Κατηγορίες: Photo GalleryΑθλητισμός

Με ελλείψεις στο ντέρμπι με Απόλλωνα η Νίκη

 

«Ανάσα» δεν προλαβαίνουν να πάρουν οι παίκτες της Νίκης, καθώς μετά τον δεύτερο Ηρακλή Ψαχνών, σήμερα (18.00 OTE Sport 3) καλούνται να αντιμετωπίσουν τον τρίτο Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Για πρώτη φορά με τον Λεωνίδα Μπίλη στο «τιμόνι» θα παραταχθούν οι «κυανόλευκοι» παίζοντας όμως με πολλές απουσίες.

Από τη σημερινή αναμέτρηση απουσιάζουν οι τιμωρημένοι λόγω καρτών, Σκούφαλης και Φλίγκος καθώς και οι Τάντιτς και Ουέλινγκτον οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση. Οι 18  ποδοσφαιριστές που μετέχουν στην αποστολή είναι οι εξής: Καρακούτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Κοντοδήμος, Κυριάκος, Τζιώρας, Γεωργατζής, Πιτταράς, Πιέτρα, Πουρτουλίδης, Χατζής, Καρατζάς, Σαμαράς, Βούρας, Ψιάνος, Λαλίν, Παππάς, Παπαδόπουλος.

 

Παραπέμφθηκε ο

Ρούσσος-Μπεκερτζής

Η διαιτησία του κ. Ρούσσου-Μπεκερτζή ήταν τραγική, πράγμα που αποδεικνύει και η έκθεση που συνέταξε ο παρατηρητής διαιτησίας Β. Σταμούλης. Ο κ. Σταμούλης βρισκόταν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού και βλέποντας τα «φαλτσοσφυρίγματα» του ρέφερι από την Πρέβεζα του έβαλε πολύ χαμηλό βαθμό, κάτι που αποκάλυψε και η ιστοσελίδα του Κυριάκου Θωμαΐδη «dikisports».

Εξάλλου έγινε ο ορισμός των διαιτητών για τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής στη Football League, που θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη. Στο ντέρμπι του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Νίκη στη Ριζούπολη διαιτητής ορίστηκε ο κ. Σελίμος από τη Λακωνία. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Λάμιας (Μεσσηνίας) και Συνιοράκης (Πειραιά), με τέταρτο διαιτητή τον κ. Καρυοφίλλη από τον Πειραιά. Χρέη παρατηρητή θα εκτελεί ο κ. Τριανταφύλλης της ΕΠΣ Αχαΐας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος και ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης της Τετάρτης έχουν προϊστορία σε ματς της Νίκης με τον Ηρακλή. Ο κ. Σελίμος είχε διευθύνει τη συνάντηση Νίκης-Ηρακλή την 4η αγωνιστική στο Πανθεσσαλικό, όπου οι Βολιώτες είχαν επικρατήσει 1-0 με γκολ του Μήτση στο 92’. Αντίθετα χειρότερες αναμνήσεις έχουν οι «κυανόλευκοι» από τον κ. Καρυοφίλλη, ο οποίος είχε περάσει «χειρουργείο» τη Νίκη στον περσινό αγώνα με την ΑΕΠ Ηρακλής (1-1).

 

Ήττα των Νέων

της Νίκης

Θύμα …απόλυτου αιφνιδιασμού έπεσε η ομάδα Κ20 της Νίκης χάνοντας με 4-1 από τον Πιερικό στην Κατερίνη για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League Νέων. Οι νεαροί «κυανόλευκοι» μέσα σε διάστημα 25 λεπτών δέχθηκαν και τα τέσσερα γκολ (όλα στο πρώτο ημίχρονο) και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα στο 15’ ο Παναγιωτίδης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του Πιερικού και τα δικά του με σουτ. Στο 27’ ο Κατσούλης έγραψε το 3-0, για να «ξαναχτυπήσει» στο 40’ ο Παναγιωτίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Θάνου Κούρτογλου προσπάθησαν να μειώσουν τον δείκτη του σκορ. Πράγματι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 55’ μείωσαν σε 4-1 με τέρμα του Βασίλη Μαλακασιώτη. Στη συνέχεια δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ, με συνέπεια το 4-1 να μείνει μέχρι το τέλος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τσιλιγκερίδης, Ερμάλ, Γεωργιάδης (88′ Τόσκας), Μπαμίχας, Καλαιτζής, Κατσούλης, Ζούγκας, Καρτσαμπάς (85′ Γρελάρντο), Βραχνός, Παναγιωτίδης, Δαλαμήτρας (75′ Τσιώμης).

ΝΙΚΗ Β.: Βλαχόπουλος, Ποτόμι, Χασιώτης, Ντόντης, Μπλούχος (30′ Αγγελής), Καρακώστας, Μέτσε, Φέζο, Γκάγκας (30′ Μαλακασιώτης), Γεωργατζής, Πιτταράς.

 

Συλλυπητήριο

της Ερασιτεχνικής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» εκφράζει τη θλίψη του για το χαμό του δημοσιογράφου Απόστολου Τσουκαλά, όπως και τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ανησυχία

Αποκαλυπτικά και κυρίως ανησυχητικά τα ευρήματα της ετήσιας έρευνας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, η οποία δείχνει…

25 Ιανουαρίου 2024

Αμβλύνει

Σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις διαφορετικές απόψεις πάνω στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια,…

25 Ιανουαρίου 2024

Λάρισα: Γυναίκα βρέθηκε σε χαντάκι με το αυτοκίνητό της – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Μια γυναίκα έπεσε σε χαντάκι με το αυτοκίνητό της σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης γύρω…

25 Ιανουαρίου 2024

Λιμεναρχείο Βόλου: Άνεμοι 5 με 6 μποφόρ στις Σποράδες

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το έγγραφο ΓΓΠΠ/Α.Π.Σ./Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ, αύριο Παρασκευή (26-01-2024)…

25 Ιανουαρίου 2024

Τσουνάμι…

Έρχεται μέχρι τέλη Φεβρουαρίου το νέο κύμα ανατιμήσεων στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Το «τσουνάμι»…

25 Ιανουαρίου 2024

Eκπαιδευτικό διήμερο για τους εθελοντές και εθελόντριες διασώστες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων

Ένα γεμάτο εκπαιδευτικό διήμερο για τους εθελοντές και εθελοντριες διασώστες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων. Με…

25 Ιανουαρίου 2024