Αθλητισμός

Κρίσιμη εβδομάδα στη Νίκη

Το διοικητικό και το οικονομικό απασχολούν έντονα τους «κυανόλευκους»

 

 

Μια δύσκολη εβδομάδα περιμένει τη Νίκη. Η διοικητική κρίση που έχει ξεσπάσει άφησε ακυβέρνητη την ΠΑΕ, πράγμα που έχει συνέπεια και στο οικονομικό. Άλλωστε οι «κυανόλευκοι» πρέπει να βρουν άμεσα 15.000 ευρώ προκειμένου να έχουν δικαίωμα να παίξουν εναντίον του Οδυσσέα Αναγέννησης την επόμενη Κυριακή. Σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές.

 

 

 

Κρίσιμη εβδομάδα είναι αυτή που αρχίζει σήμερα για τη Νίκη, καθώς όλα τα μέτωπα είναι ανοικτά. Κατ’ αρχήν στα διοικητικά έχει δημιουργηθεί τεράστιο κενό. Οι δύο άνδρες που ασχολούταν με την ομάδα, ο Στράτος Γιδόπουλος και ο Δημήτρης Ιωαννίδης μέσα σε 48 ώρες γνωστοποίησαν ότι δεν θα συνεχίσουν στην ΠΑΕ.

Επειδή, λοιπόν, δεν υπήρχε κάποιος άλλος παράγοντας να τρέχει για διοικητικά θέματα, η ομάδα έχει μείνει «ακέφαλη». Ιδίως μετά την απόφαση του Στράτου Γιδόπουλου να μην πληρώσει ούτε τη ρύθμιση προς την Εφορία το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο σοβαρό.

Θυμίζουμε ότι η βολιώτικη ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει 15.000 ευρώ μέσα στην εβδομάδα, που αντιστοιχούν σε οφειλές παλαιότερων ετών. Εάν η Νίκη δεν πληρώσει, τότε αυτομάτως θα μηδενιστεί στον αγώνα με τον Οδυσσέα Αναγέννησης την ερχόμενη Κυριακή, ενώ ταυτόχρονα θα βγει και από τη ρύθμιση στην οποία έχει μπει εδώ και αρκετό καιρό

Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα, αφού κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να πληρώσει. Ο Στράτος Γιδόπουλος, μετά την επίθεση που δέχθηκε από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» κάλεσε αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη να τα πληρώσουν.

Αν και δεν θέλησε να ανοίξει μέτωπο με τους οργανωμένους δηλώνοντας ότι η πόρτα του στην Αθήνα θα παραμείνει ανοικτή γι’ αυτούς, η κατάσταση έχει χειροτερέψει, αφού το Σάββατο το Blue Club εξέδωσε νέα καυστική ανακοίνωση, τόσο εναντίον του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, όσο και των υπολοίπων μετόχων, με την οποία τους κατηγορούν για αποπροσανατολισμό των φιλάθλων από τις πραγματικές αιτίες του προβλήματος.

Στις τάξεις της Νίκης, λοιπόν, μόνο σύμπνοια δεν επικρατεί αυτές τις ημέρες και κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το αύριο και αν η ομάδα συνεχίσει στο πρωτάθλημα. Την κατάσταση αυτή βιώνουν και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σήμερα επανέρχονται στις προπονήσεις. Ωστόσο δουλεύουν σε κλίμα αβεβαιότητας και δεν ξέρει κανείς με ποια όρεξη θα ολοκληρώσουν το φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Σήμερα θα εκτιμηθεί και η κατάσταση των τραυματιών. Κατά τη διάρκεια του φιλικού με τον Πύρασο την περασμένη Παρασκευή, οι Γιάννης Τσάγγαρης, Κώστας Τσικνίδης, Γιάννης Χρυσοχοΐδης και Πολύβιος Παπαϊωάννουν αποχώρησαν τραυματίες και σήμερα θα φανεί αν έχουν κάτι σοβαρό ή όχι. Φυσικά ο Βέλικο Ντόβενταν ελπίζει πως θα τους έχει όλους στη διάθεσή του, καθώς ήδη υπάρχουν πολλές απουσίες λόγω καρτών.

Εγγραφές στο τμήμα

πόλο της Νίκης

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην ανδρική ομάδα πόλο της Νίκης, η οποία όπως είναι γνωστό το περασμένο καλοκαίρι πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, στην παρθενική της μόλις παρουσία στο χώρο της υδατοσφαίρισης.

Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» δεν κοιτούν μόνο τη «βιτρίνα». Όπως πράττουν και στα υπόλοιπα τμήματα που καλλιεργεί η Ερασιτεχνική Νίκη, έτσι και σ’ αυτό της υδατοσφαίρισης δίνεται μεγάλο βάρος και στην υποδομή, ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις, προκειμένου ο σύλλογος να γίνει μια ανερχόμενη δύναμη και στο συγκεκριμένο άθλημα με το πέρασμα του χρόνου.

Στο τμήμα υδατοσφαίρισης υπάρχουν δύο έφοροι, οι οποίοι διαθέτουν πείρα στο χώρο και έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να φέρουν νέα παιδιά στο πόλο της Νίκης. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο εν λόγω τμήμα (γεννημένα το 1999 και νεότερα) μπορούν να απευθύνονται στους εφόρους κ.κ. Κώστα Τσαρνά (τηλ. 6944303862) και Πέτρο Μπλάνα (τηλ. 6944275742), προκειμένου να πάρουν περισσότερες πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις της υποδομής του πόλο διεξάγονται καθημερινά (πλην Τετάρτης) από τις 9 έως τις 11 μ.μ. και το Σάββατο από 10.30 το πρωί έως 12.30 το μεσημέρι.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το