Photo Gallery, Τοπικά

Κοινή επίσκεψη Κ.Αγοραστού – Π.Σκοτινιώτη στον Περιφερειακό

 Περιφερειακός

Επίσκεψη στο έργο του Περιφερειακού, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της εργολαβίας στο τμήμα από Γορίτσα μέχρι την έξοδο της αρτηρίας στην παραλιακή οδό Βόλου-Αγριάς, θα πραγματοποιήσουν από κοινού ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης, σήμερα  Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Οι κ.κ.Αγοραστός και Σκοτινιώτης θα έχουν συνάντηση με στελέχη της αναδόχου εταιρείας στο εργοτάξιο που βρίσκεται μετά τη σήραγγα της Γορίτσας, στις 12:30 το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εργολαβία περιλαμβάνει την ολοκλήρωση της κατασκευής της σήραγγας Γορίτσας μήκους 600 μέτρων, της παρακείμενης κοιλαδογέφυρας μήκους 450 μέτρων και το τμήμα οδικής σύνδεσης με την παραλιακή οδό Βόλου – Αγριάς μήκους 1 χιλιομέτρου. Το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 17,6 εκ. ευρώ  και προβλέπεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2014.

Πρόκειται για έργο κορυφαίας προτεραιότητας για την πόλη του Βόλου, αφού θα εξυπηρετήσει ταχύτερα και ασφαλέστερα τις τοπικές και υπερτοπικές κυκλοφοριακές ανάγκες  και θα αποφορτίσει το ιδιαίτερα βεβαρημένο εσωτερικό οδικό δίκτυο της πόλης, με άμεσες θετικές συνέπειες για την τοπική οικονομία  και την ποιότητα ζωής.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το