Photo Gallery, Αθλητισμός

Μήτσης και Χάμος υπέγραψαν στη Νίκη, ενώ ανανεώθηκε ο δανεισμός του Λαζαρίδη

Ο Χρ. Μήτσης (δεξιά) σε αγώνα της Καλλονής

Η μεταγραφική ενίσχυση της Νίκης συνεχίζεται, αφού χθες υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον 32χρονο αμυντικό Χρήστο Μήτση που έπαιζε στην Καλλονή και τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Σωτήρη Χάμο που προέρχεται από την ομάδα της Ελασσόνας. Επίσης ανανεώθηκε ο δανεισμός του Γιώργου Λαζαρίδη από την Ξάνθη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Ένας ακόμη έμπειρος παίκτης προστέθηκε στην αμυντική γραμμή της Νίκης. Πρόκειται για τον Χρήστο Μήτση που τα βρήκε σε όλα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ανδρέα Πάτση και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο. Η Νίκη θα είναι ο 10ος σταθμός στην επαγγελματική καριέρα του γεννημένου στις 10/7/1980 ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετρά 206 συμμετοχές και 17 γκολ στις εθνικές κατηγορίες. Αναλυτικά η πορεία του: 2001-02 Φωστήρας (24 συμ. και 1 γκολ), 2002-03 Φωστήρας (19 συμ. και 2 γκολ), 2003-04 α’ Αιγάλεω (καμία συμμετοχή), 2003-04 β’ Εθνικός Αστέρας (7 συμ.), 2004-05 Εθνικός Αστέρας (20 συμ.), 2005-06 Εθνικός Αστέρας (27 συμ. και 9 γκολ), 2006-07 α’ ΠΑΣ Γιάννινα (11 συμ. και 1 γκολ), 2006-07 β’ Λεβαδειακός (16 συμ. και 1 γκολ), 2007-08 α’ Λεβαδειακός (3 συμ.), 2007-08 β’ Παναιτωλικός (10 συμ.), 2008-09 Καβάλα (11 συμ. και 1 γκολ), 2009-10 Αίας Σαλαμίνας (21 συμ.), 2010-11 Καλλονή (19 συμ. και 2 γκολ), 2011-12 Καλλονή (19 συμ.).

Ο Χρήστος Μήτσης μίλησε για τη μεταγραφή του στη Νίκη στην ιστοσελίδα flnews.gr. Αποκάλυψε ότι αρχικά είχε συμφωνήσει προφορικά με την Καλλονή για να παραμείνει σε αυτή, αλλά ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί την πολύ καλύτερη πρόταση της Νίκης: «Είχαμε συμφωνήσει προφορικά για να συνεχίσω για ακόμη ένα χρόνο στην Καλλονή. Δεν υπήρξε υπογραφή συμβολαίου και μάλιστα δεν πήρα χρήματα για την ανανέωση. Πληρώθηκα μόνο τη δόση του περσινού συμβολαίου.

Πριν δύο ημέρες με πήραν τηλέφωνο από τη Νίκη και μου είπαν πως με θέλουν στην ομάδα. Το έδειξαν πως με θέλουν με κάθε κίνησή τους. Με ρώτησαν αν έχω υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου μου και όταν τους είπα «όχι», μου έκαναν μία χρηματική πρόταση. Δεν μπήκα σε διαδικασία πλειστηριασμού και δεν τους είπα την πρόταση της Καλλονής. Τα χρήματα ήταν πολύ καλύτερα και επειδή είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής  και ζούμε σε δύσκολες εποχές απάντησα θετικά».

Επίσης στη Νίκη υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας με χρονική διάρκεια τριών ετών ο Σωτήρης Χάμος. Πρόκειται για τον τρίτο παίκτη που μετακομίζει από την Ελασσόνα στον Βόλο μετά τους Φλίγκο και Ρόππα. Έχει γεννηθεί στις 15/12/1993 και είναι μεσοεπιθετικός. Θεωρείται ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής που αν δουλέψει σκληρά και του δοθούν και οι ανάλογες ευκαιρίες θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.

Στο μεταξύ, ευχάριστα ήταν τα νέα όσον αφορά τον εκ νέου δανεισμό του Γιώργου Λαζαρίδη από την Ξάνθη, αφού η ακριτική ΠΑΕ συναίνεσε ώστε ο 20χρονος επιθετικός να παραμείνει στη Νίκη.

Από κει και πέρα συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αγορά του Παυλίδη από τη Βέροια και οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Πάντως, παρελθόν πρέπει να θεωρούνται οι Κιπτίου, Ψωμιάδης και Πουλάκος και πιο κοντά στην έξοδο ο Μουδούρογλου, αλλά και ο Παπατζίκος για τον οποίο κυκλοφόρησαν φήμες ότι κατέθεσε και προσφυγή.

Οι ανακοινώσεις που εξέδωσε η ΠΑΕ για τα μεταγραφικά είναι οι εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Χρήστου Μήτση. Ο 32χρονος (10/7/1980) ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους. Ο Χρήστος Μήτσης έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, Αιγάλεω, Εθνικό Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννενα, Λεβαδειακό, Παναιτωλικό, Καβάλα, Αίαντα Σαλαμίνας και Καλλονή.  

Επίσης ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Σωτήρη Χάμου. Ο 18χρονος (15/12/93) μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια. Ο Σωτήρης Χάμος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής με την Ελασσόνα.

Τέλος, στη Νίκη Βόλου θα αγωνίζεται δανεικός από την Ξάνθη για έναν ακόμη χρόνο ο Γιώργος Λαζαρίδης. Ο 20χρονος επιθετικός το τελευταίο εξάμηνο με τη φανέλα της Νίκης αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια της Football League 2 και πέτυχε επτά γκολ. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί την ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη για τη συνεργασία και την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή».

Η συνέλευση της Ερασιτεχνικής

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η Νίκη» θα πραγματοποιήσει στις 30/07/2012 και ώρα 19.30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας την ετήσια γενική τακτική του συνέλευση με θέματα:

1) Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός περιόδου 2011-2012.

2) Προϋπολογισμός νέας χρονιάς.

3) Διάφορα.

Στο μεταξύ, η Ερασιτεχνική Νίκη εξέδωσε και ανακοίνωση ευχαριστώντας για την προσφορά τους, τους τέσσερις παίκτες που αποχώρησαν από την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου. Το κείμενο είναι το εξής:

«Το Δ.Σ.  του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η Νίκη» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους αθλητές Ναούμ Θύμιο, Μιχάλη Φρουσκλιά, Παναγιώτη Τσιώλη και Ζαρογιάννη Χρήστο για την συμμετοχή τους στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου και την πολύτιμη συνεισφορά τους στην άνοδό της στην Α2 Εθνική κατηγορία. Επίσης εύχεται στους παραπάνω αθλητές καλή συνέχεια στην καριέρα τους και πάντα υγεία και με αθλητικές επιτυχίες». 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το