Αθλητισμός

«Καυτός» Ιούλιος με πολλά ζητήματα ανοιχτά για την ΠΑΕ Νίκη

Σ7 Φ2 ΤΕΤΡ

Στον Ιούλιο μπαίνουμε από σήμερα και ο μήνας προμηνύεται ιδιαίτερα «καυτός». Πολλά είναι τα ζητήματα που απασχολούν την ΠΑΕ Νίκη με τον πρόεδρο Ανδρέα Πάτση να έχει κάνει κάποιες επαφές, αλλά ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει αν θα μείνει στο «τιμόνι» ή όχι. Αποχαιρέτησε τη βολιώτικη ομάδα ο Κώστας Φλίγκος, που καταλήγει στον Παναιγιάλειο, ενώ τον Άλαν Λαλίν θέλει στη Νέα Σαλαμίνα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης

 Τον Ιούλιο καλωσορίζουμε όλοι σήμερα και στη Νίκη τα πράγματα παραμένουν ρευστά. Ο Ανδρέας Πάτσης ανακοίνωσε ότι το ερχόμενο Σάββατο στο ξενοδοχείο «Valis» θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για τη βολιώτικη ομάδα και μέχρι τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έκανε τις πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές και παράγοντες, τις οποίες θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες. Πάντως τα πρώτα δείγματα όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές είναι μοιρασμένα.

Από τη μια μεριά κοντά στο να συνεχίσουν να φορούν την κυανόλευκη φανέλα βρίσκονται οι Κώστας Χατζής, Στέργιος Ψιάνος, Δημήτρης Σαμαράς, Τάσος Καρακούτσης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Χρήστος Τζιώρας, Αντώνης Πιτταράς. Στους παίκτες έγιναν προτάσεις και η απόκλιση φαντάζει μικρή για να «χαλάσει» την ανανέωση της συνεργασίας, αν και δεν πρέπει να προεξοφλούμε κάτι. Επίσης ο Ανδρέας Πάτσης, εφόσον μείνει στην ΠΑΕ, θέλει να κρατήσει και τον Χάρη Παππά, αλλά ακόμη δεν έχει επιτευχθεί τελική συμφωνία.

Στην παραπάνω κατηγορία δεν ανήκει ο Κώστας Φλίγκος. Ο 28χρονος στράικερ έκανε πολύ καλή σεζόν αναδεικνυόμενος σε πρώτο «κανονιέρη» της ομάδας του με 11 τέρματα. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τον έφεραν στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων και εκείνος επέλεξε τελικά τον Παναιγιάλειο.

Μάλιστα θέλησε να αποχαιρετήσει τους φιλάθλους της Νίκης μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί εκφράζει την αγάπη προς τον κόσμο της Νίκης και την πόλη του Βόλου και τους ευχαριστεί όλους για τη συμπαράστασή τους.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές που πέρασα στη Νίκη Βόλου και στην πόλη. Γνώρισα ανθρώπους πολύ σημαντικούς για μένα. Καλή συνέχεια στην ομάδα και εύχομαι ό,τι καλύτερο» αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα του Κώστα Φλίγκου.

Βέβαια η αγάπη ανάμεσα στον ικανό σκόρερ και τους φίλους της Νίκης είναι αμοιβαία. Το παραπάνω μήνυμα στο Facebook συνοδεύεται από πολλά σχόλια οπαδών, οι οποίοι εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια τόσο για την αγωνιστική αξία, όσο και για την ποιότητα του χαρακτήρα του και τον ευχαριστούν για όσα πρόσφερε στο βολιώτικο συγκρότημα φέτος.

Επίσης ενδιαφέρον για τον Άλαν Λαλίν έχει δείξει η Νέα Σαλαμίνα. Ο νυν τεχνικός της Απόστολος Χαραλαμπίδης μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή άσο από την Ονδούρα και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της κυπριακής ομάδας.

Ανοικτό παραμένει και το θέμα του προπονητή. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και τα ΜΜΕ της Δράμας υποστηρίζουν ότι σήμερα θα γίνει το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον 49χρονο τεχνικό και τον Ανδρέα Πάτση, αλλά από τη μεριά της ΠΑΕ Νίκη τηρείται σιγή ιχθύος.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ιούλιος προμηνύεται ιδιαίτερα «καυτός» για τη Νίκη. Ασφαλώς πολλά θα κριθούν το ερχόμενο Σάββατο με τις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Ανδρέας Πάτσης σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει με τη βολιώτικη ομάδα. Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξει και η συνεδρίαση της Football League την ερχόμενη Τετάρτη, όπου θα συζητηθούν και τα έσοδα που θα λάβουν οι σύλλογοι την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Προπώληση εισιτηρίωνγια τη συναυλίατης Ερασιτεχνικής

Ξεκίνησε από το Σάββατο η προπώληση εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» με τους γνωστούς τραγουδοποιούς Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Φίλιππο Πλιάτσικα και Νίκο Πορτοκάλογλου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (6/7) και γι’ αυτό το λόγο οι διοργανωτές εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού είναι γεγονός. Οι τρεις αγαπημένοι Έλληνες τραγουδιστές μαζί στη σκηνή:

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: 40 Χρόνια έφηβος έρχεται να μας ροκάρει

Φίλιππος Πλιάτσικας: Η ψυχή των Πυξ Λαξ και συνθέτης δεκάδων επιτυχιών

Νίκος Πορτοκάλογλου: Ο Άσωτος Υιός των Φατμέ επιστρέφει σε μια συνεργασία έκπληξη.

Τρία ονόματα, τρεις γενιές ροκ παράδοσης, μια ιστορική συναυλία, ένα εισιτήριο… Το συναυλιακό γεγονός της πόλης του Βόλου και ολόκληρης της περιφέρειας. Μη χάσετε μια ανεπανάληπτη καλοκαιρινή βραδιά που διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος της Νίκης Βόλου.

Το μεγάλο μουσικό ραντεβού είναι το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» (οδός Μαιάνδρου 14, Νέα Ιωνία). Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 ενώ η έναρξη είναι στις 20:30. Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 13 ευρώ ενώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 15 ευρώ.

Σημεία προπώλησης είναι τα εξής:

– Seven Spots (Πολυμέρη 77, Κ. Καρτάλη 222 και Λεωφόρος Ειρήνης 25 στη Νέα Ιωνία)

– Παπασωτηρίου Βιβλιοπωλείο (Κουμουνδούρου με Δημητριάδος)

– Flocafe (παραλία Βόλου)

– Κώστας Τσαρνάς Φαρμακείο (Αναπαύσεως 33)

– Καφέ Υδροχόος (Μαιάνδρου-Σμύρνης)

– Blue Club-Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» (Γήπεδο Νίκης)

– Γραφεία  Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» (Γήπεδο Νίκης)

Η προπώληση έχει ξεκινήσει. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421060320».

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το