Τοπικά

Κρεμάστηκε 60χρονος στη Μακρινίτσα

Ένας ακόμη άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του βυθίζοντας σε θλίψη και πένθος την οικογένειά του και συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία. Γύρω στις 10 χθες το βράδυ βρέθηκε απαγχονισμένος ένας 60χρονος στη Μακρινίτσα. Ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στην κληματαριά του σπιτιού του. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόβλημα κατάθλιψης που φέρεται να αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό. Ο 60χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το πρωί της περασμένης Κυριακής. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κάτοικοι της Μακρινίτσας τον είχαν δει το πρωί προχθές.

Ο 60χρονος διατηρούσε σπίτι στην Μακρινίτσα. Τους τελευταίους μήνες διέμενε εκεί. Συγγενείς τους φέρεται να μην μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του και χθες το βράδυ μετέβησαν στη Μακρινίτσα. Τον εντόπισαν κρεμασμένο στην κληματαριά του σπιτιού. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Αστυνομικοί μετέβησαν στη Μακρινίτσα και οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε αυτοκτονία.

Θα διενεργηθεί νεκροψία. Παράλληλα διενεργείται προανάκριση.

Η είδηση της αυτοκτονίας του 60χρονου διαδόθηκε μέσα σε λίγη ώρα στην Μακρινίτσα. Όπως έγινε γνωστό ο 60χρονος ήταν συνταξιούχος. Πριν από αρκετά χρόνια είχε αγοράσει το σπίτι στην Μακρινίτσα, όπου διέμενε για μεγάλα χρονικά διαστήματα, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ένα ήσυχο άνθρωπο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το