Αθλητισμός

Μήνυμα νίκης από τον κόσμο

Αποθεώθηκαν στην προπόνηση οι παίκτες του Ολυμπιακού Β. εν όψει του ντέρμπι με τη Λάρισα

Εντυπωσιακή παρουσία έδωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση της ομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό, σε μια προσπάθεια να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές πριν το αυριανό θεσσαλικό ντέρμπι με τη Λάρισα. Τόσο οι παίκτες, όσο και η τεχνική ηγεσία γνώρισαν την αποθέωση κατά την έξοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Με την παρουσία περίπου 300 φιλάθλων, οι οποίοι έδωσαν εντυπωσιακό «παρών» χθες στο Πανθεσσαλικό στην προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων», εν όψει του αυριανού θεσσαλικού ντέρμπι με την Λάρισα στο «AEL FC Arena». Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας και ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές τη νίκη επί της ΑΕΛ.

Το βολιώτικο συγκρότημα θα ταξιδέψει αύριο το μεσημέρι αυθημερόν στη Λάρισα, με την αποστολή να αναχωρεί από το ξενοδοχείο «Valis» στην Αγριά, όπου και θα καταλύσει σήμερα μετά την τελευταία σημερινή προπόνηση.

Η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου έχει έτοιμα τα πλάνα για την αυριανή αναμέτρηση, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, στην προσπάθειά τους να «μπλοκάρουν» τους «βυσσινί» και να μην τους επιτρέψουν να γίνονται απειλητικοί για την εστία του Γιακούποβιτς.

Το στοιχείο που χαρακτηρίζει φέτος τον τρόπο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι το ασφυκτικό πρέσινγκ και η αλληλοκάλυψη, που δεν αφήνουν να δημιουργούνται κενοί χώροι, προκειμένου να τους εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος.

Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζουν πάρα πολλά στην αμυντική τους λειτουργία, ενώ το μεγάλο τους «όπλο» είναι οι αντεπιθέσεις. Αυτή την τακτική εφαρμόζουν σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος και με εξαίρεση τις αναμετρήσεις με την Ξάνθη και τον Εργοτέλη, στα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα (δώδεκα φορές συνολικά).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σάκης Τσιώλης, δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς προσανατολίζεται να παρατάξει την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο ματς με τον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Έλντιν Γιακούποβιτς, ενώ οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες θα είναι οι Ζόλταν Σέλεζι (δεξιά) και Γιάννης Ζαραδούκας (αριστερά). Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Χαλίφα Σανκαρέ και Πέτερ Ντολεζάι, ενώ μπροστά από αυτούς θα αγωνιστεί ο Λέαντρο Άλβαρεζ, ο οποίος θα βοηθά κυρίως στον ανασταλτικό τομέα. Την τετράδα στο χώρος της μεσαίας γραμμής θα αποτελέσουν οι Μάριο Μπρέσκα (δεξιά), Βιθέντε Μόνχε (αριστερά), ενώ οι Κώστας Καπετάνος και Χαβιέ Ουμπίντες θα αγωνιστούν στον άξονα. Την «αιχμή του δόρατος» του Ολυμπιακού στην επίθεση θα αποτελέσει ο Χουάν Μαρτίν, ο οποίος παρουσιάζεται ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια, σκοράροντας, τόσο στον αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα, όσο και στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

* Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τιμωρήθηκε με πρόστιμο 7.000 ευρώ, από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, για την συμπεριφορά οπαδών της στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ απαλλάχθηκε η ομάδα του Περιστερίου για τον ίδιο αγώνα.

Η Λάρισα

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Λάρισας για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Νίκος Κωστένογλου, προπονητής της ΑΕΛ, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ταλ, Κατσιαρού και Κανόμπιο, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Κουζέν και Ταυλαρίδης.

Αναμένεται πολύς κόσμος αύριο στο «AEL FC Arena», καθώς η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη, ενώ θυμίζουμε πως στο γήπεδο δεν θα βρεθούν φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, από τη στιγμή που η ΠΑΕ δεν πήρε εισιτήρια.

Συνάντηση

Σκοτινιώτη-Μπέου

στο δημαρχείο

Συνάντηση με τον δήμαρχο Βόλου, κ. Πάνο Σκοτινιώτη, είχε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, όπου και συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ δήμου και ΠΑΕ. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τονίζει τα εξής:

«Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Βόλου, κ. Πάνου Σκοτινιώτη, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο. Στη συνάντηση το «παρών» επίσης έδωσαν, από το Δήμο Βόλου η αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών κ. Νατάσσα Οικονόμου και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Παύλος Μαβίδης και από την ΠΑΕ το μέλος του Δ.Σ. κ. Ιάσων Χατζής και ο Υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νίκος Τσεκούρας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν σοβαρά θέματα για την ομάδα και γενικότερα θέματα αθλητικού περιεχομένου και συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ ΠΑΕ και Δήμου σε πολλαπλά επίπεδα, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν άμεσα».

Σήμερα παίζουν

οι Νέοι, αύριο

οι Παίδες

Το πρωτάθλημα Κ-20 της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο με τις αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής. Σήμερα στις 13.30 ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Κουκολίτσιος-Μουσιάρης» την ομάδα νέων της Λάρισας.

Ο προπονητής, Αντώνης Μάνδαλος, ανακοίνωσε την αποστολή για τον σημερινό αγώνα την οποία απαρτίζουν οι εξής: Αβδελάς, Θεοδωρίδης, Ζέρης, Ναουμίδης, Χολέβας, Κόμνος, Τρίμμης, Κοτζαθανάσης, Σφάκας, Γκότοβος, Ζιγκερίδης, Αναστασίου, Νάκας, Βαλωτής, Λέτσος, Τσίπης, Ψυχογιός και Ζενούνι.
Η Κ-20 Ολυμπιακός Βόλου θα αναχωρήσει σήμερα Σάββατο το πρωί από το ΕΑΚ για τη Λάρισα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Λουκάς Ίσσαρης, με βοηθούς τους κ.κ. Διονύση Ατματζίδη και Κωνσταντίνο Λαφαντζή (όλοι από ΕΠΣ Πιερίας).

Αύριο Κυριακή στις 14:00 στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, η ομάδα παίδων του Ολυμπιακού Βόλου υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος K-17 της Σούπερ Λιγκ.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Βάιος Τσιτσανούδης, με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Ζαχαρό και Δημήτρη Θωμά (όλοι από την ΕΠΣ Λάρισας). Παρατηρητής θα είναι ο κ. Γεώργιος Παγωνόπουλος (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το