Τοπικά

Λειτουργεί από σήμερα το Δημαρχείο Βόλου

Να πάρουν θέση όλες οι πολιτικές δυνάμεις απέναντι στα επεισόδια της Κυριακής, όπου κάηκε και λεηλατήθηκε η πόλη ζήτησε χθες ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης.

Η λειτουργία του Δημαρχείου αποκαταστάθηκε χθες εν μέρει, ωστόσο εξακολουθούσαν να είναι αδύνατες οι επικοινωνίες, οι εκδόσεις ενταλμάτων και πρωτοκόλλων.

Το κοινό δεν μπορούσε να λάβει έγγραφα και πιστοποιητικά από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, τις Τεχνικές Υπηρεσίες, τα ταμεία, το πρωτόκολλο, το δημοτολόγιο.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως σήμερα θα αποκατασταθούν οι λειτουργίες του Δημαρχείου, ενώ από χθες εργάζονται συνεργεία για την τοποθέτηση νέου υποσταθμού ρεύματος. Αργά χθες το βράδυ, όπως έγινε γνωστό, η βλάβη στη ρευματοδότηση του Δημαρχείου Βόλου αποκαταστάθηκε πλήρως.

Χθες ο κ. Σκοτινιώτης αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες «μετακόμισαν» στο πρώην δημαρχείο της Νέας Ιωνίας για να εργαστούν.

Θέση στα γεγονότα με τη στοχευμένη επίθεση στο Δημαρχείο πήρε χθες η κ. Ζέττα Μακρή.

Σε δήλωσή της αναφέρει τα εξής;

«Η εικόνα που αντίκρισα, όταν επισκέφτηκα την Κυριακή το βράδυ το Δημαρχείο Βόλου, ήταν απογοητευτική και συγκλονιστική. Οι καταστροφές που προκλήθηκαν είναι ανυπολόγιστες και πρέπει να μας προβληματίζουν. Είναι κρίμα να αμαυρώνονται με τέτοιου είδους ενέργειες οι ειρηνικές διαδηλώσεις συμπολιτών μας και να προβάλλονται λανθασμένα και «γκρίζα» μηνύματα προς κάθε πλευρά από ανθρώπους, που καπηλεύονται τις λαϊκές αντιδράσεις. Η κοινωνία δεν αντέχει πλέον να βλέπει τη δημόσια περιουσία να καταστρέφεται και δεν ανέχεται βανδαλισμούς εναντίον αθώων επαγγελματιών, που πληρώνουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά, την ανεξέλεγκτη «οργή» των γνωστών – αγνώστων. Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και να απαιτήσουμε σωστούς χειρισμούς για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τέτοιου είδους φαινομένων. Η βία είναι καταδικαστέα από όλους μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το