Αθλητισμός

Με αλλαγές στην ενδεκάδα θα παίξει στη Δράμα η Νίκη

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα θα παρουσιαστεί απέναντι στη Δόξα η Νίκη. Η κακή εμφάνιση στη Φυλή σίγουρα θα επιφέρει αλλαγές, με τον Στέλιο Μανωλά να κάνει διάφορες σκέψεις με σκοπό να δυναμώσει την ομάδα του ώστε να μπορέσει να φύγει νικήτρια αύριο από τη Δράμα.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Δύσκολο αγώνα δίνει την Κυριακή η Νίκη στη Δράμα, αλλά στις τάξεις της διάχυτη είναι η αισιοδοξία ότι μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η ήττα στη Φυλή έριξε το βολιώτικο συγκρότημα από την πρώτη θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επιστρέψει εκεί.

Οι «κυανόλευκοι» επιθυμούν να …ρεφάρουν την απώλεια της περασμένης Κυριακής παίρνοντας το «διπλό» στη Δράμα. Βέβαια για να γίνει αυτό οφείλουν να παρουσιάσουν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Άλλωστε η αυριανή αναμέτρηση έχει σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με εκείνη της Φυλής και ως εκ τούτου η Νίκη υποχρεούται να παίξει πολύ καλύτερα.

Ο Στέλιος Μανωλάς είδε το «πείραμα» που έκανε την περασμένη Κυριακή να μην αποδίδει καρπούς. Ο 51χρονος προπονητής μετά την έλευση των Άλαν Λαλίν και Χρήστου Τζιώρα προσπαθεί να βρει έναν νέο ρόλο στην ομάδα για τον Κώστα Φλίγκο τοποθετώντας τον στην αριστερή πλευρά. Εκεί έπαιξε για ένα διάστημα κόντρα στην Παναχαϊκή και στην ίδια θέση ξεκίνησε και κόντρα στον Θρασύβουλο.

Ωστόσο η επιλογή αυτή δεν δικαίωσε τον κ. Μανωλά, αφού η Νίκη ήταν υποτονική και δεν υπήρχε η κατάλληλη συνεργασία. Επομένως η τεχνική ηγεσία προσανατολίζεται να επαναφέρει τη γνωστή συνταγή που πρόσφερε στην ομάδα συνεχόμενες επιτυχίες και την έφτασε μέχρι την κορυφή.

Οι Άγγελος Βέρτζος και Μπόζινταρ Τάντιτς εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής και «λύνουν τα χέρια» του 51χρονου προπονητή, ο οποίος αναμένεται να τους χρησιμοποιήσει από την αρχή. Επίσης στη βασική ενδεκάδα επιστρέφουν οι Δημήτρης Κοντοδήμος αντί του Θεόδωρου Παπαδόπουλου στο αριστερό άκρο της άμυνας και Μανώλης Σκούφαλης στη δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής.

Το προπονητικό τιμ προβληματίζεται για το ποιος θα αποτελέσει παρτενέρ του Άγγελου Βέρτζου στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Δημήτρης Σαμαράς και Βασίλης Καρατζάς ερίζουν για μια θέση, την οποία ο πρώτος έχει περισσότερες πιθανότητες να καταλάβει. Κι αυτό γιατί σέντερ φορ στη Δόξα αγωνίζεται ο Γιώργος Πουλάκος, ο οποίος διακρίνεται για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι κι εκεί μπορεί να τον ανταγωνιστεί καλύτερα ο Σαμαράς.

Η προετοιμασία της Νίκης συνεχίστηκε σήμερα με μια προπόνηση και θα ολοκληρωθεί αύριο. Οι «κυανόλευκοι» θα προπονηθούν το πρωί, αμέσως μετά ο Στέλιος Μανωλάς θα ανακοινώσει τη σύνθεση της αποστολής, η οποία θα αναχωρήσει το μεσημέρι για τη Δράμα όπου και θα διανυκτερεύσει.

Κόντρα στη Δόξα η βολιώτικη ομάδα δεν θα αισθάνεται …μοναξιά. Οι οπαδοί της θα βρίσκονται στο πλευρό της και σ’ αυτή τη «μάχη» θέλοντας να την ενισχύσουν θα είναι πάλι παρόντες. Τόσο το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης» και τους Blue Angels να διοργανώνουν εκδρομές για όσους θελήσουν να μεταβούν οργανωμένα στη Δράμα. Μάλιστα η διορία για τη δήλωση συμμετοχών στην εκδρομή των Blue Angels εκπνέει σήμερα το απόγευμα και όσοι επιθυμούν μπορούν να μεταβούν στα γραφεία τους, που βρίσκονται στην οδό Αναπαύσεως 43 λίγο κάτω από το παλιό Κοιμητήριο. Η τιμή της εκδρομής τους ορίστηκε στα 15 ευρώ και η αναχώρηση θα γίνει το πρωί τις Κυριακής στις 8.30 από τα γραφεία των Blue Angels.

Πάντως οι οπαδοί δεν είναι μόνο για να πηγαίνουν στα γήπεδα. Αυτό απέδειξαν τα μέλη του Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης», τα οποία πρόσφεραν τρεις φιάλες αίμα αλλά και πολύτιμη βοήθεια σε δύο γυναίκες φιλάθλους της Νίκης, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Μια ενέργεια σίγουρα αξιέπαινη που αξίζει να βρει μιμητές.

 

Η Αστυνομία ανέβαλε

το ντέρμπι των Νέων

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο ΕΑΚ το βολιώτικο ντέρμπι των Νέων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νίκη. Ωστόσο η αναμέτρηση αναβλήθηκε μετά από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, η οποία δήλωσε αδυναμία να περιφρουρήσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ο λόγος είναι ότι οι περισσότερες δυνάμεις της απασχολούνται στα μπλόκα των αγροτών. Έτσι η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αναβάλλει τον αγώνα, ο οποίος θα γίνει σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή τις προσεχείς ημέρες.

Νίκη-Αργώ σήμερα

στο βόλεϊ γυναικών

Το βολιώτικο ντέρμπι της Νίκης Βόλου με την Αργώ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών Κεντρικής Ελλάδας. Οι δύο ομάδες της πόλης μας, μαζί με τον Ασκληπιό Τρικάλων, διεκδικούν το πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. που οδηγεί σε άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών και όπως είναι φυσικό η μεταξύ τους αναμέτρηση συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φίλων του βόλεϊ. Το σπουδαίο αυτό παιχνίδι με το οποίο ξεκινάει και ο δεύτερος γύρος της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.

Στο στρατόπεδο της Νίκης επικρατεί αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα και η ομάδα προετοιμάζεται εντατικά για τον αγώνα, ενώ ο προπονητής Παναγιώτης Ξανθόπουλος ευελπιστεί πως παρά τα προβλήματα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 12άδα.Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου, απευθύνουν γενικό κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να της συμπαρασταθούν στο καθοριστικό παιχνίδι του Σαββάτου.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το