ με αντεπιθέσεις.

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν με τους Γιαλούση (14’) και Δεινόπαπα (18’) και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 34’ όταν ο Ολίσε τροφοδότησε τον Μπούστο, που μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και έκανε το σουτ αναγκάζοντας τον Πζιρόφσκι σε δύσκολη επέμβαση.

Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μαχαίρας έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο σουτ την έστειλε να αναπαυθεί στη δεξιά γωνία του Γκίτκου (1-0). Σαν να μην έφτανε αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 42’. Ο Βασιλείου σέντραρε για τον Μαχαίρα, που από τα αριστερά πλάσαρε σωστά και σκόραρε ξανά (2-0).

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός έδειξε διάθεση να παίξει επιθετικά. Είχε μία καλή στιγμή με τον Γκέσιο στο 53’ και ένα σουτ που κατέληξε λίγο άουτ από τον Πόνσε στο 57’. Ωστόσο, ο Λεβαδειακός ήταν πιο ουσιαστικός και ήταν αυτός που βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Αυτό συνέβη στο 69’ όταν ο Βαγγέλης Μάντζιος με διαγώνιο σους έγραψε το 3-0.

Άλλη μία καλή στιγμή είχε ο Ολυμπιακός στο 78’ με τον Γενγκά, αλλά και πάλι ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που πέτυχε γκολ. Στο 82’ οι γηπεδούχοι έφυγαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση και ο Βασιλείου με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια. Σήμερα και αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στην Πορταριά, ενώ την  Τετάρτη και την Πέμπτη θα έχουν ρεπό. Θα ακολουθήσουν προπονήσεις στο Βόλο, ενώ το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό θα είναι στις 18/8 με αντίπαλο τον Αιγινιακό.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:  Πζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Ιωαννίδης (88’ Μάγγας), Γεωργίου (71’ Σαγκουινιέτι), Μανόλο, Πέντρο (46’ Μανωλάς), Μαχαίρας, Ροτζέριο (63’ Μάντζιος), Ορτέγκα (36’ λ.τρ. Μπουντόπουλος), Κάντζι, Βασιλείου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Α’ μέρος): Γκίτκος, Γιαλούσης, Κόμνος, Κωστούλας, Γκότοβος, Ολίσε, Ρόκας, Μπούστο, Μουτέρο, Δεινόπαπας, Ντινόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Β’ μέρος): Γεωργίου, Καρράς, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Πινδώνης, Κατσίκης, Πόνσε, Καπετάνος, Γενγκά, Γκέσιος.

 

Επιστρέφει ο Ακόστα;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νόε Ακόστα, προκειμένου ο Ισπανός μεσοεπιθετικός να επιστρέψει στην ομάδα. Ως γνωστόν ο ποδοσφαιριστής είχε έρθει στους «ερυθρόλευκους» τον Ιανουάριο του 2011 και τους βοήθησε σημαντικά στο να εξασφαλίσουν την έξοδο στην Ευρώπη.

Με τη διάλυση εκείνης της ομάδας από την τότε κυβέρνηση, ο Ακόστα έμεινε ελεύθερος. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε σε Άρη και Λεβαδειακό, ενώ θεωρείται αρκετά πιθανό να γυρίσει στον Ολυμπιακό, ιδιαίτερα αν τελικά δεν αποκτηθεί ο Μπούστο.

Από κει και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να ψάχνουν για έναν ακόμη κλασικό φορ περιοχής, ενώ πάντα έχουν στα υπ’ όψιν τον Νέστορα Στεφανίδη, που έχει μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή.

 

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για την περίοδο 2013-14. Οι τιμές έχουν οριστεί ως εξής:

– VIP Gold στη θύρα 4 με τιμή 500 ευρώ.

– VIP Silver στη θύρα 4 με τιμή 300 ευρώ.

– Special στις θύρες 3 και 5 με τιμή 200 ευρώ.

– Red Fans στη θύρα 2 με τιμή 110 ευρώ.

Για όλες τις παραπάνω κατηγορίες οι γυναίκες και τα παιδιά 7-15 ετών θα έχουν έκπτωση 50%. Έτσι, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: Τα Gold στα 250 ευρώ, τα Silver στα 150 ευρώ, τα Special 100 ευρώ και τα Red Fans 55 ευρώ.

Οι άνεργοι φίλοι της ομάδας θα έχουν προνομιακή τιμή με έκπτωση 50% στα Special και Red Fans που θα κοστίζουν 100 και 55 ευρώ αντίστοιχα. Παιδιά μέχρι 6 ετών και φίλαθλοι με βαριές κινητικές ιδιαιτερότητες θα εισέρχονται στο στάδιο δωρεάν.

Επίσης, οι κάτοχοι VIP Gold θα έχουν εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ. Όλοι οι κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο από ξεχωριστή είσοδο, χωρίς να περιμένουν στην ουρά.

Οι κάτοχοι των καρτών VIP Gold, VIP Silver και Special θα έχουν τη δική τους συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο, την οποία θα έχουν επιλέξει. Όλες οι κάρτες διαρκείας θα είναι αυστηρά προσωπικές και θα ελέγχονται από ηλεκτρονικό σύστημα για την ταυτοποίηση και τον έλεγχο εισόδου.

Τα σημεία διάθεσης για τα VIP Gold, VIP Silver και Special είναι τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ενώ τα Red Fans διατίθενται από τα γραφεία των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και φιλικούς, εκτός από το φιλικό παιχνίδι της 8ης Σεπτεμβρίου με τον Άρη Θεσσαλονίκης το οποίο δεν διοργανώνει η ΠΑΕ, αλλά ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το