Photo Gallery, Αθλητισμός

Κατσαβάκης: Σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός Β.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Μάκης Κατσαβάκης, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια, ενώ μίλησε και για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Κατσαβάκη:

Για το αν υπάρχουν επαφές με ομάδες από Ελλάδα: «Δεν υπάρχει καμία σοβαρή επαφή. Προσπαθούμε με μάνατζερ να πλευρίσουμε κάποιες περιπτώσεις που μας ενδιαφέρουν».

Για το αν συζητήσει με ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ ή και από την Football League: «Δεν με ενοχλεί όπου και αν εργαστώ, αρκεί να είναι μια υγιή ομάδα. Θα εξετάσω κάθε περίπτωση που θα πέσει στα χέρια μου, μιας και αργήσαμε πολύ να έχουμε κάποια επικοινωνία με ομάδες που μπορούσε να γίνει κάτι».

Για το αν υπάρχουν επαφές με ομάδες από τη Κύπρο: «Ναι. Υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο μεριές. Μου αρέσει πολύ η σκέψη να εργαστώ στη Κύπρο. Δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομα της ομάδας» (σημ. η ομάδα που ίσως ενδιαφέρεται για τον Μάκη Κατσαβάκη είναι ο Απόλλων Λεμεσού, αφού είναι η μοναδική ομάδα πρώτης γραμμής που ψάχνει κόουτς).

Για το αν υπήρξε επικοινωνία με σκοπό να αναλάβει την εθνική της Κύπρου; «Ναι, υπήρξε ενδιαφέρον. Εγώ όμως άργησα να κάνω τα χαρτιά μου και έτσι ο Νίκος Νιόπλιας στην ουσία με πρόλαβε, άρχισε συζητήσεις και τελικά ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία».

Για το αν η αποχώρηση από τον Ολυμπιακό Βόλου του άφησε κάποια πικρία: «Όλοι στεναχωριούνται όταν φεύγουν από έναν σύλλογο με τις προοπτικές του Ολυμπιακού Βόλου. Οι μήνες που πέρασα εκεί, ήταν σημαντικό κεφάλαιο στη προπονητική μου καριέρα».

Για το αν έπαιξε ρόλο η μη πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος: «Ήταν πολύ δύσκολο να προκριθούμε. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα που έφερε ο Ολυμπιακός Βόλου με μένα στο πάγκο συνέβαλαν, έστω και λίγο, στην επίτευξη του στόχο. Απλά ο πρόεδρος είχε στο μυαλό του κάποιον λατινογενή προπονητή».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το