Τοπικά

Μαζική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ

Μαζική ήταν η συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ στο Βόλο με εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους και συνταξιούχους.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιώργος Ανυφαντής εκπρόσωπος των απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΑ Βόλου, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε η Εύη Καρυδάκη, μέλος της Γραμματείας Μαγνησίας του ΠΑΜΕ και του Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας.

Η ομιλήτρια επισήμανε ότι κανένας κλάδος και χώρος δεν πρόκειται να εξαιρεθεί από τον πόλεμο στα δικαιώματα και στη ζωή των λαϊκών στρωμάτων. «Στη σημερινή, ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου στους εργαζόμενους και το λαό, πρέπει να υψωθεί πραγματικό τείχος για να αντιμετωπιστεί η ταχύτητα και το μέγεθός της. Η επίθεση είναι στο DNA του καπιταλισμού, ακριβώς γιατί σε αυτό το σύστημα η ευημερία του κεφαλαίου εξαρτάται από το θάνατο των εργαζόμενων και του λαού», ανέφερε.

Η Εύη Καρυδάκη, απέδωσε τη διαθεσιμότητα των δημοτικών αστυνόμων, των σχολικών φυλάκων και των εκπαιδευτικών στο γεγονός ότι το τωρινό άμεσο συμφέρον των μονοπωλίων απαιτεί να διαλυθούν οι εργασιακές σχέσεις, να ιδιωτικοποιηθούν τομείς του δημοσίου, να εξοικονομηθούν κονδύλια για να δοθούν άμεσα στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το