Αθλητισμός

Κρίσιμος αγώνας με Πρωτέα

Ενώ ο Β. Δαμασιώτης ανακοίνωσε στάση πληρωμών στις παίκτριες του Ολυμπιακού Β.

Παιχνίδι υψίστης σημασίας δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της 11ης ημέρας στην Α1 μπάσκετ γυναικών. Σήμερα στις 16.00 στο κλειστό του ΕΑΚ υποδέχεται τον Πρωτέα Βούλας και θέλει τη νίκη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ωστόσο, η ψυχολογία στις τάξεις της βολιώτικης ομάδας δεν βρίσκεται σε καλό επίπεδο, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Βασίλη Δαμασιώτη να ανακοινώνει στις καλαθοσφαιρίστριες στάση πληρωμών, μέχρι να βρεθούν άτομα να φέρουν χρήματα στην ομάδα.

Πολύ δύσκολη έχει γίνει η κατάσταση στο τμήμα γυναικείας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Δαμασιώτης, ενημέρωσε -μέσω της αρχηγού Ασημίνας Κουτσουνούρη- τις παίκτριες ότι κάνει στάση πληρωμών, μέχρι να βρεθούν άτομα που θα φέρουν χρήματα στην ομάδα.

«Ο κ. Δαμασιώτης επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να ενημερώσω όλες τις παίκτριες ότι σταματά να πληρώνει, έως ότου βρεθούν κάποιοι άνθρωποι να βάλουν χρήματα στο τμήμα. Μίλησα με τις συμπαίκτριές μου και όλες αναστατώθηκαν με όσα άκουσαν. Τελικά μαζί με τον προπονητή αποφασίσαμε να μείνουμε ενωμένες και να αγωνιστούμε τουλάχιστον στο παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας. Από κει και πέρα θα δούμε τι θα γίνει. Ελπίζουμε να βρεθεί λύση στον Ερασιτέχνη, γιατί με τον πρόεδρο δεν υπάρχει κοινή γραμμή και δυστυχώς δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Κουτσουνούρη.

Από την πλευρά του ο Κώστας Ξενοκώστας προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες στην ομάδα, προκειμένου να παραταχθεί χωρίς απώλειες στο σημερινό ματς με τον Πρωτέα Βούλας (16.00) στο ΕΑΚ. «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δίνουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το μέλλον του Ολυμπιακού στην κατηγορία, αλλά μας απασχολούν διάφορα άλλα θέματα κι όχι τα αγωνιστικά. Σίγουρα η ψυχολογία των παικτριών είναι πεσμένη, αλλά θα προσπαθήσουμε μέσα από τις δυσκολίες να πεισμώσουμε και να εμφανιστούμε πιο δυνατοί» είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Βολιώτης τεχνικός υπογράμμισε ότι «ο Πρωτέας Βούλας είναι αξιόλογη ομάδα. Παλεύει όλα τα παιχνίδια και δεν το βάζει κάτω. Αν εξαιρέσουμε την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Πρωτέας έχει φέρει φυσιολογικά αποτελέσματα και γι’ αυτό παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής. Μάλιστα πρόσφατα απέκτησε τη Γερμανίδα σέντερ Λίντα Φρέλιχ, γεγονός που σημαίνει ότι ενισχύθηκε σημαντικά κάτω από το καλάθι. Παρ’ όλα αυτά εμείς θα δώσουμε τη «μάχη» και ελπίζουμε ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές».

Από την πλευρά του Ολυμπιακού απευθύνεται έκκληση στους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και τους φίλους του μπάσκετ γενικότερα να έρθουν σήμερα στο κλειστό του ΕΑΚ και να βοηθήσουν τις «ερυθρόλευκες» να κερδίσουν ένα πολύ σημαντικό ματς.

Ο Κώστας Ξενοκώστας θα παρατάξει τις: Ασημίνα Κουτσουνούρη, Ελένη Ζήτη, Χριστίνα Λυμπερίδου, Εύη Κυριατζίδου, Μαρία Κυριτσάκα, Άννα Ζίφκοβιτς, Άννα Ταντουρόφσκα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Κίρστεν Τόμπσον και Αριστέα Μαγκλάρα.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών μπάσκετ έχουν ως εξής:

Σάββατο 15/1

Πτολεμαϊδας 16:00 Απόλλων Πτ.-ΦΕΑ: Καλούτσας-Παπαφωτίου (Κηπουρίδης)

Παναθηναϊκού (κ.θ.) 16:00 Παναθηναϊκός-Εσπερίδες: Θεοδωρόπουλος Ρ-Μπούκας (Μαυρουδής)

ΕΑΚ Βόλου 16:00 Ολυμπιακός Β.-Πρωτέας Βουλ.: Θωμόπουλος Β-Τζίμα (Γκουντέλιας)

Βριλησσίων  17:00 Αμαρυλλίς-Αθηναϊκός: Παπανικολάου-Μαραμής (Δημητριάδης)

Κυριακή 16/1

Ν. Σμύρνης 12:00 Πανιώνιος-ΔΑΣΑΛ: Νανούρης-Σιώκας (Αλιφραγκής)

Αλεξάνδρειο 16:00 Άρης-ΠΑΟΚ: Δεληγιαννίδης-Τζιβελεκίδου (Ανδρίτσος)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το