Αθλητισμός

Κρίσιμες μάχες σε Βόλο και Αγρίνιο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β ΝΙΚΗ Β

Συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη τα πλέι-οφ στη Football League, με τον Ολυμπιακού Βόλου να έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό, για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων Γιώργος Βαζάκας είδε τον Κατσιαρό να ξεπερνά το τράβηγμα στο δικέφαλο, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Ολίσε, ο οποίος συνεχίζει θεραπεία και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Εκτός πλάνων έμειναν ο τιμωρημένος Παλαιολόγος, ο Θανάσης Κωστούλας, οι τραυματίες Καρράς, Σταυράκης, Κόμνος, οι Χατζηπαντελίδης, Μπακαγιόκο, αλλά και ο Πετκάκης. Στην 18άδα του Ολυμπιακού Βόλου συμμετέχουν οι: Γκίτκος, Ρόκα, Μπολάτι, Μπρέσκα, Ναντάγια, Ογκουνσότο, Ολίσε, Στογιάνοφ, Ανιέτε, Γιενγκά, Γκότοβος, Γόγολος, Καπετάνος, Γουσούλης, Κατσιαρός, Πινδώνης, Σολάκης και Τσιάτσιος.

Στην αποστολή της Νίκης, που θα παίξει το τελευταίο της χαρτί στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, δεν συμπεριλαμβάνονται ο Δημήτρης Σαμαράς ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά καθώς και ο Χάρης Παππάς ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Σε σχέση με το προηγούμενο ματς, επιστρέφει από τιμωρία ο Καρατζάς. Αναλυτικά η αποστολή: Βούρας, Καρακούτσης, Βέρτζος, Καρατζάς, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Χατζής, Σκούφαλης, Κυριάκος, Παπαδόπουλος, Τάντιτς, Λαλίν, Φλίγκος, Ριζογιάννης, Ουέλινγκτον, Τζιώρας, Πιτταράς.

Το πρόγραμμα:

4η αγωνιστική (12/06 – 20:00)

Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το