Photo Gallery, Τοπικά

Καταγγέλλει ληστεία της ηλικιωμένης μητέρας του

Οι δράστες έφυγαν από το σπίτι αφήνοντας κλειδωμένη στο δωμάτιο την ηλικιωμένη γυναίκα

Θύμα αδίστακτων ληστών έπεσε για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα -όπως καταγγέλλει στενό συγγενικό της πρόσωπο – 82χρονη γυναίκα, μέσα στο σπίτι της, στη συνοικία Αγίων Αναργύρων. Επίσημη καταγγελία δεν έγινε στην Αστυνομία. Έτσι, σύμφωνα με την καταγγελία του γιου της 82χρονης, το μεσημέρι της Κυριακής, περίπου στις 2 το μεσημέρι δύο άνΤρες νεαρής ηλικίας χωρίς να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισήλθαν στο σπίτι της, αφού παραβίασαν την πόρτα. Η γυναίκα βρισκόταν μέσα και στη θέα τους αιφνιδιάστηκε. Όπως αναφέρθηκε, οι δύο νεαροί την έσπρωξαν, άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Στη συνέχεια την κτύπησαν και την κλείδωσαν σε ένα από τα δωμάτια. Στο μεταξύ συνέχισαν να ψάχνουν το σπίτι, χωρίς να βρουν τελικά κάτι να πάρουν. Και τούτο, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από το γιο της, επειδή πριν από μερικές ημέρες δράστες είχαν πάρει βιβλιάριο καταθέσεων, την αστυνομική της ταυτότητα και μικροαντικείμενα.

Οι δράστες έφυγαν από το σπίτι αφήνοντας κλειδωμένη στο δωμάτιο την ηλικιωμένη γυναίκα. Η 82χρονη έμεινε κλειδωμένη μέχρι τις 9 περίπου το βράδυ, οπότε και την επισκέφθηκε άλλο συγγενικό της πρόσωπο. Μπαίνοντας στο σπίτι της ηλικιωμένης, αντίκρισε όλα τα πράγματα ανακατεμένα. Άρχισε να την καλεί και εκείνη απάντησε μέσα από το δωμάτιο. Η ηλικιωμένη ήταν σοκαρισμένη και πολύ φοβισμένη.

Όπως ανέφερε ο γιος της, η μητέρα του είχε πέσει θύμα ληστείας το πρωί της περασμένης Τρίτης. Και τότε, άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της, την απώθησαν με βία, ανακάτεψαν το σπίτι της και πήραν το βιβλιάριο καταθέσεων και προσωπικά της έγγραφα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το