Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Καταβολή ενισχύσεων από τον ΕΛΓΑ

Σήμερα Μ. Τρίτη και σε παραγωγούς της Μαγνησίας
Σήμερα Μ. Τρίτη και σε παραγωγούς της Μαγνησίας

Σήμερα Μ. Τρίτη 30 Απριλίου  θα καταβληθούν από τον ΕΛ.Γ.Α. κρατικές οικονομικές ενισχύσεις ύψους 1.037.431,87 ευρώ σε 1.493  παραγωγούς, για τα προγράμματα κρατικών οικονομικών ενισχύσεων «Πυρκαγιές 2009»  και «Ετήσιο 2009».

Ειδικότερα, η πληρωμή για το πρόγραμμα «Πυρκαγιές 2009» αφορά  ενισχύσεις  για την ανασύσταση και την απώλεια παραγωγής λόγω ανασύστασης (4η δόση) στο φυτικό κεφάλαιο, ενώ η πληρωμή για το πρόγραμμα «Ετήσιο 2009» αφορά κυρίως ενισχύσεις απώλειας  παραγωγής σε καλλιέργεια βρώσιμης ελιάς ποικιλίας Αμφίσσης.

Οι ενισχύσεις αυτές αφορούν παραγωγούς των Νομών:

Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αττικής, Βοιωτίας, Δωδεκανήσου, Ευβοίας, Ζακύνθου, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Πέλλας και Φθιώτιδας.

Ανακοίνωση ανταποκριτή ΕΛΓΑ Τ.Ε. Σέσκλου

Από τον Ανταποκριτή ΕΛΓΑ της Τοπικής Ενότητας Σέσκλου γίνεται γνωστό πως έχουν αποσταλεί από τον ΕΛΓΑ τα πορίσματα που αφορούν σε ζημιές καρπόπτωσης σε ελιές Αμφίσσης (ετήσιο 2009). Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι όσοι έχουν υποβάλει δηλώσεις να επικοινωνούν καθημερινά ή να προσέρχονται στο Γραφείο του Σέσκλου, μετά τις 12.30 μ.μ., προκειμένου να λάβουν γνώση των πορισμάτων και σε περίπτωση διαφωνίας να υποβάλουν τις ενστάσεις τους μέχρι και την 29η Μαΐου 2013.

Θα υπάρξει δυνατότητα εξυπηρέτησης και σε απογευματινές ώρες για όσους πολίτες αδυνατούν να έρθουν τις προαναφερόμενες ώρες (κατόπιν συνεννόησης).

Η παρούσα ανακοίνωση αφορά μόνο στην Τοπική Κοινότητα Σέσκλου.

Τηλέφωνο γραφείου Σέσκλου: 2421095019.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το