Photo Gallery, Αθλητισμός

Κόντρα στον ΠΑΟΚ οι γυναίκες του Ολυμπιακού Β.

Τρομερά δύσκολη αποστολή θα έχει αύριο η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, αφού θα αντιμετωπίσει τον μόνιμο πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής γυναικών. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο Τριανδρίας και θα αρχίσει στις 15.00.

Ο «δικέφαλος του βορρά» αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη κόντρα στις «ερυθρόλευκες», που θα προσπαθήσουν να κάνουν μία καλή εμφάνιση, όπως τόνισε στη «Θ» και ο προπονητής τους Θωμάς Μακρής: «Τα παιχνίδια μας με τον ΠΑΟΚ ήταν ντέρμπι τα προηγούμενα χρόνια, αλλά φέτος οι αντίπαλοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ότι πάντως και να γίνει θα κερδίσουμε πολλά σε εμπειρία διότι πλην της Τσιρδάνη οι περισσότερες κοπέλες είναι άπειρες και δεν έχουν παίξει σε τόσο δύσκολους αγώνες».

Ο Βολιώτης τεχνικός δεν υπολογίζει για το αυριανό ματς στις υπηρεσίες της Παρασκευοπούλου λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολη θεωρείται η Γάτσιου που αισθάνεται ενοχλήσεις. Ετοιμοπόλεμες είναι οι: Χατζηλαζάρου, Σταμοπούλου, Κλόντζα, Αναστασοπούλου, Μ. Σχουλή, Καλαμπούκα, Τσιλιώνη, Ζαχαράκη, Κοντού, Σύρμου, Λαβδογιάννη, Κορωναίου, Γιαννακοπούλου, Θεοδωροπούλου, Σπαΐνου, Τσιρδάνη, Οικονόμου, Αλεξοπούλου, Ε. Σχουλή και Βέτσικα.

Διαιτητής θα είναι ο κ. Θεοδωρόπουλος της ΕΠΣ Πέλλας με βοηθούς τον κ. Τριανταφυλλίδη και την κ. Κουπαράνη της ίδιας Ένωσης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Α’ Εθνική γυναικών είναι το εξής:

Σάββατο 17/11

15.00 Κρήσσες Ρεθ.-Γλυφάδα

Κυριακή 18/11

12.00 Αμαζόνες Δρ.-Ατρόμητος

14.30 Εργοτέλης-Ελπίδες Καρδ.

15.00 Καβάλα-Άρης

15.00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Β.

Γ.Π. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το