Photo Gallery, Αθλητισμός

Κωστούλας: Θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω τον Αστέρα

Έτοιμος να βοηθήσει τον Αστέρα Τρίπολης να πετύχει τους στόχους που θέτει για τη νέα χρονιά είναι ο Θανάσης Κωστούλας, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο arcadia-sports:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν γνώριζα για το ενδιαφέρον του Αστέρα. Με το που το έμαθα, υπέγραψα και το συμβόλαιο. Δεν το πολυσκέφτηκα. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και τους ανθρώπους που τη διοικούν, οπότε δεν είχα κανέναν ενδοιασμό» ήταν τα πρώτα λόγια του Κωστούλα.

«Ο Αστέρας έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι γι’ αυτή την ομάδα. Είμαι τυχερός γιατί στην καριέρα μου δούλεψα σε ομάδες που είχαν σταθερότητα και σοβαρότητα» ήταν το σχόλιο του 35χρονου αμυντικού για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του.

«Είμαι επαγγελματίας παίκτης. Όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χρήματα. Όπου έχω πάει έχω δώσει ό,τι καλύτερο μπορούσα. Είμαι άνθρωπος που δένομαι με τις ομάδες στις οποίες αγωνίζομαι και γι’ αυτό σε όλες έμεινα για πολλά χρόνια. Δεν ήρθα στην Τρίπολη για χαβαλέ. Τιμάω τα λεφτά που παίρνω και θέλω να μακάρι να καταφέρω να μείνω για παραπάνω από δύο χρόνια.

Στη συνάντηση που είχα για να υπογράψω το συμβόλαιο κατάλαβα ότι οι άνθρωποι της ομάδας διδάχθηκαν πολλά από τα γεγονότα του τελευταίου διαστήματος. Θέλουν να κάνουν μια καινούργια αρχή και νομίζω ότι θα τα καταφέρουν».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το