Photo Gallery, Τοπικά

Κλειστός ο Περιφερειακός μέχρι την Τετάρτη 4 Απριλίου

Μέχρι την Τετάρτη 4 Απριλίου θα παραμείνει κλειστός ο περιφερειακός δρόμος του Βόλου στον κόμβο με τα Μελισσάτικα με νεότερη – χθεσινή – απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας λόγω συνέχισης των εργασιών για την αντικατάσταση του φωτεινού σηματοδότη που καταστράφηκε από πρόσκρουση αυτοκινήτων πριν από ένα μήνα.

Στην απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης αναφέρεται ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον ισόπεδο κόμβο Μελισσατίκων με περιφεριακή οδό ως ακολούθως: Στο ρεύμα ανόδου της οδού Ελ. Βενιζέλου και στο τμήμα της συμβολής της με την περιφερειακή οδό Βόλου (ρεύμα κατεύθυνσης προς Γορίτσα) και στο ρεύμα καθόδου της οδού Μελισσατίκων και στο τμήμα της συμβολής της με την περιφερειακή οδό Βόλου (ρεύμα κατεύθυνσης προς Λάρισα) από τα μεσάνυχτα σήμερα μέχρι την Τετάρτη 4 Απριλίου για την εκτέλεση έκτακτων εργασιών στη φωτεινή σήμανση του ισόπεδου κόμβου της περιφερειακής οδού Βόλου με την οδό Μελισσατίκων.

Κατά την διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία οχημάτων θα διεξάγεται από τις ακόλουθες εναλλακτικές διαδρομές: Ελ. Βενιζέλου-περιφερειακή οδός Βόλου-κόμβος πανθεσσαλικού και οδός Μελισσατίκων – περιφερειακή οδός Βόλου – οδός Λαρίσης.

Ο ανάδοχος εκτέλεσης των εργασιών – σύμφωνα με την απόφαση – υποχρεούται να τοποθετήσει κατάλληλη οδική σήμανση, προς εξασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, καθώς και για την ακώλυτη εξυπηρέτηση των παροδίων δραστηριοτήτων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το