Photo Gallery, Αθλητισμός

Μαστρογιάννης και Καζάκης στη λίστα της Νίκης

Η παρέλαση ονομάτων που θεωρούνται ως μεταγραφικοί στόχοι της Νίκης συνεχίζεται. Στη σχετική λίστα που είναι μεγάλη προστέθηκαν τα ονόματα των Βλάση Καζάκη και Στέλιου Μαστρογιάννη και μάλιστα οι συζητήσεις με τον δεύτερο θεωρούνται προχωρημένες. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και με τον Λούκας Φαβάλι. Όσο για την ομάδα προετοιμάζεται στο Καρπενήσι κάτω από ιδανικές συνθήκες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Δύο νέα ονόματα φαίνεται πως προστέθηκαν στη μεταγραφική λίστα της Νίκης. Πρόκειται για τους επιθετικούς Βλάση Καζάκη και Στέλιο Μαστρογιάννη. Ο πρώτος είναι σίγουρα πιο γνωστός στους φιλάθλους από τη θητεία του σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ και κυρίως την Σκόντα Ξάνθη.

Ο Καζάκης γεννήθηκε στις 17-6-1983 και εκτός της Ξάνθης έχει αγωνιστεί ακόμη σε Εθνικό Πειραιώς, Ατρόμητο και Πανθρακικό. Μετρά συνολικά 207 συμμετοχές και 21 γκολ. Η επαγγελματική του πορεία είναι η εξής: 2002-03 Ξάνθη (11 συμμετοχές), 2003-04 Ξάνθη (17 συμ. και 1 γκολ), 2004-05 Ξάνθη (16 συμ. και 2 γκολ), 2005-06 Ξάνθη (22 συμ. και 2 γκολ), 2006-07 Ξάνθη (17 συμ. και 2 γκολ), 2007-08 α’ Ξάνθη (4 συμ.), 2007-08 β’ Εθνικός Πειραιώς (21 συμ. και 5 γκολ), 2008-09 α’ Εθνικός Πειραιώς (13 συμ. και 4 γκολ), 2008-09 β’ Ατρόμητος (16 συμ. και 1 γκολ), 2009-10 Πανθρακικός (28 συμ. και 1 γκολ), 2010-11 α’ Πανθρακικός (12 συμ.), 2010-11 β’ Ξάνθη (10 συμ. και 3 γκολ), 2011-12 Ξάνθη (20 συμμετοχές).

Βέβαια η περίπτωση του χαρακτηρίζεται αρκετά δύσκολη μια και είναι λογικό να έχει ως προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του σε συγκρότημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ έχει καλή πρόταση και από τον Πιερικό. Αντίθετα, πιο προσιτή δείχνει η περίπτωση του Στέλιου Μαστρογιάννη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που έχει «φάει με το κουτάλι» τα γήπεδα της Β’ και της Γ’ Εθνικής.

Ο Μαστρογιάννης γεννήθηκε στις 5-3-1983 και την περασμένη σεζόν ανήκε στον Εθνικό Αστέρα. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της mikriliga.com ο 29χρονος παίκτης, όχι μόνο είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη κ. Ανδρέα Πάτση, αλλά σχεδόν τα έχουν βρει και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η συμφωνία και ο παίκτης να μεταβεί στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Νίκης.

Ο Μαστρογιάννης πρωτόπαιξε επαγγελματικά στον Άγιο Δημήτριο Μπραχαμίου τη σεζόν 2004-05 όπου είχε 22 συμμετοχές και τρία γκολ, ενώ την επόμενη περίοδο στην ίδια ομάδα μέτρησε 30 εμφανίσεις και δύο τέρματα. Το 2006-07 βρέθηκε στον Εθνικό Αστέρα και πέτυχε δύο γκολ σε 23 παρουσίες του στο πρωτάθλημα, ενώ το 2007-08 με τον ίδιο σύλλογο είχε μόλις πέντε συμμετοχές. Το 2008-09 ενίσχυσε την ομάδα της Νέας Ιωνίας στη Δ’ Εθνική και το 2009-10 τον Σαρωνικό Αίγινας στη Γ’ Εθνική όπου είχε 28 συμμετοχές και τέσσερα γκολ στο ενεργητικό του. Η επόμενη περίοδος τον βρήκε στη Χαλκίδα, ενώ πέρυσι επέστρεψε στον Εθνικό Αστέρα και μέτρησε 13 συμμετοχές και ένα τέρμα.

Από κει και πέρα, το ενδιαφέρον για τον Ιταλό μέσο Λούκας Φαβάλι, δείχνει να είναι υπαρκτό και πολλοί είναι εκείνοι που εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι ο παίκτης θα ντυθεί στα «κυανόλευκα».

 

Η προετοιμασία

Η προετοιμασία της Νίκης στο Καρπενήσι ξεκίνησε με έντονους ρυθμούς και με τις συνθήκες να χαρακτηρίζονται ως ιδανικές. Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη διπλή προπόνηση με τους παίκτες το πρωί να τρέχουν αρκετά χιλιόμετρα, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τεχνικής. Στην αποστολή έχει ενσωματωθεί και ο Μιχάλης Δούμπλατζης, που ήταν ο μόνος που δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα διότι ήταν στην Αθήνα για να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις.

Στο μεταξύ, μετά τη ματαίωση του φιλικού με τον Πλατανιά, οι άνθρωποι της Νίκης προσανατολίζονται στο να δώσει η ομάδα μόνο ένα τεστ στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Αυτό θα είναι το προγραμματισμένο για τις 11 Αυγούστου παιχνίδι με αντίπαλο την Καλλονή.

 

Ανακοίνωση

της Λέσχης Φίλων

Η Λέσχη Φίλων Νίκης καλεί τους οπαδούς του ιστορικού συλλόγου να προμηθευτούν τα νέα εισιτήρια διαρκείας που ήδη κυκλοφόρησαν από την ΠΑΕ. Η ανακοίνωση που λάβαμε και δημοσιεύουμε είναι η κάτωθι:

«Κάθε φίλος της ομάδας, κάθε κάτοικος της ωραιότερης πόλης της Ελλάδος, δηλαδή του Βόλου, πρέπει να προμηθευτεί ένα εισιτήριο διαρκείας γιατί η Νίκη δεν είναι ένα απλός σύλλογος. Είναι μνήμες, είναι αγώνες, είναι τρόπος ζωής, είναι η ζωή μας η ίδια. Η Λέσχη θα είναι παρούσα στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, εσύ;».

 

Αποκτήθηκε ο Φωσσές

στο μπάσκετ

Η ομάδα μπάσκετ της Νίκης, που τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, έκανε τη δεύτερη μεταγραφή της. Μετά τον Γιάννη Καραγκιολίδη, απέκτησε και τον Ηλία Φωσσέ. Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ και έχει ύψος 2.00μ.

Ο Φωσσές τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία της Δωδεκανήσου με τον Ιπποκράτη Κω, υπηρετώντας παράλληλα και τη στρατιωτική του θητεία, ενώ πέρυσι ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Λεωνιδίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η σχετική ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης είναι η εξής: «Η διοίκηση του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη » και η διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ ανακοινώνουν την απόκτηση του  καλαθοσφαιριστή Ηλία Φωσσέ για ένα χρόνο.

Επίσης η διοίκηση του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» συγχαίρει την ομάδα πόλο που ξεκίνησε με νίκες την προσπάθειά της για άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία και εύχεται καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες της».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το