Αθλητισμός

Λύσεις στην επίθεση ψάχνουν στη Νίκη

Ενώ δοκιμάστηκε χθες ο Ούγγρος Νάγκι και προτάθηκε o Ιταλός Μαλένζα

Την ερχόμενη Δευτέρα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου με τη Νίκη να ψάχνει ακόμη για σέντερ φορ. Χθες δοκιμάστηκε ο Ούγγρος Γκέργκο Νάγκι, ενώ προτάθηκε και ένας Ιταλός που παίζει στην Κίνα και λέγεται Αντόνιο Μαλένζα.  Ακούστηκαν και ονόματα Ελλήνων παικτών, που όμως όλοι δεσμεύονται με συμβόλαια. Αμφίβολη η παραμονή στην ομάδα των Ναβαρέτε και Όλιβερ. Συνεχίζεται η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας.

Μετά το «ναυάγιο» της απόκτησης του Τάσου Μπακασέτα στη Νίκη εντείνουν τις προσπάθειες για την απόκτηση σέντερ φορ. Οι «κυανόλευκοι» πάσχουν στον τομέα του σκοραρίσματος και αυτό το έχουν πληρώσει με την απώλεια βαθμών. Το πρόβλημα το έχει εντοπίσει και ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης που περιμένει από τη διοίκηση να φέρει δύο παίκτες για τη γραμμή κρούσης.

Βέβαια, χθες γυμνάστηκε με την ομάδα ο 18χρονος Ούγγρος Γκέργκο Νάγκι, ο οποίος έχει προταθεί στους «κυανόλευκους». Φυσικά με μία προπόνηση δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την αξία του, αλλά η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν έδειξε να είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα.

Από κει και πέρα στη Νίκη προτάθηκε και ένας Ιταλός φορ που αγωνίζεται στην Κίνα και ονομάζεται Αντόνιο Μαλένζα. Επίσης στη Νέα Ιωνία κυκλοφόρησαν φήμες για Έλληνες ποδοσφαιριστές, όπως οι Πέτρος Κοντέων, Γιώργος Ζαχαρόπουλος και Γιώργος Σαϊτιώτης. Ωστόσο και οι τρεις δεσμεύονται με συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι με τους Πιερικό, Θρασύβουλο και Βέροια αντίστοιχα. Έτσι, οι περιπτώσεις τους μάλλον κινούνται στο χώρο της …φαντασίας, εκτός και αν ο κ. Γιδόπουλος επιφυλάσσει εκπλήξεις στους φίλους της Νίκης.

Προς την έξοδο

οι Αργεντινοί;

Αμφίβολη θεωρείται η παραμονή στη Νίκη των Ματίας Ναβαρέτε και Ματίας Όλιβερ. Αν και τους συνόδευαν πολύ καλές συστάσεις, οι δύο Αργεντινοί ποδοσφαιριστές ακόμη δεν έχουν πείσει για την αξία τους. Συν τοις άλλοις ο Όλιβερ ταλαιπωρείται και από έναν τραυματισμό και υπάρχουν φόβοι ακόμη και για μηνίσκο. Σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασή του. Δεν αποκλείεται οι δύο παίκτες να δουν την πόρτα της εξόδου, κάτι που φυσικά θα ξεκαθαρίσει πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Μονόδρομος το «τρίποντο»

Μπορεί στη Νίκη να ψάχνουν για επιθετικό με ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν …περιμένουν. Για την 20η αγωνιστική της Football League 2 οι «κυανόλευκοι» θα υποδεχθούν το Σάββατο στο «Παντελής Μαγουλάς» τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας και έχουν ως αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς για να μην απομακρυνθούν και άλλο από την κορυφή.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ ο κ. Χαραλαμπίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Καρακώστα και Νάστου, καθώς και των τραυματιών Σωτρίνη και Όλιβερ.

* Ο κ. Χρήστος Ανδρονικίδης της ΕΠΣ Πειραιώς θα είναι ο διαιτητής του σαββατιάτικου αγώνα. Βοηθοί του ορίστηκαν ο επίσης Πειραιώτης κ. Μάριος Σταμάτης και ο Τρικαλινός κ. Ευθύμιος Κουρέντας, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μανασής, που ανήκει στην ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Σιούτας από τη Φθιώτιδα.

Οι Blue Angels

κόβουν την πίτα τους

Αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ο σύνδεσμος φιλάθλων Νίκης Βόλου «Blue Angels» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στα γραφεία του συνδέσμου Αναπαύσεως 24. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα και καλούνται τα μέλη του συνδέσμου και γενικότερα οι φίλοι της Νίκης να δώσουν το «παρών».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το