Αθλητισμός

Κινείται για επιθετικό

Στον Παναθηναϊκό αναζητούν έμπειρο κυνηγό για τη γραμμή κρούσης

Μετά από την εκλογή του Τζόνι Βεκρή στο πόστο του προέδρου της ΠΑΕ, στον Παναθηναϊκό βάζουν μπροστά τα μεταγραφικά ζητήματα. Μάλιστα, οι «πράσινοι» σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε προχωρημένες επαφές με επιθετικό για την απόκτησή του.
Οι Κώστας Αντωνίου, Κάρλος Φρέιτας έχουν έρθει σε συνεννόηση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αποκτηθεί για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης.
Στόχος των διοικούντων τον Παναθηναϊκό είναι η υπόθεση να κλείσει σύντομα, αν είναι δυνατό μέχρι την Δευτέρα.
Το όνομα του παίκτη κρατείται μυστικό. Πληροφορίες ήθελαν αυτός να είναι ο Ταγκόα της Χόφενχαϊμ. Πρόκειται για μια αρκετά καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, αλλά οι πράσινοι κάνουν γνωστό πως δεν έχουν κινηθεί για τον Γκανέζο επιθετικό. Στη λίστα είναι και ο Νολίτο της Μπαρτσελόνα. Η περίπτωσή του, όμως, θα ενεργοποιηθεί μόνο εάν δεν υπάρξει ευτυχή κατάληξη στις άλλες περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται ψηλότερα στη λίστα.
Παράλληλα, με τις επαφές για τον επιθετικό ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση ενός μέσου. Και γι’ αυτή τη θέση υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με έναν-δύο παίκτες από το εξωτερικό.
Βέβαια, ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί είναι και αυτό του Κουμορτζί. Ο παίκτης του Πανιώνιου είναι στη λίστα, αλλά επίσημη πρόταση δεν έχουν καταθέσει και το σκέφτονται πολύ, για να το κάνουν. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και το τι θα ζητήσει για την παραχώρησή του.

Ο Σχάαρς επιβεβαίωσε

το ενδιαφέρον του ΠΑΟ

Ο Στάιν Σχάαρς επιβεβαίωσε με δηλώσεις του σε ολλανδική ιστοσελίδα πως υφίσταται ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του, ωστόσο πρόσθεσε πως δεν είναι βέβαιος για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

«Ο Παναθηναϊκός ρώτησε την Αλκμάαρ για το κόστος της μεταγραφής και ενημέρωσε τον σύλλογο ότι τον ενδιαφέρει πολύ η περίπτωσή μου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει η μεταγραφή», τόνισε αρχικά ο διεθνής άσος για να συμπληρώσει:

«Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, μπορεί να μεταπηδήσω σε άλλο σύλλογο. Επίσης θεωρώ ότι δεν υπήρξε επαφή με τον Παναθηναϊκό. Η προτεραιότητά μου είναι η Αγγλία, η Ισπανία και ίσως η Ιταλία. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου η Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μια ομάδα του μεγέθους της Φέγενορντ. Είναι ένας σύλλογος με φανατικό κοινό, Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι επίσης από τα καλύτερα.

Είναι πάντα μέσα στο στόχο του πρωταθλήματος και παίζει σχεδόν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Στόχος μου είναι να παραμείνω στην Αλκμάαρ».

Επιστρέφουν

Πατέρας και

Βγενόπουλος;

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι Νικόλας Πατέρας και Ανδρέας Βγενόπουλος. Στην περίπτωση του πρώτου, ήδη δέχεται πιέσεις, ώστε να ασχοληθεί και πάλι με τα κοινά της ομάδας που αγαπά.

Το στοιχείο το οποίο αφήνει ελπίδες για επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ είναι το γεγονός ότι ακόμα στην ομάδα παραμένουν οι δικοί του, έμπιστοι άνθρωποι.

«Πολύ δύσκολα», είναι η απάντηση ανθρώπου, ο οποίος γνωρίζει καλά τον Νικόλα Πατέρα για το ενδεχόμενο επιστροφής του. Όμως, ακόμη και αυτός παραδέχεται ότι υπάρχει ελπίδα για την πλήρη ανατροπή της κατάστασης.

Πάντως, μέχρι τις 17 Ιανουαρίου το σίγουρο είναι ότι το όνομα του Νικόλα Πατέρα δεν θα «εξαφανιστεί» από την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού.

Στο μεταξύ, όπως ξαφνικά ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το ίδιο ξαφνικά ενδέχεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος να ανακοινώσει την επιστροφή του. Άλλωστε οι μετοχές παραμένουν στην κατοχή του.

Άμεσοι συνεργάτες του Βγενόπουλου υποστηρίζουν ότι πολλοί θα είναι αυτοί που θα εκτεθούν από όσα υποστηρίζουν αυτή τη χρονική στιγμή για το πρόσωπό του, αφήνοντας ένα σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψει.

Μάλιστα, χθες συνεργάτες του μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριζαν: «Βιάστηκαν να καταδικάσουν τον Βγενόπουλο. Θα εκτεθούν διότι θα επιστρέψει. Και αυτή τη φορά θα επιστρέψει με άλλες προϋποθέσεις ώστε να μπορεί μόνος του να αποφασίζει στον Παναθηναϊκό, έχοντας την πλειοψηφία των μετοχών. Ο Βγενόπουλος αγαπά την ομάδα και δεν πρόκειται να την αφήσει έτσι».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το